Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ Naty... joooj, kako mene cufa, da bi ti sledila. Pa je treba še zidat . Si pa super narisala in kar buta ven talent. Umetnica... se te ne predstavljam v birokraciji. Ajde, kupit olje, akvarel ali kaj podobnega in hitr ustvarjat . Ja, v soboto sem ponavadi v Logatcu, tako da se lahko dobimo enkrat tekom dneva. Dopoldne načeloma še Šarko sprehajam in pridem v Logatec enkrat najkasneje do enih popoldne. Bom še Lilly in Tajo kontaktirala in upam, da nam uspe. Jaz trenutno berem že nevemkatero kriminalko od H. Mankell. Suuuper kriminalke. Katera obožuje to zvrst: priporočam! Tamara ja pri birokraciji uporabim svoj umetniški talent, da pišem prav lepe dopise, pa v poročila vključim take luštne grafe . Ustvarjam pa za čist za svojo dušo...zdej še posebej, ko pričakujemo ... Glede kofetka bom šla pa zdele na "notranjke" pogledat. Sem videla, da vas veliko razmišlja o še enem otroku. Ja tud midva sva na stališču imet dva ali tri. Dva sigurno, če bo le vse po sreči, za tretjega bova pa verjetno premislila, ko bosta že dva. edinaos moja služba je pa 110 km stran (Celje) in tko kot je Tamara rekla, so mi priporočali bolniško zaradi vibracij, ki se ustvarjajo med vožnjo. Če je to nekaj km na dan še ni problema, vsak dan toliko pa baje ni najboljše. Kar se moje službe tiče, mam za nedoločen čas in sem s samim delovnim mestom zelo zadovoljna. Delam v pravosodju, imam delo, ki je ful raznoliko in mi nudi veliko refenc za naprej. Sodelavke imam fajne, šefica pa hm.... sesil nekak tko, kot bi ti mojo šefico opisovala se mi zdi . Ampak sm šla v sredo in včeraj delat, ker moja namestnica še zdaleč ne obvlada vsega, pa da vam ne razlagam. Najboljš bi blo, da bi kr ostala do večera, vse nardila pa prišla v ponedeljek nazaj. Zvečer sem bla čist , ampak je bil pa lep občutek, da me vsaj sodelavke pogrešajo (no sej tud šefica, ampak ona samo zaradi dela, pa še to pokaže na zelooo čuden način). barbaw js mam prijateljico Majo, ki je rojena 1. maja in mi je to čist simpatično. Če drugega ne, ne morem pozabit na njen rojstni dan . Kar se pa ostalih tiče, pa mislim, da se niso nikoli obremenjevali s tem, kdaj je rojena... Midva mava pa narejen ožji izbor imen, pa zdej spet nikakor ne prideva skupaj. Najprej sva hotla, da bi bil Žan, ampak jih je že ful, tko da ta odpade. Zdej so pa favoriti Tian, Val, Maj in Nik. Rada bi nekaj kratkega in modernega, ne pa čist mim. Kaj pravte?