|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08
13.11.2007 18:37:53   
TamaraJ
No super spelin@... to mi je malo bolj všeč, ker je manj za pisat user posted image user posted image . Ja, pa sicer redno berem tvoje poste oz poste od vseh majčic...pa vseeno nisem vedela, da imaš tudi ti angelčka.. Vas pa čuva vse in predvsem svoje sestrice. Sicer pa: kako se počutite drage majčice? Vsem, ki ste uspešno s pregledov: ČESTITKE! In naj vsi naši otroci zrastejo v naš ponos in srečo. 

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
13.11.2007 18:51:07   
aurora28
Evo mene user posted image , sem se malo potepala naokoli pri taščici in tastu user posted image . Špelin super, da si se nam razkrila kdo si user posted image user posted image user posted image . Danes sem bila ponovno v materinski šoli in smo se pogovarjali o dojenju, joj kolk je to zanimivo. user posted image

Čmrlika jaz moram reči, da nisem pšreveč seznanjena s Candido bakterijo, verjetno ni nič hujšega, če se jo da z veliko vode odpraviti.
Javi Teodoral user posted image .

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
13.11.2007 19:16:51   
Estrella*
Evo mene nazaj. Hvala, ker ste stiskale pestke. Tveganje za DS je nizko in niso potrebne dodatne preiskave.
PDP 22.5 2008
GA: 12t5d
NS 1,4   1:3200
za trisomijo 13+18 pa 40800
CRL 69mm
PDB 21,6
FL 8,4
Kolikor sem firbčna, sem vprašala za spol , vendar je rekel, da je še zgodaj. Pa je vseeno malo pogledal in rekel, da je večja verjetnost za user posted image , da pa tega ne jemljem za sveto.

St Barbara je imela cca 1h pred mano NS, javi se !

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
13.11.2007 19:23:01   
Taula
Teodoral super.user posted image user posted image user posted image  Še StBarbara naj sporoči dobre novice.user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
13.11.2007 19:27:58   
Anitka
Ojla!

Teodoral user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za dobro opravljeno NS.

Naj se pohvalim, da tudi jaz z A.Soundsom pridno poslušam bitje srčka najine user posted image Najraje to počnem zvečer po tuširanju, ko se vležem v posteljo. Sem se včeraj zvečer sicer malce namučila, preden sem nagajivčka našla user posted image . Sicer pa ta zvok tako pomirjujoče deluje name. Božanski občutek. In seveda sem bila z A.S. v akciji tudi takoj danes zjutraj user posted image user posted image

Po pošti sem že tudi jaz doibla izvide NS:

PDP: 27.5.2008
GA: 11t
NS: 1,4 mm; 1:9957
za trisomijo 13+18 1:10098
CRL: 52,4 mm
BPD: 18,9
BL: 1,8

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 2055
13.11.2007 19:50:35   
aurora28
Super in iskrene čestitke Teodoral in Anitka! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
13.11.2007 20:01:24   
StBarbara
evo se javljam user posted image

GA   13t2d
NS  1,4mm
za trisomijo 21        1:6324
za trisomijo 13+18 1:90714

CRL  67,9
BPD   21,7
FL     8,4

za spol sem tudi jaz vprašala in se bolj nagi

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
13.11.2007 20:09:31   
StBarbara
 user posted image user posted image user posted image  kr ven me je vrglo

uglavnem bolj se nagiba k temu, da je punčka.

Čestitke za vzpodbudne rezultate tudi Teodoral in Anitki user posted image

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
13.11.2007 20:18:17   
špelin@
teodoral, Anitka in StBarbara, čestitam za vaše krasne rezultate merjenja NS user posted image user posted image user posted image  Vse tri ste mi prav polepšale večer user posted image user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
13.11.2007 20:21:05   
aurora28
Čestitke St Barbara. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
13.11.2007 20:27:46   
StBarbara
Hvala, upam, da bo tako vzpodbudno do konca user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
13.11.2007 20:33:55   
eole
oj, jaz tudi nazaj iz NS. Sva super vesela, vse OK, dodatne preiskave niso potrebne.. tako sem vesela!

