|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NE MOREM VERJET...
22.11.2004 15:20:50   
max
Pozdravljene punce!

Ja ja si ne morem kaj da ne bi malo težila, stvar je taka stoji pa takole. Imam nekaj sodelavk,ki pravijo,da če ne moreš imeti otrok po naravni poti, jih raje ne imej ker ti itak niso usojeni. Da o raznih operacijah,ter o umetni oploditvi sploh ne govorim!!!!Jaz sem čisto šokirana in sploh ne morem prit k sebi, ko so mi to povedale. In to se oglašajo samo tiste ki že imajo otroke in ki bodo kmalu postale babice!!!! a je to za vas normalno, a mislite, da je to res??

upam da vas nisem preveč zamorila

lp max
Neposredna povezava do sporočila: 1
   NE MOREM VERJET...
22.11.2004 15:24:01   
KIRA
TO JE PA ZELO NESRAMNO. Babe naj se brigajo same zase. Sploh ne vejo, kako se počutimo mamice, ki nismo mogle otročkov dobit po naravni poti. Jaz jih na tvojem mestu ne bi poslušala. Take neumne babe si otrok sploh ne zaslužijo!!!

SRAM JIH BODI. Jim lahko poveš, da sem tako rekla. pojma nimajo kaj vse moraš prestat za bolečin in ponižanj, od postopkov oploditve, pa punkcij, pa raznih testov, pa rizična nosečnosti itd. pa še kakšna bolezen je vmes.

TOČNO TO JIM POVEJ: SRAM JIH BODI!!!!:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:

(odgovor članu max)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   NE MOREM VERJET...
22.11.2004 15:25:26   
Eneja
Max, samo ne se sekirat.

Tako kot tvoje sodelavke tudi jaz verjamem v usodo. In pa v rek: pomagaj si sam in bog ti bo pomagal.

Če ti otroci niso usojeni, jih pač ne bo, neglede na to, kako si boš pomagala, da bi zanosila...

(odgovor članu max)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   NE MOREM VERJET...
22.11.2004 15:26:28   
enci
MAX,
EJ NO COMENT!!!!!!!!!
MENI GREDO NA ZIVCE ZE TISTI, KI PRAVIJO SAMO SPROSTITI SE JE TREBA PA RATA ... PA D JE VSE V PSIHI ..
KAJ PA SELE S TAKIMI IZJAVAMI!!!!
SKODA BESED! :grrr::grrr:

LP
ENCI

(odgovor članu max)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   NE MOREM VERJET...
22.11.2004 15:29:31   
bambi
Ej, ko sem pa to prebrala :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:

Preklete coprnice, kaj si pa mislijo, da so!!!
Me zanima kako bi one reagirale, če ne bi mogle imeti otrok po naravni poti, ne vem če bi se ravno sprijaznile z dejstvom, da jih pač ne bojo imele. Fuj jih bodi.....
Upam, da njihovi vnuki in vnukinje ne bojo imeli težav pri zanositvi, ker ne vem kaj bi potem rekle.....
JOj, jaz bi lahko takšnim glupim babnicam oči skrampala :grrr::grrr::grrr::grrr:

Boljše da meni kdo kaj takega ne omeni, ker mu takšne povem, da bi ga kap!

LP Bambi

(odgovor članu max)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   NE MOREM VERJET...
22.11.2004 15:30:37   
Vilma
Ni normalno. Zame ne. Samo zato, ker nimajo teh problemov, še ne pomeni, da imajo pravico take stvari okoli stresat! :grrr:
Kot da bi jaz obsojala homoseksualce, čeprav to nisem! Kot da bi jaz obsojala vernike, čeprav sem sama ateistka! Jaz sem tako jezna, ko slišim take stvari! :grrr:

S takimi osebami se jaz kaj dosti ne bi pogovarjala. Sploh zdaj Max, ko si verjetno še bolj občutljiva zaradi lastnih problemov.
Če te kaj tišči, se raje zjokaj tu na RR kot pa ženskam, ki te celo obsojajo za nekaj, na kar sama nimaš vpliva.

