|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Jovo na novo
15.10.2007 20:21:50   
dalin
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

A to ste brale??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Japuser posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
15.10.2007 20:23:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dalin

A to ste brale??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Japuser posted image

Iiiiiinnnnnn???????

(odgovor članu dalin)
  Neposredna povezava do sporočila: 1127
15.10.2007 20:26:58   
dalin

Japuser posted image

Iiiiiinnnnnn???????

Nisem glih vsega prebralauser posted image .Kaj pa vemuser posted image ,punca je karakter.Jaz ne bi zmogla.user posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
15.10.2007 20:35:32   
mayy
Jaz bi vas pa vprašala kakšeno kavo pijete. A pijete tudi kapučino, jaz pijem čokoladni kapučin od  barcaffe, pa ne vem če je to dobro. Sem nekje prebrala da če enkrat piješ mleko moraš tisti dan jesti večinoma beljakovine. A se katera drži tega?

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
15.10.2007 20:38:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mayy

Jaz bi vas pa vprašala kakšeno kavo pijete. A pijete tudi kapučino, jaz pijem čokoladni kapučin od  barcaffe, pa ne vem če je to dobro. Sem nekje prebrala da če enkrat piješ mleko moraš tisti dan jesti večinoma beljakovine. A se katera drži tega?

JAz se trudim piti kavo brez mleka.user posted image  Takrat si dam kar 3 natrene noter, ker je tako ogabna.user posted image

(odgovor članu mayy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1130
15.10.2007 20:40:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Lucija8
Mene na sadne dneve zelo zebe. Ali še katero?

Tudi mene je.

(odgovor članu Lucija8)
  Neposredna povezava do sporočila: 1131
15.10.2007 21:24:34   
smrka

Tudi mene je.

Mene pa ne zebe, ampak mi se bolj kruli v zelodcu

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
16.10.2007 9:39:21   
cmokec
Dobro jutro.

Čisto me je zmedlo, ker se danes še ni javila Kind Lady. Ti ti zaspanka.

Včeraj sem imela mesek, danes bo spet. Za K kar zelenjavno enolončnica s koščki mesa, za V pa verjetno golaž in solata.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
16.10.2007 9:58:29   
pravljica
jaz pa ful nimam več motivacije user posted image  je že 4. teden enaka teža okoli 61-62 kg...zdaj pa že par dni ne držim 90D, kar jem kar pač je, ok, ne veliko in ločujem, ampak ne grem po vrsti, kot bi si naj sledili dnevi in čez ta vikend smo bili na dveh praznovanjih, kjer sem jedla normalno kosilo, brez ločevanja...sem čisto na psu user posted image  pa samo 14 dni še do 90. dneva...pa samo 1-2 kg minusa še do zastavljenega cilja...jaz pa tako user posted image  eh, sem smotana!

yeah, thats me ;)

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
16.10.2007 10:09:47   
Anonimen
Cmokec ne biti zmedena, saj sem tukaj.Nisem zaspala, ampak čakala, če se bo katera javila user posted image user posted image

46.dan - BELJAKOVINE

Danes so za vse beljakovine user posted image
Jaz bom pečeno meso in tenstano rdeče zelje.Vsak dan se vagam in sem zadovoljna, pa še lakota me ne daje.Upam, da bo šlo tako naprej.Pojem pa kar dosti sira, ki me nasiti in gredo kile vseeno dol.
Dobra je tale beljakovinska dieta.user posted image
                                                                   Lep mesni dan user posted image

(odgovor članu pravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1135
16.10.2007 10:16:30   
Anonimen

LP

Naredi si juho iz npr. bučk ali kakšne druge zelenjave in jo jej toplo. Ali pa stenstaj zelje, to te tudi fino nasiiti in pogreje. V glavnem, mene zebe, če jem samo sadje, če pa zelenjavo, pa ne. Pa oreški tudi zelooooo pomagajo premostiti ta dan.

(odgovor članu Lucija8)
  Neposredna povezava do sporočila: 1136
16.10.2007 10:19:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mayy

V tistem kapučino je najbrž tudi ful sladkorja, poleg mleka, a ni? Ne, to ni ravno dobro. Jaz pijem kavo brez vsega, sem se pred dvemi leti, ko sem hujšala prvič, tako navadila. Najprej mi je bilo ogabno, zdaj pa mi edino taka kava kaj zaleže, da nisem zaspana. Uno s sladkorjem in mlekom bi kar pila in pila in pila ... pa ne vem, če je kakšen učinek.

(odgovor članu mayy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1137
16.10.2007 10:22:47   
Anonimen
Jza imam danes tudi B dan, ampak še ne vem, kaj bom jedla. Moram si solato pripravit, da mi ne bo zgnila,s em zadnje čase kar malo pozabila nanjo.
Danes ponoči nisme spala, ker sme bila tako lačna. Lačna nikoli ne morem spati, grozno.

Pravljica, saj bo. Pa se vsaj med tednom v red spravi, konec tedna pa malo goljufaj, pa bo. Saj tista kila ali dve ti bosta šli še dol, meni sta tudi, ko sem že zaključila z dieto, pa sem še vedno potem več ali manj ločevala. Meni so šle dol še 3. Sicer odvisno, koliko jih imaš preveč, ampak naj bi šle.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1138
16.10.2007 12:20:43   
dalin
Meni gredo tudi kar lepo dol kilceuser posted image .Mi kar paše ta beljakovinska,sploh zato ker imam zeeeelooooo rada jogurtke.No,pa meska tudiuser posted image .
Pravljica ne obupaj,te dve kile boš pa še dobila doluser posted image .Pa probaj z beljakovinsko.