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
13.11.2007 20:39:49   
špelin@
eole, super, čestitam user posted image user posted image  Danes je pa res en prav fenomenalen večer - same dobre novice tu gor in naj tako ostane user posted image

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
13.11.2007 20:39:52   
TamaraJ
Punce bravo za super rezultate. Kako si želim, da se vam v torek popoldne pridružim z dobrimi novičkami. No, lepo sanjajte in se cartajte s svojimi najdražjimi. Nočko

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
13.11.2007 20:41:22   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ
Kako si želim, da se vam v torek popoldne pridružim z dobrimi novičkami.

O, TamaraJ, jaz tudi user posted image user posted image user posted image

Še od mene vsem lahko nočko user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
13.11.2007 21:22:50   
Anitka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse dobre današnje rezultate in novičke. Bom držala pestke, da bomo z njimi nadaljevale vse do rojstvanaših zakladov in še naprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tamara itak, da morajp biti tudi tvoje novičke pozitivne.user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
13.11.2007 21:30:57   
Katina
Danes sem prav veela, ko prebiram večinoma same dobre novice user posted image . Bravo za dobre rezultate sesil, teodoral, anitka, stBarbara, eole, pa tudi Naty*user posted image user posted image user posted image

Bojanc
no, zdaj smo pa tri, ki gremo na AC, s Taulo jo bova imeli 30.11., ti pa verjetno kakih 10 dni za nama. Sporoči kdaj si naročena in kje, da se bomo lahko spodbujale. Upam, da pred novim letom vse tri dobimo dobre rezultate in se veselimo leta 2008.

Kodrana bravo za najden user posted image , ne mi zamerit, ampak sem se kar malo oddahnila, da se tudi druge greste detektive. Je pa res to čudovit zvok, ki pomiri dušo user posted image .

špelin@ lepo, da si stopila iz anonimnosti, čeprav bom kar pogrešala tvoj smešni avtar. Še bolj sem pa vesela, da so bili doma z novico zadovoljni. Ko smo mi obelodanili novico po NS, je bila (razen v službi) zelo lepo sprejeta, prijazne beseda teko pobožajo srce, ne?

TamaraJ vse majčice ti želimo dobre rezutate in stiskamo pesti zate in druge, ki jih ta pregled še čaka.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
14.11.2007 7:40:52   
narava
Gud mnuvning user posted image !

bravo za odlicne rezultate, le tako naprej..da bi se tak trend obdrzal tudi danes in do konca, ejmen! user posted image

sicer pa odstevam urice..uh, kje je 16.45???user posted image   dons bom komaj zdrzala v sluzbi.

moram biti na NS mogoce na tesce ali pa s polnim/praznim mehurjem??

lp, n.

P.S: kar se tice bakterij..vceraj me je bilo kar malo strah. ko sem prebrala vase odgovore sem se malo pomirila (ja Spelin@, strah ima res velike oci, pri meni pa izgleda da si je se trepalnice namazal user posted image ). nato sem poklicala svojo sestro, ki je ze dve nosecnosti dala skozi in me je se dokoncno pomirila..kok je dobr da mam starejso sestro: zmer je bla ona kriva za vse kar sva skupaj uspicle, pa se vse stvari je dala pred mano skozuser posted image  ekselent, gad bles maj sisteruser posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
14.11.2007 7:49:15   
Estrella*
Narava- veš, da stiskamo pestke za te in vse današnje borke. Saj bo kmalu minilo in boš dočakala 16.45h

Za NS je bolje, če imaš prazen mehur. Pred vstopom v ordinacijo bodi pridna in hodi večkrat na WC. Pa srečno!

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
14.11.2007 8:00:11   
špelin@
Dobro jutro vsem user posted image

Mene je danes malo ruknilo, ko me je user posted image  zbudil z besedami: "Sneg je!" V trenutku sem bila pri sebi user posted image  Žal sem jaz ena tistih, ki snega resnično ne maramo user posted image  - zame je pač nujno zlo, nekako tako kot vaginalni pregled pri G user posted image  Čim manjkrat in čim hitreje naj mine user posted image  ok, res ga je le za vzorec, ampak šok je pa bil.

Eno vprašanje: a je katera s Ptuja? Zato, ker me zanima, kakšno je stanje tam. Je kaj snega?

