|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mene pa grabi,......
22.11.2004 7:12:23   
naja78
jutro vsem.;)
punce tok se za en klinc počutim,ker razmišljam to in ono.moram se vam mal razpisat,ker vem da je lažje.
hmmm,...kako je z mano.popolnoma mi nič ne fali le to me muči.zakaj glih jaz.pa kaj je res to tolk psihično.name čedalje bolj pritiska,čeprav se spomnim da sem bila 1 tedn nazaj polna optimizma.

pa kar ne gre iz mene.vidte kolk časa porabimo,vsaj nekatere med nami,da spoznamo v čemu je vic.
no jaz sem zdaj pogruntala,da verjetno nimam O,čeprav imam cikluse redno.na pregled moram it marca,in si do takrat merit BT.iz tega bo potem videl.pa še decmora it na pregled,da to izključumo.
ful se počutim nepopolna,ker do zdaj nisem vedela kaj je narobe.
ne razumem pa kako me lahko špika vsak mesec v jajčnikih,pa joške me začnejo bolet,ja glih v času,ko bi mogla bit O.Temperatura pa se ne dvigne,niti kapljice sluzi,.....ja saj vem da že nakladam.:(

ampak komu naj pa povem svoje občutke,če ne vam???!!!ve ste moje:rozica:,ki me razumete.deca nočem preveč z mojo slabo voljo obremenjevat.

torej treba bo čakat do marca.nekaj pa še vprašam:
-če slučajo zanosiš s pomočjo tablet,npr.klomifen,ali je večja možnost SS??
-kakšno je počutje če ješ klomifen??

joj,,...jaz že zdaj razmišljam o tem.tako zdaj pa gem od slabe vole na čik,pa se vam oglasim teko dopoldana,pa brez zamere.ampak pojavlja se mi uprašanje,kaj če sem neplodna.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   mene pa grabi,......
22.11.2004 8:28:14   
pi
Naja78 ne se sekirat mogoče imaš danes samo slab dan in bo jutri že vse ok. Sicer pa je čisto možno da si imela ovulacijo ali jo boš še imela. Če sem prav razumela si ta mesec prvič meriš BZ, mogoče pa delaš kaj narobe. Si jo meriš vedno ob istem času zjutraj še preden ko vstaneš iz postelje? Kje si jo meriš?
Vem da so dekleta pisala da si jo merijo v ustih ampak jaz sem brala da se meri le v nožnici ali danki.
Boš videla da bo tudi tebi uspelo da boš :nosecka:, vsem nam mora uspeti, vsaj si prav vse to zaslužimo.
Življenje je res včasih zelo krivično ampak na žalost se nimamo kje pritožit. Poskusi gledati s svetlih plati tvojega življenja, sigurno imaš veliko svetlih točk in 100% je da se boš nekega dne ko boš :nosecka: smejala s tega kako si se sekirala.
Lep pozdrav in ena :rozica: zate za lepši dan !

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   mene pa grabi,......
22.11.2004 8:37:54   
Darja*
Hallo!

Ne, no bit tako črnogleda. Saj sploh ne vem kako nate potolažim, saj sem sama v enakih dvomih kot ti. Tudi sama zadje čase gledam vse negativno. Pobita sem.:(
Vem, da upanje umre zadnje, ampak ne uspe se mi več prepričat. Nekako se trudim. jutri se mi začnejo ponovno ultrazvoki za 3 inseminacijo. In če ti po pravici povem, da nimam več volje. :ups:
Ampak tako je. V življenu so vzponi in padci. Posije sonček in dežuje. In po vsakem dežju posije sonček:)
tudi za nas bo.
Klomifen?
Prvi mesec sem imela driski in bruhala sem, ampak sedaj pa ne čutim nič reakcije.
Jem ga že 3mesec pa nič ni pomagalo.

Mislim, da ti nisem nič pomagala ha?
Še sama bi rabla malo vzpodbude.

