|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08
12.11.2007 19:22:31   
sesil
hej
danes sem imela NS in rezultati so super. tveganje za DS imam kot 15 letnica - zelo malo. datum poroda je 26.5.08 user posted image  pa ima utrip  150 bpm. jaz naj bi šla še na kontrolo za hormone ščitnice, za vsak slučaj.sem prav vesela. zdej moram pa še vsem razglasit veselo novico.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
12.11.2007 19:48:12   
Estrella*
APRILSKE MAJČICE 2008      

27.April 2008
user posted image   Čmrlika, 1.user posted image

29.April 2008
user posted image  Majci23                                               
user posted image CatJa, 2. user posted image (3.P: 23.11.), NS:user posted image    

MAJČICE 2008 

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO  

01.Maj 2008
user posted image  Peli, 2. user posted image     
user posted image  medika1   

02.Maj 2008              
user posted image  majanagaja, 1. user posted image  
user posted image  petrahh, 2. user posted image     (GP:15.11) NS:user posted image  
user posted image  Aurora 28, 3.user posted image (GP: 16.11.) , NS:user posted image

03.Maj 2008 
user posted image  Mozart               
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image
user posted image filipinka, 2. user posted image (user posted image user posted image ), (GP:06.12.) , NS:user posted image

04.Maj 2008
user posted image  Monika -5          

05.Maj 2008

user posted image Joob, 1. user posted image
user posted image  Sončnica Sandra***,  1.user posted image    
user posted image  majčica24 

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99, 1.user posted image
(GP:13.11) 

08.Maj 2008
user posted image  Aurea      

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image  
user posted image  .muki.,  3. user posted image  

user posted image  Sashy,    1.user posted image
user posted image  Barbaw, 2.user posted image

10.Maj 2008            
user posted image  luksi, 1. user posted image  

user posted image  aria81,  1. user posted image

12.Maj 2008
user posted image   modrooka, 2. user posted image , NS:user posted image
user posted image   zvezdica 05      

user posted image  Svojeglava, NS:user posted image   
user posted image  Taula, 1.user posted image  (GP: 15.11), (GS:19.11), NS:user posted image

user posted image   Pepita , 1.user posted image , (3.P:27.11.) , NS:user posted image

13.Maj 2008 

user posted image  Katy82, 1. user posted image

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image Katina, 4.user posted image , (4.P: 08.01.), NS:user posted image   
user posted image  Bučka 5

18.Maj 2008   

user posted image  Liza 
user posted image Naty*, 2. user posted image , (3.P:13.11.), NS:user posted image , MORFO: 

19.Maj 2008

user posted image  StBarbara, 2. user posted image , (13.11. NS 
user posted image   80Kaja, 3.user posted image
21.Maj 2008
user posted image  Naja 3 ,  2.user posted image , (GP:07.12), NS:user posted image  

22.Maj 2008
user posted image  teodoral (1974), 3.user posted image (3.P: 05.12.)  (13.11. NS), NS: 

24.Maj 2008                              

user posted image  ninula    

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27   (15.11. NS
user posted image  Majabo 

26.Maj 2008
user posted image  eole    (2.P:20.11), (13.11.NS

user posted image  sesil     (2.P:16.11.), NS:user posted image   

27. Maj 2008   
user posted image  Žanai, 2.user posted image , (17.11. NS)                      
user posted image  Valentina 2006 (14.11. NS), (3GP: 20.11.)             

28.Maj 2008
user posted image  Anitka, 1. user posted image (3.P: 27.11) , NS:user posted image            

user posted image   narava        (14.11. NS), (GP:28.11.) 
user posted image   BOJANC      (2.P:27.11.)