Katina, zelo lepo si povedala tole o prijaznih besedah user posted image  Jaz sem se kar zjokala od ganjenosti, ko sta bila oče in mama tako vesela user posted image  Me bolj skrbi, kakšna bo taščina reakcija user posted image  Moj user posted image  je tako žalostno rekel, da njegova mama zagotovo ne bo vesela kot moja user posted image  Se zdaj psihično pripravljala, da z dvignjeno glavo sprejmeva udarec ob zid pri njej... user posted image
Kar se pa avatarja tiče: sem ga hotela pripopati k temu nicku, ampak ne gre user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: narava
strah ima res velike oci, pri meni pa izgleda da si je se trepalnice namazal user posted image

user posted image user posted image user posted image
narava, glavno, da si zdaj pomirjena, user posted image  za tvojo sestro.
Danes pa stiskamo pesti zate user posted image user posted image user posted image

Vsem želim en krasen dan user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2070
14.11.2007 8:53:43   
Estrella*
APRILSKE MAJČICE 2008      

27.April 2008
user posted image   Čmrlika, 1.user posted image

29.April 2008
user posted image  Majci23                                               
user posted image CatJa, 2. user posted image (3.P: 23.11.), NS:user posted image      

MAJČICE 2008 

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO  

01.Maj 2008
user posted image  Peli, 2. user posted image     
user posted image  medika1   

02.Maj 2008              
user posted image  majanagaja, 1. user posted image  
user posted image  petrahh, 2. user posted image     (GP:15.11) NS:user posted image  
user posted image  Aurora 28, 3.user posted image (GP: 16.11.) , NS:user posted image

03.Maj 2008 
user posted image  Mozart               
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image
user posted image filipinka, 2. user posted image (user posted image user posted image ), (GP:06.12.) , NS:user posted image

04.Maj 2008
user posted image  Monika -5          

05.Maj 2008

user posted image Joob, 1. user posted image
user posted image  Sončnica Sandra***,  1.user posted image    
user posted image  majčica24 

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99, 1.user posted image  

08.Maj 2008
user posted image  Aurea      

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image  
user posted image  .muki.,  3. user posted image  

user posted image  Sashy,    1.user posted image
user posted image  Barbaw, 2.user posted image

10.Maj 2008            
user posted image  luksi, 1. user posted image  

user posted image  aria81,  1. user posted image

12.Maj 2008
user posted image   modrooka, 2. user posted image , NS:user posted image
user posted image   zvezdica 05      

user posted image  Svojeglava, NS:user posted image   
user posted image  Taula, 1.user posted image  (GP: 15.11), (GS:19.11), (AC: 30.11) NS:user posted image

user posted image   Pepita , 1.user posted image , (3.P:27.11.) , NS:user posted image

13.Maj 2008 

user posted image  Katy82, 1. user posted image

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image Katina, 4.user posted image , (4.P: 08.01.), NS:user posted image   
user posted image  Bučka 5

18.Maj 2008   

user posted image  Liza 
user posted image Naty*, 2. user posted image , NS:user posted image , MORFO: 

19.Maj 2008

user posted image  StBarbara, 2. user posted image  , NS:user posted image , MORFO:  
user posted image   80Kaja, 3.user posted image
21.Maj 2008
user posted image  Naja 3 ,  2.user posted image , (GP:07.12), NS:user posted image  

22.Maj 2008
user posted image  teodoral (1974), 3.user posted image (3.P: 05.12.), NS:user posted image , MORFO: 

24.Maj 2008                              

user posted image  ninula    

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27   (15.11. NS
user posted image  Majabo 

26.Maj 2008
user posted image  eole    (2.P:20.11), NS:user posted image  

user posted image  sesil     (2.P:16.11.), NS:user posted image   

27. Maj 2008   
user posted image  Žanai, 2.user posted image , (17.11. NS)                      
user posted image  Valentina 2006 (14.11. NS), (3GP: 20.11.)             

28.Maj 2008
user posted image  Anitka, 1. user posted image (3.P: 27.11) , NS:user posted image            

user posted image   narava        (14.11. NS), (GP:28.11.) 
user posted image   BOJANC      (2.P:27.11.)

