baguSka -> RE: laparoskopija (6.9.2007 18:29:15)
|
dajte punce še enkrat mi povejte kam točno moram iti... sem bila toliko zmedena, da sem pol stvari preslišala... vem, da se moram zglasiti v prvem nadstropju GK... no pa s seboj moram prinesti napotnico hoj.. jaz sem jo pred kratkim mela in se mogla it v staro porodnisnico v prvo nadstropje... oddelka sta dva, levo in desno.. mislim da SI. in SII. - to bi ti mogli povedat pri datumu, ki si ga dobila... sicer pa tud ce ne ves ni panike - mene so poslali na SI., pa so me tam potem napotili na drug oddelek, ces da sem narobe... ampak nic hudga sploh.. itak je to cist zraven.. in tudi meni so rekli, da moram prit na tesce, ko sem prisla tja, pa so me poslali na sendvic, ces da mi nebi blo treba bit na tesce, ker imam operacijo itak sele naslednji dan... je pa res, da bi blo mogoce boljse, da ga nebi pojedla, ker ti potem po kosilu dajo odvajalo in bi me verjetno manj zvijalo..!? tega ne vem.. je pa res, da moras dat kri in vodo, ko prides noter, torej je mogoce res boljse ce si na tesce.. nic pit in nic jest.. seboj imej napotnico, zdravstveno izkaznico in lahko imas tud trenirko za prvi dan ko si tam, ce ti ne sede bit v njihovi halji.. nam so dovolili.. imej sabo kaksno knjigo za brat in kaksno muziko - mp3 recimo, za preganjanje dolgcasa.. pa ne pozabi na osebne higienske pripomocke.. pa kake vlozke mogoce, ker tam dobis tiste debele - men je itak vse mimo slo, tko da je bla cela pojstla krvava..
|
|
|
|