29.Maj 2008 
user posted image  TamaraJ, 2.user posted image (20.11.NS), NS:

user posted image  Portugalka

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana, 2.user posted image   (22.11. NS) (GP:17.12)

31. Maj 2008
user posted image  Anonimna user posted image  , 4.user posted image , (20.11. NS)   

SKUPAJ NAS JE:  53 SREČK user posted image

Od nas so se poslovile: user posted image user posted image  Anonimnauser posted image , Neža81, stumfek, aradej, murva, KAHLO, maska, mettyy, pikicaa25, ...Matina...user posted image user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
12.11.2007 19:50:38   
Estrella*
Sesil- bravo user posted image user posted image user posted image  Ti spola niso napovedali, ali ga ne želiš vedeti?
Jaz jutri srčno upam, da mi bodo lahko kaj namignili. SEm samo jaz tak firbec????

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
12.11.2007 19:53:39   
sesil
sem vprašala, ma je rekla da se še nič ne vidi. da moram počakat kakšen dan še. mogoče imam pa več sreče v petek na pregledu, če mi bo delala UZ. ma predvidevam da bom morala čakat kar 3 pregled

Neposredna povezava do sporočila: 2029
12.11.2007 20:08:38   
žanai
Živjo Majčice!

Samo, da se vam malo javim... na žalost bolj malo surfam po internetu, ker zvečer sploh ne pridem do računalnika... problem je, da sem neznansko utrujena in čim dam okrog 20h našo malo bučko spat (2 leti), obležim na kavču in zaspim v sekundi... potem me moj preljubi možek nekako spravi spat. user posted image  
Ste ve tudi še kaj utrujene?

Pa še zmeraj mi je slabo. Na srečo je vmes tudi kak dan, ko je bolj znosno... da si vsaj malo oddahnem.
Komaj čakamo na soboto, ko bomo vsi skupaj videli pikico na NS. Me prav zanima, kako bo naša bučka reagirala na to in če bo sploh kaj razumela.

Pozdravček vsem, bom poročala kako je bilo na NS.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
12.11.2007 21:03:10   
BOJANC
Samo na hitro da se oglasim. NS je povečana,tako da moram na AC.Jutri se naročim in vidimo naprej,dete je bilo pa zelo živahno samo obraz je skrilo z rokicami. Vseeno sem upala da bodo rezultati boljši,AC mi pa glede na leta itak pripada .LPuser posted image

(odgovor članu žanai)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
12.11.2007 22:18:26   
Anitka
BOJANC držim pestke, da bo vse v najlepšem redu.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu BOJANC)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
13.11.2007 6:30:41   
Estrella*
Jutro!
Kak je danes mraz. Sem se kar pošteno nadrgnila s pucanjem šip na avtu.

BOJANC- boš vidla, da bo AC odgnalo sve sume. Držim pesti

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
13.11.2007 7:52:27   
aurora28
Dobro jutro! user posted image Bojanc boš videla, da bo AC pokazal, da imaš zdravo dete. user posted image user posted image user posted image Držim ti pesti in pošiljam user posted image za srečo.

Včeraj sem bila tako zmatrana, najprej sem imela dopoldan 3 urne dirke od enega zavoda do drugega zavoda, kasneje pa sem ob 15. uri popoldan še šla na predavanja za pripravo na strokovni izpit iz ZUP-a. In sem prav vesela, da sem šla na priprave, ker vse izveš kaj bo in kaj ne bo na izpitu. Izpit me čaka 4. decembra. user posted image

No, da še vsem povem, da so mene minile slabosti, saj je že bil čas, ker zdaj pa sem že v 16. tednu user posted image user posted image user posted image user posted image . V petek imam GP in izvem laboratorijske izvide, me res zanima če sem že prebolela tokso. user posted image Pa dobiti moram še materinsko knjižico user posted image ,, najbolj pomembno mi je, da je najino dete zdravo in živahtno in pridno raste. user posted image user posted image user posted image user posted image Komaj čakam, da ga zopet vidim. user posted image Aja pa še nekaj, od samega začetka user posted image sem nosila dosedanje modrčke, kasneje sem v tretjem mesecu dala gor malo večji modrček, ki sem si ga pred leti kupila (in ta je bil malo večji in mi občutno prevelik user posted image ), ampak sem ga kupila v Lisci in je tako lepe rumene piščančje barve user posted image , no in zdaj mi je bil kot ulit. Predvčerajšnjim pa si gledam prsa v ogledalu in vidim, da mi kost, v modrcu od Lisce pride skoraj do srede joške user posted image user posted image user posted image , tako, da zdaj si pa resnično moram iti kupiti nov večji modrček. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 2034
13.11.2007 9:43:16   
anonimna thumbs up
Pozdravček vsem user posted image

