Anitka -> NE MOREM VERJET... (22.11.2004 20:48:45)
|
Mater:ups: zdaj sem pa jezna:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:. Če bi lahko bo šla do teh pras... in jim izpraskala oči. Očitno je tem kozam šlo predobro v življenju, da lahko kaj takega izjavijo. Ali pa imajo preveč svojih problemov pa raje v tuje rinejo. Saj sploh ne vem, če si zaslužijo naziv - mama! Namesto, da bi ti pomagala s kakim pametnim nasvetom zinejo tako. Ja halo!!!!!!!!!!!!!!!! Kaj pa msilijo, da so!?!?!?!?!? Prepotentne .... Eh ne bom se razburjala, ker bom še kaj preveč grdega napisala. Še najbolje bo, da o tem z njimi nikoli več ne debatiraš in jim omenjaš. Če pa še katera kdaj kaj takega izjavi, jo bom pa jaz na gobec. Naj so srečne, da so tako zlahka zanosile, jaz bom pa najsrečnejša na tem svetu, če mi če ne drugače uspe zanositi po umetni poti. Za otročička bi šla na konec sveta, njim pa so morda še latni otroci v breme in v napoto. Punca moja draga kar ostani pri nas in če ne drugače ti bomo pomagale vsaj z lepimi besedami in dobrimi željami, kar je očitno še za tvoje sodelavke preveč. Pa srečno in čimprej ti želim, da postaneš srečka :nosecka: z lepim trebuščkom in takrat se ponosno sprehahaj mimo teh koz.In naj te :angel::angel::angel::angel::angel::angel: čuvajo in ne pozabi - tukaj smo in s tabo smo! Pa pa, Anitka
|
|
|
|