NATALI99 -> RE: Majčice 08 (13.9.2007 10:12:15)
|
Punce oz. srečke nosečke pozdravljene! Zdaj je čas, da se vam tudi jaz pridružim. Točnega PDP še ne vem, ker imam pregled čez teden dni. Po mojih izračunih naj bi bil 5.5.2008. Naj vam povem, da nimam tipičnih znakov nosečnosti, no razen bolečih in povečanih prsi in popoldanske utrujenosti. Slabosti in bruhanja ne poznam in upam, da bo tudi tako ostalo.Mogoče je to zaradi tablet Elevit, ki jih jem že tretji mesec, prebrala pa sem, da preprečujejo slabost. Da pa ne bi bilo vse tako prfektno imam težave z ginekologinjo. Takoj(avgusta) ko sem zagledala magični + sem se prijavila na pregled. A glej ga zlomka...ni problema, na pregled vas naročim, a od septembra naprej nimamo več koncesije in bo pregled plačljiv (180€!!!!).Zdaj sem že parkrat klicala ginekologinjo dr. Šelih (Kalliste) in so mi "obljubili", da nosečke bo imela še na koncesijo. Zdaj me pa zanima: Ali ima katera tudi ta problem kot jaz in če ima kaj več informacij - mi je že malo nerodno kar naprej klicarit, datum pregleda se pa bliža. Hvala za vsako informacijo in lep sončen dan vam želim!!
|
|
|
|