|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   odvisnost od dude
22.11.2004 11:30:59   
janja
Prosim, svetujte mi, kaj naj storim? Naš malček, je odkar je šel v vrtec, postal odvisen od dude.:duda::duda: Non-stop jo hoče imeti v ustih. Če pa je nima, pa kar kriči, ko jo zagleda. In če mu je ne dam, se meče po tleh in joka. Preden je šel v vrtec, je imel dudo samo za spanje.:zaspan:

Kako naj ga odvadim od dude vsaj čez dan? Naj povem, da pri 14 mesecih še vedno daje vse v usta. Sem včasih prav huda, ampak nič ne zaleže.

Čau, Janja in :duda:

Neposredna povezava do sporočila: 1
   odvisnost od dude
22.11.2004 11:38:24   
Anonimen
Naš je star dve leti in pol, pa se dogaja podobno kot pri vas. Mi zadevo omilimo s tem, da mu dudo, takrat ko je pač nima, spravimo nekam, kjer je ne vidi in se tako ne spomni, da bi jo dal v usta vsakič, ko jo zagleda. Če bi mu jo hoteli vzeti iz ust, bi bila pa reakcija ista kot pri vas.

(odgovor članu janja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   odvisnost od dude
22.11.2004 11:42:49   
lol
Naš malček je bil star 2 leti in 3 mesece,ko je šel prvič na morje brez mamice in je imel dudo seveda.
Hodili so na sprehode,ko je nekega večera duda padla v vodo in je niso mogli pobrat.Od takrat naprej smo bili brez.Če je videl kje kako dudo smo mu pa rekli da ni njegova pa je blo uredu.:duda:

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   odvisnost od dude
22.11.2004 11:58:50   
Dadi
Ena mamica je dudo odrezala in pokazala malčku da se je duda zlomila in potem ni bilo panike. Je gledal tisto dudo in dajal v usta, pa je kmalu pokapiral da pač ne "dela."

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   odvisnost od dude
22.11.2004 12:03:08   
Erdbeere
naši jo je pa Kužek (naš mladiček) kao pojedel pa mami nima oz. ni imela denarja v službi še niso dal da bi šli novo kupit in pol je pozabla...je pa en teden govorila da bova šle v trgovino drugo kupit

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   odvisnost od dude
22.11.2004 12:11:45   
janja
Zanimivi odgovori, ni kaj!

Sem se spomnila, ko je meni pri 3 letih prijatelj od staršev rekel, da je polž v dudi (res je bila malo že scefrana). Mami pravi, da sem do smeti hodila kake 3 minute, pa še minuto gledala v koš, ko sem jo vrgla stran. Zvečer je bilo pa hudo. Ampak kaj ko sem imela še 5 drugih dud. Sem pa jih potem tudi počasi opustila. Tisti polž je naredil svoje.

Čau, Janja :muca:

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   odvisnost od dude
23.11.2004 7:58:09   
Donja
Janja za otroka je velika sprememba, ko gre v vrtec in tam je očitno imel dudo za tolažbo in se tako navezal nanjo. Taki mali otroci rabijo v vrtec zraven nekaj svojega. Moj je imel eno malo plišasto miško in dokler ni vrtca sprejel je tista miška morala obvezno z njim. Tvoj ima pač dudo. Nam je vzgojiteljica ob vstopu prav posebno povdarila, da naj otrok ne odvajamo od dude in stekleničke ob vstopu v vrtec ampak kasneje. Probaj ga navadit na kako drugo stvar, ki jo bo imel v vrtcu in mu potem dudo odvzet. Sicer pa je še zelo mali, eni imajo dudo še pri 4 letih (videla v vrtcu).

Midva pa sva dudo izgubila pri 2,5 letih.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   odvisnost od dude
23.11.2004 8:05:22   
Lenny
Midva upava, da bo duda "dobila" luknjo in bo morala v smeti. Pa mi srce še ne da, da bi malo pomagala pri tej luknji. Sicer pa je duda zdaj večinoma samo še za spanje.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj so mame neprestano jezne?
Občutiš, da se ti jeza širi od stopal navzgor. Nekdo je pustil čevlje sredi hodnika in si se skoraj spotaknila, ko si no...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Družinski zakonik
Paštetka

Kako boste glasovali? Če kdo želi, lahko napiše tudi zakaj, se je tako odločil. Hvala

za (57%)

proti (29%)

me ne zanima (14%)


Število vseh glasov: 133

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!