|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08
12.12.2007 11:02:43   
80kaja
majčice pozdravček še od mene....
kako lepo je brati,ko vam gre tako dobro...mene zadnje čase kar malo skrbi, saj se sploh ne počutim noseča... slabosti so prenehale, prsa me tudi nič več ne bolijouser posted image  ima še katera podobno situacijo????
naslednji GP imam šele 10 januarja....
kaja

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
12.12.2007 11:14:14   
TamaraJ
Gibov še ne čutiš? Mislim metuljčkov user posted image . Če jih še ne, jih boš kmalu. Potem se počutiš še bolj noseča, kot na začetku.user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu 80kaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
12.12.2007 11:26:43   
80kaja
ne, gibov še ne čutim....sicer me nekaj "zbode"vsake toliko časa, ampka mislim,da to še ni to... sicer pa sem čisto na začetku 18.tedna....
hvala za odgovore
kaja

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
12.12.2007 11:27:09   
Winnie 017
Jaz se tudi še ne počutim prav noseča. upam, da se bo trebušček kmalu še bolj izbočil (preverjeno, da se bo, saj vem...) in da ne bom zgledala, kot da sem se večer prej fajn nabasala s hrano. Malo hitreje mi sape zmanjkuje, drugače pa vse po starem. hodim v službo, jaham, .. ok boljzdravo jem (če odštejem čips in sladkarije) user posted image user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
12.12.2007 11:50:46   
TamaraJ
Jahanje je baje zelo odsvetovano...tresljaji pa to... Kaj pa vem. Baje tvegaš celo splavuser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Winnie 017)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
12.12.2007 11:54:52   
kastanjeta
Ojla
No kar se jahanja tiče pa je meni čisto prepovedanouser posted image . Sem user posted image 17 tednov in pričakujem tretjegauser posted image . Razlog je pa v tem da ne smem ihaha ker se mi je posteljica komaj pred tednom dni potegnila gor na rob maternice (prej je ležala v ustju). Ni več velike nevarnosti, je pa še vseeno.

Pa tako si želim..........user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
12.12.2007 11:59:12   
TamaraJ
Punce...o kakšnem jahanju mi govorimo? user posted image user posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu kastanjeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
12.12.2007 12:01:09   
kastanjeta
O takšnem in drugačnemuser posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
12.12.2007 12:03:48   
kastanjeta
Veš TamaraJ to je moj prvi dan tukaj in ko kdo omeni jahanje takoj pomislim na tisto, ki mi je prepovedanouser posted image .
Sej se bom znašla, malo sem še user posted image , pa sej je to v user posted image baje normalno.

Neposredna povezava do sporočila: 3334
12.12.2007 12:25:09   
Taula
Dobrodošle novinke. user posted image Malo več o sebi nam zaupajte za seznam.user posted image
Jaz sem pa tolk važna..sem šla k frizerju malo popraviti moje sračje gnezdo na glavi in mi je frizerka rekla če sem noseča, ker imam tak lep buši.user posted image

80kaja..meni ni nič slabo, tudi joške me ne bolijo..me srbijo. Pa na čase me boli spodaj+kosti.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

Neposredna povezava do sporočila: 3335
12.12.2007 12:39:26   
80kaja
ooo hvala vam za odgovore...sem kar malo pomirjena.. te občutki,ki so me opominjali na nosečnost so res kar naenkrat izginili...slabost, boleče prsi itd...ostal je samo buši in pa kilce ....
punce, boste kljub nosečnosti šle kaj na sneg v tej zimski sezoni? jaz za smučanje kar malo cvikam, kaj pravite ve?
lp, kaja

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
12.12.2007 12:46:37   
Taula
Jaz se ne grem smučati. Ne upam.user posted image  Sej bi se ful merkala, samo še vedno se lahko kdo vate zaleti in padem na trebuh ali kako drugače, ali pa si kej zlomim..rentgen pa ni zaželjen v user posted image . Isto za drsanje...tudi ni zaželjeno, čeprav me full mika.user posted image

(odgovor članu 80kaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
12.12.2007 13:04:08   
kodrana
dan.

glede smučanja, sankanja, drsanaj, bordanaj, jahanja.. to se je dobro odpovedat.. ker nikoli ne veš, kaj se ti lahko zgodi. če pa vse to počneš tvegaš.. in potem ti je lahko pošteno žal. no, to je moje mnenje. jaz bom bolj pazila sedaj in se en bom takim športom izpostavljala.