BOJANC, tudi jaz držim pesti user posted image user posted image user posted image

aurora28, ja, tudi pri meni enaki "problemi" - sem ravno privlekla na plano stare nosečniške modrce (iz preteklih nosečnosti) user posted image user posted image

sesil, user posted image user posted image user posted image

teodoral, držim pesti za danes

aria81, drži se user posted image

...Martina..., user posted image user posted image tako zelo mi je žal user posted image user posted image  . Vem, kako zelo je to hudo in se mi trga srce user posted image  Drži glavo pokonci, draga moja, tvoj mali user posted image  bo vedno ob tebi, toplo grej v srčku spomin nanj, tudi me ne bomo pozabile. Kadarkoli obiščem Park zvončkov, kjer počiva moj user posted image , vedno pomislim tudi na vse mamice, ki so tako izgubile svoje pikice in v mislih vsako posebej objemam. user posted image user posted image user posted image

Prijazen dan želim vsem user posted image

Avatar odraža trenutno duševno stanje........

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
13.11.2007 9:48:05   
anonimna thumbs up
Zdaj pa bi vam rada zaupala še eno veselo novico: v nedeljo sva z možem razkrila našo skrivnost mojim staršem user posted image  Bilo me je kar strah, priznam user posted image  Pa je mož posedel mojo mamo in očeta za mizo in kar on povedal. Kako sem bila vesela njune reakcije!!!user posted image  Oba sta se zelo razveselila, nazdravljali smo pozno v večer, hčerki sta jima pokazali UZ sličico user posted image  in nasploh je bilo prečudovito user posted image

Očitno bo zdaj počasi res že čas, da dam "anonimno thumbs up" v kot in se prijavim s svojim starim nickom - itak sem s strani prijateljic že prepoznana, tako da nima več pomena, da se skrivam user posted image  Kaj pravite? user posted image

Avatar odraža trenutno duševno stanje........

(odgovor članu anonimna thumbs up)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
13.11.2007 9:58:23   
narava
se strinjamo, se strinjamo! ceprav si ze kar nekaj postov nastepala s tem nickomuser posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu anonimna thumbs up)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
13.11.2007 10:00:49   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: narava
ceprav si ze kar nekaj postov nastepala s tem nickomuser posted image

user posted image user posted image user posted image  Pa še res je user posted image user posted image user posted image  Ups user posted image

Ampak zdaj sem tu kot stara, dobra (včasih ne preveč dobra, tudi žleht, če je "treba" user posted image ) - beri nick v tem postu user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
13.11.2007 10:02:47   
TamaraJ
Veeelikooo sreče danes za Natali99, eole, StBarbaro in Naty!!! Poročajte vesele novičke!!  

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
13.11.2007 11:30:00   
Taula
Najprej user posted image za danes.

BOJANC žal mi je da je tudi tebe doletel AC. Verjamem da je šok, ker sem sama v isti situaciji, ampak bodi optimistična da bo vse ok in bo dete zdravo.user posted image

SESIL čestitke za dober NSuser posted image user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
13.11.2007 11:34:14   
80kaja
kaja tudi želi veliko sreče vsem srečkamuser posted image ,katere čaka danes pregled....