29.Maj 2008 
user posted image  TamaraJ, 2.user posted image (20.11.NS), NS:

user posted image  Portugalka

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana, 2.user posted image   (22.11. NS) (GP:17.12)

31. Maj 2008
user posted image   Špelin@ , 4.user posted image , (20.11. NS)   

SKUPAJ NAS JE:  53 SREČK user posted image

Od nas so se poslovile: user posted image user posted image  Anonimnauser posted image , Neža81, stumfek, aradej, murva, KAHLO, maska, mettyy, pikicaa25, ...Matina...user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
14.11.2007 9:06:10   
Estrella*
Malo smo osvežili seznamček. Vidim, da je precej pomankljivuser posted image user posted image .

Naprošam vse, ki bi želele, da sporočijo: letnico rojstva, spol na NS in datume naslednjih pregledov. Če ima še katera kakšno idejo, kaj bi sodilo še dodatno na seznamček,z besedo na dan!

Čakamo na rezultate: Natali99 in Sashy

user posted image DANES NAVIJAMO ZAuser posted image :

user posted image  Narava NS in user posted image  Valentina 2006 NS

user posted image 15.11.2007user posted image

user posted image  Taula GP in user posted image  Suzi 27 NS

user posted image 17.11.2007user posted image

user posted image  Žanai NS

Vsem velikoo sreče in nas razveselite z rezultati!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2072
14.11.2007 9:22:04   
BOJANC
Zdravo punce
Jaz imam AC 17.12.2007 v Ljubljani pri dr,Pušenjaku(če bo vse po sreči,naj bi jo delal on ).Saj bo vse v redu,samo težko bo čakati izvide cele praznike. LPuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2073
14.11.2007 9:45:23   
TamaraJ
spelin@... ja, midve sva na isto popoldne. In ma da je vse OK. Sploh majčice ne sprejemamo več drugačnih možnosti kot te, da naši srčki pridno rastejo v prelepe zdrave otročičke.
A snega pa ne maraš? No, kar se tiče praktičnosti ga jaz tudi ne. Drugače pa mi je noro lepo, ko je vse pobeljeno. In se s Timijem in atijem oblečemo in gremo packat po snegu. To od malega obožujem. Čeprav ga najbrž ne bo nikoli več toliko, kot ga je bilo, ko sem bila majhna.
Kar se pa tvoje tašče tiče: tudi promil se ne obremenjuj z njeno reakcijo. Otroci so vajini in to je vajino življenje. Vse ostalo ja njen problem. In naj se sama obremenjuje s svojim stališčem. Naj te ne gane. Moja tašča je ena velika katastrofa, saj niti malo ni človek na mestu. Vse pri njej je zaigrano, nepristno... In jaz sem jo že dolgo nazaj odpisala, saj s takšnimi ljudmi nočem imeti stika več, kot je nujno. Konec koncev... če dovolim, da me bodo njene besede in predvsem dejanja prizadela, je to moj problem. In jaz tega problema nočem. Po svoje se mi smili, saj ne ve, kaj zamuja. Nekaj, česar nikoli več ne moreš dobiti nazaj. Pristnih, toplih odnosov, ki so bili možni med nami. Mi smo mladi in želimo le svoj mir. Želimo se sami odločati o vzgoji svojih otrok. Včasih se lahko zalomi in takrat bi potrebovali starše za nasvet in pomoč. In takrat jo ni bilo. Žal. Ahh, lahko bi pisala roman. Dejstvo pa je, da pri nas velja tisto staro: stari pa mladi... baje ne grejo skupaj user posted image . Ne vem, kako bi bilo z mojimi, če bi živela tam. Mogoče podobno. Zaenkrat se fantastično razumemo. Upam, da tako ostane.
spelin@, veliko sreče, da tvoja tašča lepo sprejme in vama ne pokvari veselja.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
14.11.2007 10:09:11   
80kaja
dekleta, pozdravljena....
kako fajn je prebirati same lepe in dobre novičke....bravo user posted image  za NS....
lep dan, kaja

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trans-oče: Pravico imamo, da obstajamo
photo
Izraelec Yuval Topper-Erez, ki s svojim partnerjem in tremi otroci živi v Angliji, se je odločil, da svoje intimne porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?