čestitke za preglede. Naty super za jajčkauser posted image user posted image . potem ni dvoma. Skye tudi tebi user posted image za dobro opravljen gp.

danes sem vidla eno ponudbo. čist novega mojega sanjsekga vozička prodaja ena za 300E. kupila ga je na e-baju za eno ammico, ki se ji pa sedaj več ne oglasi. kaj menite? Taula se spalča? rabljenega pa prodajajo za nekje 250E. ampak je rabljen. ta je pa nov. joj, mene že tako trga. bi ga kar kupila.
Taula, a vi2 bosta tud avtosedež kupila maxi cosi?

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
12.12.2007 13:26:45   
Taula
Samo voziček ali voziček plus košara?

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
12.12.2007 13:30:02   
Taula
Najcenejši novi taki voz je 335 evrov...35 evrov dražji. Prednost, ki jo jaz vidim je da imaš 1 letno garancijo-če ti je to kaj važno. Pri e-bayu ne vem kako je.user posted image

Za avtosedež še ne veva...bova drugo leto pogledala in se odločila kateri bo. Maxi cross je v akciji v Baby centru 120 evrov, vem da ima dobre ocene varnosti.

Drugače sva pa včeraj dobila voz in ga sestavila...je hud.user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
12.12.2007 13:38:17   
pikica_30
a potem od vseh vozičkov ve vse najbolj navijate za quinny comfort 3xl? sem junijčica (ampak začetna PDP 3.6.), pa se že počasi začenjam zanimat tud za tele vozičke...

pa tudi vas majčice seveda ves čas mal čekiram in špegam na vašo temo...user posted image  

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
12.12.2007 13:43:08   
Skye
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Drugače sva pa včeraj dobila voz in ga sestavila...je hud.user posted image

Super Taula user posted image user posted image ..... a ga že kaj voziš okoli...da se mal natreniraš user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: 80kaja

te občutki,ki so me opominjali na nosečnost so res kar naenkrat izginili...slabost, boleče prsi itd...ostal je samo buši in pa kilce ....

Kaja pri meni je isto......morava počakati na prve brcike...drugega nama ne preostaneuser posted image

Pikica ti kar kukaj k nam...si dobrodošlauser posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
12.12.2007 13:46:38   
pikica_30
IZVIRNO SPOROČILO: Skye

Pikica ti kar kukaj k nam...si dobrodošlauser posted image

lepo to slišat...user posted image uživajte še naprej!

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
12.12.2007 13:48:18   
Taula
Pikica_30..jaz nisem nevtrala, ker sem ga kupila že, tako da...user posted image

Skye...ti boš pa v roku parih dni morala čutiti brcike ker imaš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
12.12.2007 13:48:46   
kodrana
Taula samo voziček. no za košaro nič ne piše. po moje košaro bi blo treba dokupit.. bi pa rabljeno vzela.
mah, nimam pojma, kaj naj.
tolk mi je všče ta voziček in težko bi se za kakega drugega odločila. samo cena je pa tud vrhunska.. sam, če hočeš dober voziček, so itak cene take..

sanje so se uresničile..

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
12.12.2007 13:49:26   
Skye
Punce zanima me če vodim pri številu pridobljenih kilogramov od začetka do zdaj..imam občutek da user posted image

Do zdaj sem pridelala 5,5 kg user posted image

Pa ve?

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
12.12.2007 13:52:03   
pikica_30
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Pikica_30..jaz nisem nevtrala, ker sem ga kupila že, tako da...user posted image

pa je bil sploh še kakšen drug v ožjem izboru?

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
12.12.2007 13:53:04   
Taula
3,5 kg do 18 tedna.user posted image user posted image user posted image user posted image  Se pozna bolniška in nemiganje. Samo Skye..ti imaš dva, to je drugače.user posted image

Kodrana...cene ja visoka ja...v tolažbo...so še dražji vozički..po 500,600 evrov brez košare.user posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
12.12.2007 13:53:57   
Taula
pa je bil sploh še kakšen drug v ožjem izboru?

V ožjem izboru ne ker so bile cene take da te kap. 500,600 brez košare. user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
12.12.2007 13:54:28   
kodrana
pikica je tale podoben temu qunniju, sma meni ni tako všeč..

http://www.bolha.com/oglas2687291

sanje so se uresničile..

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?