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
13.11.2007 11:46:21   
kodrana
sesil čestitke za dobro opravljeno NS.
BOJANC gotovo bo AC potrdil zdravega otročička, prav tako tebi Taula.

tudi jaz navijam za vse, ki imate danes preglede. poročajte punce.
mene pa tako šraufa po črevesju. in to že kar nekaj dni. vendar ne vedno in različno. včasih zvečer, včasih zjutraj. kaj bi to bilo?

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu 80kaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
13.11.2007 12:24:03   
Naty*
Pozdravček po dolgem času! Najprej veliko sreče in user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse, ki imate ta teden NS in GP!!!
Evo mene nazaj s pregleda, naš korenjak je danes lepo sedel v svojem prostorčku in malo migal z rokicami user posted image . Pogledala sva ga čist na hitro, da ne bi preveč sevalo, samo, da sva videla, da je vse vredu. In je. Dala sm tud kri in vodo, tko da me bojo poklicali, če slučajno ni kaj vredu.
Naslednji pregled imam 11. decembra in do takrat sem v bolniški. Sicer od včeraj uvajam mojo zamenjavo, kdaj bom pa zares ostala doma, je pa odvisno od nje, kolk bo dojemljiva...upam, da zelo user posted image !

kodrana ja men je še zmeri slabo, čeprav je pa res, da precej manj kot prej. V soboto sem še bruhala in občasno mi še rata tolk slabo, da mi gre na bruhanje, bi pa rekla, da so se slabosti zmanjšale iz 90% dneva (in noči) na pribl. 20%. Tko da je kr občutno izboljšanje.

Danes po pregledu sm si pa privoščila nakupovanje. Sm si kupila zimsko žametno jaknico, dve majčke in eno tuniko. Aja pa še čevlje user posted image . Ugotavljam, da so mi stare majčke že malo prekratke. Mam sicer še zmer št. 36, ampak ne sme bit prekratka, kr jo drugače moj buši kr gor potegne user posted image .

Ej povejte mi, a še kateri G ni upošteval spremenjenega datuma iz NS? Js mam PDP po NS 18. 5., G mi je pa v MK napisal 11. 5. No v vsakem primeru bo majček user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
13.11.2007 13:04:18   
narava
dobr dan.

cestitke za preglede in pestke za naprej (tudi jutri zame, ko se bo koncnooo vidlo kolko sem dejansko noseca. moje G ne morem prepricat, da datum ni pravi, ker mi je zadnjic M trajala zeloooooo dolgo, torej nisem mogla zanosit takrat ko bi kao bila O, ker enostavno nisva slonckala user posted image ampak, vse ob svojem casuuser posted image )

sem pa danes klicala zaradi izvidov za kri in vodo in mi je rekla, da je kao kri ok. Za izvid vode me je pa sprasevala, ce sem ze kdaj imela kake tezave z ledvicami, kaksno okvaro ipd.?!user posted image  sm rekla, da ne in vprasala zakaj me to sprasuje??? je rekla, da izvid ni najboljsi, da moram velik pit. Ko sem jo vprasala kaj misli s tem, da izvid ni dober in zakaj me sprasuje o ledvicah, je rekla: Vi samo velik pijte.user posted image  
mater, ne me zdej strasit!?  ce kaj misli povedat, naj argumentira. Vem, da se lahko zgodi, da imam bakterije v urinu, ok. sam' a mi ne bi mogla pvoedat kaksna je vrednost, kaj to pomeni "velik pijte" - pijem ko zolna!
user posted image
joj kok me to razjezi!! sej verjetn ni nic, ampak a se ne da to lepo in na razumljiv, predvsem na "ne-sum-zbujajoc" nacin povedat?! uf..

grem pituser posted image

lp, n.