Ena :rozica: zate

(odgovor članu max)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   NE MOREM VERJET...
22.11.2004 15:31:40   
Lenny
Max, ni govora!!! A te čarovnice kaj mislijo, preden odprejo usta!!!!! Glej, imam čudovito sodelavko, ki ji ni bilo usojeno postati mamica po naravni poti, sedaj pa je mamica triletniku, ki sta ga z možem posvojila kot dojenčka. Sta super starša! Ne pusti se!
Veliko sreče in lep pozdravček!
Lenny

(odgovor članu max)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   NE MOREM VERJET...
22.11.2004 15:32:25   
KIRA
Ja tudi od mene ena rožica. Pa če se boš rabla s kom pogovorit, ki je vse to že dal skoz, sem ti vedno na voljo....

LP:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu max)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   NE MOREM VERJET...
22.11.2004 15:32:38   
max
SEJ BI JIM KEJ REKLA PA JE SPOLH BREZ VEZE KEJ REČT, ZDEJ SPLOH NOČEM VEDT KAJ SE VSE ZA MOJIM HRBTOM GOVORI. DRUGIČ BOM O TAKIH ( INTIMNIH ) STVAREH RAJE KR TIHO, A NE ?

LP

(odgovor članu max)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   NE MOREM VERJET...
22.11.2004 15:36:14   
KIRA
No, kakor misliš. Pravzaprav jih to nič ne briga - iz lastnih izkušenj vem, da je takim ljudem težko kaj dopovedat in razložit.
Sicer pa smo me mamice, ki smo imele težave z zanositvijo in smorabile pomoč dosti bolj korajžne. Pa naši otročki so nam zakon, ker smo se zavestno odločile zanje in smo si jih želele bolj ko vse na svetu!!!

(odgovor članu max)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   NE MOREM VERJET...
22.11.2004 16:03:50   
Anonimen
Hoj:hudicek: nikar ne poslušaj starokopitnih egoističnih bab,ki živijo še v prejšnem stoletju!!!:grrr::grrr::grrr:Lahko njim govorit,ko jih že imajo.Take babe niso za med ljudi.Neva:rozica:

(odgovor članu max)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   NE MOREM VERJET...
22.11.2004 16:25:28   
Anonimen
Joj, a veš kaj, upam da one zase in za njihove otroke ne bodo čakale na usodo, ampak se bodo, če bo kaj narobe, obrnile na medicino. Saj zato jo pa imamo, a ne? Če bi bilo po njihovo, zdravnikov sploh ne bi rabili, saj kaj češ, če pač usoda tako hoče... Ampak znajo biti pa eni res nesramni. Še si že to mislijo, njihova stnar, samo da kaj takega upajo reči punci, ki še nima otrok, to je pa res primitivizem.

(odgovor članu max)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   NE MOREM VERJET...
22.11.2004 18:39:14   
GoYa
Kocine so mi šle čist pokonci od JEZE.:grrr::grrr::grrr: To lahko izjavijo samo ene kure (drugače jim ne morem reči!!!), ki ne vejo, kaj pomeni si močno želeti otroka in ga ne moreš imeti.

Hvala bogu za napredno medicino, da lahko tudi tisti, ki si otroke zaslužijo pridejo do njih. Upam, da bom kmalu tudi jaz med njimi in NI ME PRAV NIČ SRAM, DA SEM V POSTOPKU UMETNE OPLODITVE.

Če bi meni to kdo izjavil, stavim, da bi ga po gobcu ali pa do konca življenja z njim ne bi spregovorila.

Joj, kolk sem jezna.

(odgovor članu max)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   NE MOREM VERJET...
22.11.2004 20:32:17   
tinkamiška
Pa sej ne morem verjet, da take bedarije letijo iz ženskih ust!:grrr: Te babe morajo bit pa res butaste:grrr: Joj, kok mi grejo na živce takšne izjave, sej maš prav veš, za njih je škoda besed!