Lepo se imej.
Darja

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   mene pa grabi,......
22.11.2004 8:49:22   
enci
Punce,
normalno je imeti slab dan, pa teden, se pa zgodi tudi, da je cel mesec tak ... Pa kaj potem!!! Vso pravico imamo biti potrte!!! Tle smo, da se ena drugi zjocemo, ker edino tle smo punce, ki se borimo z istimi tezavami ... Sama vem, da se o tem s kom drugim nima niti smisla pogovarjati, ker nekdo, ki mu je uspelo zanositi se preden je pomislil na otroka, ne more razumeti nasih stisk. Taki ponavadi mislijo, da dajo pameten nasvet, ko recejo SPROSTI SE... Sama sem ze tako alergicna na te besede, da ko mi jih nekdo rece ... sem ful :grrr: in ostanem le tiho in ne govorim vec s to osebo o tem ...
So vzponi in padci in glede na to, da smo trenutno na dnu, na tazadnjem forumu nizje ne moremo, prej ali slej se bomo povzpele v visje nadstropje.
LEP ZACETEK TEDNA VSEM SKUPAJ IN VELIKO :pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs: SREČE!!!!
lp
enci:metulj:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   mene pa grabi,......
22.11.2004 8:55:32   
tinkamiška
Naja, ne bit žalostna, sej bo minil, boš vidla, spomni se kakšnega luškanega dogodka, spomni se na svojga:love:, kok se imata lahko fajn tudi ,če sta sama...meni to včasih pomaga.

:rozica::rozica::rozica: za tebe!!!!

Tinka

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   mene pa grabi,......
22.11.2004 9:43:23   
cmokec
Jest bi vas tudi rada potolažla, pa sem sama na istem. Mam pa blazno srečo, da imam že enega malega crtlavčka, ki me spravlja v dobro voljo. Sem pa opazila, da se vse težje igram "mamice pa očije". Mi je tolk hudo, ker zmerej reče, da bi rada tapravga dojenčka, pa ji ne morem povedat, da se zelo trudmo na tem, pa ne gre.

Drugač se pa jest zamotm z delom, pa tud to nima velikega efekta.

Nisem vas hotela spravit v slabo voljo, ampak le povedat, da niste same. Take reakcije so človeške. Če bi mi katera rekla, da ne doživlja tega, ji preprosto nebi verjela.

Za vse :rozica::rozica::rozica:, pa nasmeh na ;)

Cmokec

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   mene pa grabi,......
22.11.2004 10:08:41   
urši77
Te čisto razumem!
Tudi mene vsake toliko časa zagrabi panika, me muči sto in eno vprašanje, pa podvomim vase in vse dobre nasvete ki sem jih kdajkoli slišala, pa vse in vsi mi grejo na živce.....:((
Zdaj sem končno po 42 dneh dobila :hudicek: in začnemo z klomifenom. Pa ne vem ali naj bom vesela, ali žalostna. Razpoloženje mi niha huje kot aprilsko vreme in ne vem več kaj bi počela sama s sabo.
Včasih pa mi rata biti tako fajn dobre volje, da kar prekipevam, včasih pa....

Tako pač je! Enkrat bo tudi nam posijalo sonce, ki bo sijalo in sijalo in sijalo... Zdaj pač malo dežuje ali pa rosi!

Samo ne smemo obupat, pa bo, a ne punce!:)

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   mene pa grabi,......
22.11.2004 13:47:34   
bambi
Drage Naja78 in ostale, ki si merite BT, rada bi vas malo potolažila glede tega, če kateri temperatura ne zraste, ne takoj mislit da ni O. JAz sem si jo tudi merila in mi je skakala gor in dol, sem bila čisto na tleh, jezna.....:((:((:(( Med drugim vam naj povem, da sem že bila noseča, no in potem mi je ena punca tukaj na RR svetovala naj si nabavim O teste iz Amerike. Ja, in sem si jih. Potem sem delala te teste 3 mesece in res se mi je, sicer različno, enkrat 14 dna, drugič 17 dan, pokazala druga črtica, torej je O bila. Ker jaz temu seveda nisem verjela, sem želela k moji G na pregled, da ona vidi če O je. Šla sem točno 14 dan ciklusa in me je naredila UZ in rekla da je da jajnik povečan, oz. da bo kmalu nastopila O. Jaz sem takoj letela domov, naredila O test, ki je prav tako pokazal :modri:. BT pa je še naprej skalala gor in dol.... tako da se ne preveč zanašat na BT, ker je pri vsaki punci različno.

LP BAmbi

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   mene pa grabi,......
22.11.2004 13:50:14   
bambi
Pardon za pisne napake, sem tako hitro tipkala, zdaj pa zgleda kot da sem nepismena....

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   mene pa grabi,......
22.11.2004 13:50:30   
majana
to pa deluje pomirjevalno!
Hvala za lepe besede!

LP
Majana

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   mene pa grabi,......
22.11.2004 14:44:31   
naja78
mi je kar lažje.vsaki 100:angel:.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?