p.s. ne-anonimka, se 1x dobrodosla tudi uradno! user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
13.11.2007 13:23:05   
Čmrlika
Hojla Majčice, tukaj vaša aprilčica...
ja narava, meni se je zadnjič isto zgodilo, na kar so mi na pregledu rekle, da so ble bakterije in me zato niso klicali, ker tako grejo s pitjem ven...In potem ...povečano število levkocitov in me G natuli, da jaz ki sem tud taka žolna, premalo pijem!! Znorela...Sem čakala potem seveda čez praznike izvid, in ker mi sestra dela na tem področju, zvedela prej preden je G dobila izvid, da imam v urinu, gljivico candida, ki jo ima ful žensk, G pa sem 3 leta trobla naj me testira, ker so se mi vag.vnetja skoz ponavljala...tud na zadnjem pregledu je videl začetek vnetja, dal že SPET canesten, in potem...niso klicali, ko so dobili izvid...sem jih pa jaz pa sinisem povedala, da slučajno vem, kaj je pokazalo, in so se nardili fine, da tako že imam doma canesten in me niso hoteli vznemirjat...!!! Ful lepo od njih, ne? Sem spet znorela...to pa bi ja želela vedet!

No, zdaj se se potožla, ima ktera izkušnje s to prokleto candido, baje ni za pikico nevarno?
Teodoral-javi kako je šlo, pa vse ostale tud...Vam držim pesti!
Lp vsem,

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
13.11.2007 13:52:41   
kodrana
ojla.
sem tako vsela, da vam moram povedat...
toliko časa se že matram, da bi slišala user posted image  utrip z AS. sedajle mi je končno uspelo. ampak ni zdržal več kot 2min na istem mestu. user posted image  je pravi nagajivc. no,sedajle ga več ne najdem.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
13.11.2007 14:40:01   
špelin@
Naty*, user posted image user posted image  za pregled

narava, ne se sekirat, če bi bilo resnično kaj kritičnega, bi že ukrepali. ti samo še naprej pridno pij in bo user posted image  Žal zdravstveno osebje pozablja, da ima strah velike oči, sploh pri nosečnicah. Poznam tvoje občutke.

kodrana, tole se pa res lepo sliši user posted image  Zdaj boste pa pri vas nonstop poslušali user posted image

Midve z našo mlajšo pikapoko sva sami doma, ker je starejša pika v šoli v naravi. In jo kar malo pogrešava user posted image  Komaj čakam, da se v petek vrne in mi poroča, kako je uživala user posted image

Uživajte v sončku user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
13.11.2007 14:49:20   
kodrana
Naty* čestitam za pregled. user posted image  
meni je tudi slabo. vendar mogoče danes ne toliko. ker me tako po črevesju zvija. user posted image  ne vem. pa me je sedja tole zvijalo že nekajkrat. čudno.

narava so te ujezili danes. po moje ni panike. sam pituser posted image .
jaz pa kar veliko pijem. že od nekdaj. še baje, ko sme bila mala, mi je ammi mogla čez noč naštimat dve flaški čaja in sem celo noč cuzala. če je zmanjkalo, pa dotočituser posted image . zjutraj je bila pa poplava. saj si predstavljateuser posted image user posted image .

sanje so se uresničile..

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
13.11.2007 15:26:57   
Estrella*
Naty- user posted image user posted image user posted image  Super za pregled. Do 11 decembra pa ni tako daleč....

Nrava- nič se ne sekiraj. Take probleme z bakterijam ima veliko nosečnic. Sama sem v petek doživela podobno situacijo. Ko sem stopila v ordinacijo mi reče: vaš urin je porazen, vse mrgoli. Prosimuser posted image  Imela sem celo zalego različnih bakterij, plus povečane levkocite. Dal mi je amoksiklav za 10dni in svečke canasten(preventiva)

Poročam zvečer o NS

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
13.11.2007 15:39:15   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: teodoral
Poročam zvečer o NS

Stiskamo pesti user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Trans-oče: Pravico imamo, da obstajamo
photo
Izraelec Yuval Topper-Erez, ki s svojim partnerjem in tremi otroci živi v Angliji, se je odločil, da svoje intimne porod...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?