naja78 -> mene pa grabi,...... (22.11.2004 7:12:23)
|
jutro vsem.;) punce tok se za en klinc počutim,ker razmišljam to in ono.moram se vam mal razpisat,ker vem da je lažje. hmmm,...kako je z mano.popolnoma mi nič ne fali le to me muči.zakaj glih jaz.pa kaj je res to tolk psihično.name čedalje bolj pritiska,čeprav se spomnim da sem bila 1 tedn nazaj polna optimizma. pa kar ne gre iz mene.vidte kolk časa porabimo,vsaj nekatere med nami,da spoznamo v čemu je vic. no jaz sem zdaj pogruntala,da verjetno nimam O,čeprav imam cikluse redno.na pregled moram it marca,in si do takrat merit BT.iz tega bo potem videl.pa še decmora it na pregled,da to izključumo. ful se počutim nepopolna,ker do zdaj nisem vedela kaj je narobe. ne razumem pa kako me lahko špika vsak mesec v jajčnikih,pa joške me začnejo bolet,ja glih v času,ko bi mogla bit O.Temperatura pa se ne dvigne,niti kapljice sluzi,.....ja saj vem da že nakladam.:( ampak komu naj pa povem svoje občutke,če ne vam???!!!ve ste moje:rozica:,ki me razumete.deca nočem preveč z mojo slabo voljo obremenjevat. torej treba bo čakat do marca.nekaj pa še vprašam: -če slučajo zanosiš s pomočjo tablet,npr.klomifen,ali je večja možnost SS?? -kakšno je počutje če ješ klomifen?? joj,,...jaz že zdaj razmišljam o tem.tako zdaj pa gem od slabe vole na čik,pa se vam oglasim teko dopoldana,pa brez zamere.ampak pojavlja se mi uprašanje,kaj če sem neplodna.
|
|
|
|