Tinka

(odgovor članu max)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   NE MOREM VERJET...
22.11.2004 20:48:45   
Anitka
Mater:ups: zdaj sem pa jezna:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:. Če bi lahko bo šla do teh pras... in jim izpraskala oči. Očitno je tem kozam šlo predobro v življenju, da lahko kaj takega izjavijo. Ali pa imajo preveč svojih problemov pa raje v tuje rinejo. Saj sploh ne vem, če si zaslužijo naziv - mama! Namesto, da bi ti pomagala s kakim pametnim nasvetom zinejo tako. Ja halo!!!!!!!!!!!!!!!! Kaj pa msilijo, da so!?!?!?!?!? Prepotentne .... Eh ne bom se razburjala, ker bom še kaj preveč grdega napisala.

Še najbolje bo, da o tem z njimi nikoli več ne debatiraš in jim omenjaš. Če pa še katera kdaj kaj takega izjavi, jo bom pa jaz na gobec. Naj so srečne, da so tako zlahka zanosile, jaz bom pa najsrečnejša na tem svetu, če mi če ne drugače uspe zanositi po umetni poti. Za otročička bi šla na konec sveta, njim pa so morda še latni otroci v breme in v napoto.

Punca moja draga kar ostani pri nas in če ne drugače ti bomo pomagale vsaj z lepimi besedami in dobrimi željami, kar je očitno še za tvoje sodelavke preveč.

Pa srečno in čimprej ti želim, da postaneš srečka :nosecka: z lepim trebuščkom in takrat se ponosno sprehahaj mimo teh koz.In naj te :angel::angel::angel::angel::angel::angel: čuvajo in ne pozabi - tukaj smo in s tabo smo!

Pa pa,
Anitka

(odgovor članu max)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   NE MOREM VERJET...
23.11.2004 0:03:01   
max

Ojla punce vsem hvala,ki ste se javile na to temo. Mi je takoj lažje pri srcu in mislim da mi bodo šle tele njihove besede kaj kmalu skozi ušesa in da bom pozabila na to njihovo nesramnost.

Vsem :nosecka: želim prijetno nosečnost, vsem tistim, ki pa se trudite biti:nosecka:pa želim, da kmalu postanete.

lp in lahko noč

(odgovor članu max)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   NE MOREM VERJET...
23.11.2004 8:12:01   
koala
Hojla max!
Se pridružujem predhodnjicam. Tudi jaz sem doživela take izjave, oz, še huje saj je neki butasti ded komentiral, da smo itak ženske krive če otroček umre,, pa o nepotrebnosti postopkov umetne oploditve je modroval, saj veš kariera, pa veliko število sposobnih in željnih moških,...
:grrr: :grrr: :grrr: :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr: za bedaste izjave, zate pa :rozica::rozica::rozica: za tolažbo!!!

Koala

(odgovor članu max)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   NE MOREM VERJET...
23.11.2004 9:43:37   
nena m
Max, takšne pripombe je najboljše preslišat, čeprav velikokrat zabolijo - moške še bolj. Ampak, ko boš enkrat imela svojega otročička ti to sploh ne bo več pomembno. Midva sva ponosna starša najinega fanta, ki je bil rojen s pomočjo IVF postopka in zelo sva vesela, da nama je medicina dala možnost, da imava svojega otroka.
Želim ti, da bi bila čimprej srečna :nosecka:.

Lp, :rozica:

(odgovor članu max)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   NE MOREM VERJET...
23.11.2004 10:33:22   
kimi
pošlji jih nekam:grrr:

(odgovor članu max)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   NE MOREM VERJET...
23.11.2004 13:06:27   
cmokec
Ti veš kaj te v življenju osrečuje. To niso koze naumne, ampak si ti, tvoje življenje, pa spet ti in tvoj bodoči :duda:. Ne zgubljaj energije in slabe volje, bodo še bolj gofle vrtele. Se ne splača. Veš, meni se taki ljudje prov smiljo, tolk so bedni. Ko boš imela napad :grrr:, pridi na RR, se bomo kaj pogovorile, pa mal nasmejale.

:rozica: zate in vse ostale,
cmokec

(odgovor članu max)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?