Žan 27.09.2006

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
16.10.2007 13:03:21   
Anonimen
A pije katera zeleni čaj? Baje je dober za hujšanje in za prebavo.
Meni je ful dober, tak sladek (itak lahko samo do tri minute namakaš to vrečko, ker potem postane trpek).

(odgovor članu dalin)
  Neposredna povezava do sporočila: 1140
16.10.2007 13:19:50   
dalin

A pije katera zeleni čaj? Baje je dober za hujšanje in za prebavo.
Meni je ful dober, tak sladek (itak lahko samo do tri minute namakaš to vrečko, ker potem postane trpek).

Sem ga pila,cca.dve leti nazaj.Ful se znojiš po njem.Pravijo da je dober za hujšanje.Mogoče bi morale poskusitiuser posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
16.10.2007 20:59:12   
dalin
Kaj se pa dogajauser posted image ?Kje pa ste vseuser posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
16.10.2007 21:07:15   
Anonimen
To tudi mene zanima user posted image user posted image  Morda pa telovadijo user posted image

user posted image                  
user posted image user posted image

(odgovor članu dalin)
  Neposredna povezava do sporočila: 1143
16.10.2007 21:11:34   
tjaga

Meni gredo tudi kar lepo dol kilceuser posted image .Mi kar paše ta beljakovinska,sploh zato ker imam zeeeelooooo rada jogurtke.No,pa meska tudiuser posted image .
Pravljica ne obupaj,te dve kile boš pa še dobila doluser posted image .Pa probaj z beljakovinsko.

Mene je pa danes tako želodec bolel, da sem mislila znoret. Po četrtem dnevu beljakovinske. Povejte mi, kolikokrat na dan jeste?
Ker razmišljam, da bi vseeno zjutraj uvedla zajtrk kot se šika, torej nekaj na kruhu, ali pa korn flakes, müsli, ali kaj podobnega. Potem pa čez dan beljakovine in sadje.
Kaj mislite?

Ni pomembno, da se mi danes nič ne da; važno je, da se mi nič ne vzame!

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
16.10.2007 21:21:48   
Anonimen
Zjutraj pojem sadje, okoli 10-ih kakšen košček sira, med 12 in 13 imam kosilo, okoli 15 pojem spet sadje, ob 18 pa večerja.Ne boli me želodec user posted image
Če me pozno zvečer zvije ,pojem spet košček sira ali jogurt.Seveda jem lahke sire in jogurte.

(odgovor članu tjaga)
  Neposredna povezava do sporočila: 1145
16.10.2007 21:51:01   
ajja
Po dolgem času eno kratko poročilo od mene. Od 1.10. sem spet v službi (sem zaključila s porodniško malo prej, pa je zdaj doma ati) in mi kronično primanjkuje časa. Diete se držim še preveč, danes v službi sploh nisem imela časa jesti, tako da sem bila kar cel dan samo na zajtrku, za čvekanje na RR ni časa, pa tudi za tehtanje ne. Ampak kile po mojem grejo dol, ker so mi vse hlače preširoke. Bo treba nabavit novo zimsko kolekcijo.user posted image  Punce, pridne bodite pa nič grešit pri hrani.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
16.10.2007 22:25:38   
trixi
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

user posted image user posted image  Morda pa telovadijo user posted image  

točno takouser posted image user posted image user posted image  se moram pohvalit, da sem se danes končno zmigala k telovadbi in me je kar spotilo. V četrtek pa spetuser posted image . Danes smo mele pol ure aerobiko, pol ure pa vaje za rit, noge, trebuh, v četrtek bo pa bolj poudarek na kardio.

Jaz sem še vedno bolj kot ne na "stand by", sicer mi je šlo dol še 20 dag, ravno tako, za vzorec, da ne morem rečt, da nič. Mi pa ful gre za jest B: jogurt, sir, tuna, celo zrezek mi je zapasal v nedeljo, sem ga celo pojedla, ne morem verjet, ker meni meso mi je pa glih tazadnja briga. 

Ena je spraševala, če koga kaj zebe na V dan- jaz si skuham kompot in ker kar ne morem dočakat za ga pojest, ga jem še vroooočega, pa pošteno pogreje.

Aja, povejte mi- kakšna je količina teh oreškov, ki jih lahko poješ na V dan? Al sem to že vprašalauser posted image  pa še vedno ne vem.

čau, čau

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
17.10.2007 6:51:51   
Anonimen
           47.dan - ŠKROB

Dobro jutro hujšarce user posted image
Saj sploh ne vem kaj naj pišem, ker je odziv bolj slab.user posted image  Dajmo malo bolj čvekat o čemerkoli samo, da ni takšno zatišje na tej temi.
Bom potem kaj več napisala, zdaj nimam besed.Pofočkajte se malo.
                                                                Lep dan

(odgovor članu trixi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1148
17.10.2007 7:14:05   
tjaga
Zapik. Sem se pofočkala. Tale B dieta je res učinkovita. Meni tehtnica kaže 56,5 kg. Verjetno je pokvarjena user posted image user posted image . In moram se pohvalit, da sem se STLAČILA v ene ekstremno ozke hlače, ki sem jih nosila pred nosečnostjo, ko sem imela 48 kg. Še tri centimetre, da mi bodo lepo pristajale.
Mal telovadbe mi ne bi škodilo, sam kaj ko se mi pa ne da.

Ni pomembno, da se mi danes nič ne da; važno je, da se mi nič ne vzame!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
   [Brisano sporočilo]
17.10.2007 9:36:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tjaga)
  Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?