trixi
|
sem tko vesela, klepetamo, bravo bom šla kar po vrsti (kot so hiše v Trsti) LUNA 06 za vzpodbudo: . Pa naj ne bi mešali med seboj različnih B, ali pa OH, Š, vsaj ne pri enem obroku. Tašonka hvala za odgovor, jaz sem nekje prebrala, da L karnitin lahko jemlješ tudi samo pred povečano fizično aktivnostjo, zato me je zanimalo kako ga jemlješ ti. Bom jaz tudi kar redno vsak dan. Smrka, veš, saj mogoče sem včeraj delovala malo sitno, sam res, ne jem junk fuda, pijem večinoma vodo, sem kar naprej v gibanju, ...in mi res včasih pokne film, ker se vrtim v začaranem krogu, pol pa še kakšen greh in evo: sem, kjer sem. Pa , med nosečnostjo sem se zredila 20 kil, in to je zadnjih 5, ki jih moram spravit dol, pa ne gre in ne gre. Danes sem pojedla- popila dva jogurta, eno japko, eno mandarino, dve banani mičkeni, tri kave in zdaj bom še eno, premalo pila bom še to zdaj se napila vode pa da vidimo kako bo. Jutri pa V. Juhu, zelje Tanikaa, pa ne bi ti začela z nami na tak dan, da bi imele vse istega; ma ja, brez veze, glih jaz ti to težim, ko mam sploh svoj ritem. Namreč en OH ali Š dan zamenjam za B, ker mi jih je čisto premalo, tako da imam v enem krogu dva B, en OH- ali Š in en V dan. Nisem pa glih za zgled tu gor, bolj za jamranje . No, dobrodošla, tudi tebi za vzpodbudo ala, grem jaz tisto vodo popit, se tipkamo jutri, držte se
|