sapi -> RE: laparoskopija (30.9.2007 18:11:22)
|
Živjo renata nana lepo, da je vse potekalo kot je treba upam, da je bila pregrada ovira za zanositev in, da bova sedaj prav kmalu mamici... drugače sem v četrtek po viziti šla domov, gotovo pa si prebrala, da so mi odkrili površinska endometrična žarišča in jih odstranili ... vse skupaj sem prenašala zelo dobro ... nič bolečin, nič slabosti ... pa ti kako si prenašala vse skupaj? Jaz sedaj počivam, ne dvigujem ničesar težkega ali se naprezam, pazim, da ne pojem hrane, ki napenja pa čim manj surove prehrane-zaradi CO2 (tako so mi svetovale punce, ki sem jih spoznala in so laparoskopijo že dale skozi) ... bolniške imam 10dni in sicer skupaj s sobotami in nedeljami to pomeni 3 dni bolnišnice plus 10 dni doma malo pa je odvisno tudi kako se domeniš s svojo osebno zdravnico ... Sedaj komaj čakam, da dobim prvo M ... torej bo še noro ha, ha ... Kdaj imaš pregled? Meni so sicer na odpustnici napisali, da ga imam čez 2-3 mesece vendar, ko je G prišla do mene in mi obrazložila potek L in diagnozo mi je obenem še rekla, da naj pridem čez 6 mesecev, če pa prej zanosim naj sporočim ... sapi
|
|
|
|