|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Re: Lep pozdrav
29.8.2007 18:37:25   
Taula
Pol je pa tast reku da sm nezrela, da nimam izkušenj, da naj bi prepustila vzgojo njegovi ženi .. Haloooooo?! Pa da nimam kej ugovarjat kr je to njegovo, in ima pravico meni rečt kar hoče, jaz pa naj bi bla tih.

Ma ja no..a je kreten. Oni bi vzel otroka in se tebe mame znebil. Kristus, jaz bi znorela. user posted image  Vsaka mama je na začetku brez izkušenj, tudi tvoja tašča je bila.

Lepo da se postaviš zase. Očitno je, da v skupni hiši ne boste mogli živeti. Pojdita na svetovanje in eden naj se čimprej odseli..onava ali vidva..oz.ti in otrok če ne gre drugače. Ker glede na izjave tasta in tašče...sina bosta verjetno ščuvala proti tebi še bolj.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Kodrček)
Neposredna povezava do sporočila: 26
30.8.2007 9:10:15   
mojamura
koderček....kupi si diktafon posnemi taščo ko bo mela spet svoj dan  in predvajaj partnerju, če mu še takratr ne bo kapnilo je res tak kot tuđmanov konj, ki ne vidi ne levo ne desno.

tvoj tast pa je tudi poglavje zase....jao jao

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 27
30.8.2007 9:29:31   
maruškaŠ
Tisti trenutek, ko se je sin postavil na materino stran, je vajina veza že propadla. Njej verjeme, tabi pa ne?! Pa da ne rečem kaj vse ti govorijo in delajo!!!

Samo eno vprašanje - kako sploh zdržiš?

p.s. Zadnji č sem brala eno zgodbo na enem forumu - isti primerek maminega sinčka - je ona spokala otroke in mu povedala - "Lahko greš z nami ali pa ne - mi gremo" In seveda, mamin sinko kakršen je bil NI šel z njimi. A ni bil vrag, čez nekaj časa je šel za svojo pravo družino,. In od takrat so imeli normalno življenje (brez vtikanja user posted image ).

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 28
30.8.2007 9:42:20   
natasarobi
Kodrček - ma ja, te stvari so ful šit - sedaj mojo mamo razumem, zakaj je vedno govorila, da mladi in stari ne gredo skupaj.

Moje mnenje je, da tvoj dragi nima j....., da bi se uprl staršem, zato ti je pripravljen plačevati stanovanje - starši bodo srečni, ti boš na svojem, ko bo prišel domov ne bo poslušal ne njih ne tebe (sploh, če je malo doma). Ti itak nisi dovolj dobra za njihovega sina (verjetno je redka ženska po godu tašči).

No, je pa vsaj nekaj - ne želi, da bi šla na razen. Svetovalnica mu po mojem ne bo pomagala, če bo doma spet tih in se ne bo potegnil zate.

Po mojem tašča pa tast rabita posvetovalnico - takšno mal posebno.

(odgovor članu Kodrček)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   [Brisano sporočilo]
30.8.2007 9:55:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mojamura)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Lep pozdrav!
30.8.2007 14:50:45   
Kodrček
Eh, je prepozno za diktafon. Zdj se tk ne menimo - vsaj neki dobrega user posted image ..
Sm en dan pisala psihologinji da potrebujem nasvet glede moje situacije. In kaj je blo? Je od mojga brat kao slučajno brau pa je sprintu to, pokazu bratu ter dau mami list. In zdj ko pride moj s fure bo njegova mamica spet njem bla bla pa bo znoreu..

Od mojga brat pa živi za sebe z mojo sestrično. in to 10 m stran. Obe sma v isti situaciji, ona še celo v hujši kr ji njen reče da nima kej njegovim govorit kr jo bo razbil. Glih dans mi je pravla, da ji je reku da če se bo z mano menla in mene poslušala da jo bo razbiu pa da sta končala.

Js ne vem kaj se boji? Če bi meu čisto vest se sigurno ne bi. user posted image

(odgovor članu Kodrček)
Neposredna povezava do sporočila: 31
30.8.2007 14:57:12   
Kodrček
Tk sm živčna, da mi je ful slabo, ne morem jest, na bruhanje mi gre, kile grejo kr dol. user posted image
S čim sem si to zaslužla user posted image ?

Kaj mi predlagate, npr. da se njegovi ne odselijo. Kr tašča je rekla sinu da iz svojga pa ne gre. Itak sm js edina vsiljivka. Naj sprejmem od partnerja stanovanje ter da mi plačuje vse? V čem je fora? Da boma midve same on pa doma? Sm študirala in se mi zdi, da so mu mogoč tud rekli da če bo šou da ne bo nč dobu od njih. Tud možno. Kr so mu že parkrat rekli da on pa že ni navajen na slabše življenje, da ne bi mogel živet v najemu ali pa v neprofitnem stanovanju. Ko da so milijonarji, kake majo user posted image .

(odgovor članu Kodrček)
Neposredna povezava do sporočila: 32
30.8.2007 15:09:03   
Anonimen
Če sem prav razumela:
- tvoj mož je šofer, torej ima dobro plačo
- živita pri njegovih starših, tast in tašča sta fu**
- on bi ti plačeval stanovanje

Moj odgovor:
Pojdi, pojdi in še enkrat pojdi!!!

Lahko, da ti je s tem namignil, da ti stori prvi korak. Ker on pač nima j... Kao, da ne bo slab izpadel v mamičinih očeh. In veš kaj. Saj je to ok. Ti kar bodi user posted image  za njegove tastare. Ti vsaj ne bodo na vrata hodili. Za otroka se pa nič ne boj. Ne more ga kar tako ona dobit. Morata biti prvo vidva oba z možem zanič.

Srečno.

P.S. Diktafon ni slaba ideja. Samo zavedaj se, da te ne sme dobiti, ker te lahko toži. Brez privoljenja ne smeš snemat. Pa, ko ga boš svojemu predvajala, ga potem takoj izbriši!

(odgovor članu Kodrček)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
30.8.2007 15:52:06   
mojamura
IZVIRNO SPOROČILO: Kodrček

Tk sm živčna, da mi je ful slabo, ne morem jest, na bruhanje mi gre, kile grejo kr dol. user posted image
S čim sem si to zaslužla user posted image ?

Kaj mi predlagate, npr. da se njegovi ne odselijo. Kr tašča je rekla sinu da iz svojga pa ne gre. Itak sm js edina vsiljivka. Naj sprejmem od partnerja stanovanje ter da mi plačuje vse? V čem je fora? Da boma midve same on pa doma? Sm študirala in se mi zdi, da so mu mogoč tud rekli da če bo šou da ne bo nč dobu od njih. Tud možno. Kr so mu že parkrat rekli da on pa že ni navajen na slabše življenje, da ne bi mogel živet v najemu ali pa v neprofitnem stanovanju. Ko da so milijonarji, kake majo user posted image .

uf maš ti pa tvoja sestrična res smolo, mogoče ona še bolj, ko ma takega deda....
jah nič ....ej, če nič drugega ne zaleže...pa res idi. vem da je to nam lahko govoriti (jaz sem tudi že šla od nekoga), ampak začni se cenit in svojega otroka. najtežje je ta korak narest, ampak jaz verjamem vate in VEM, da si zadosti močna, pa daj vedet vsem da ne boš tolerirala takega ravnanja in vmešavanja....kar se tvojega tiče pa mislim, da če ima količkaj soli v glavi bo prišel za tabo, ker bo sčasoma verjetno skužil v čem je bil catch...takrat je pa na tebi kaj boš naredila, karkoli se boš že odločila prej se temeljito pogovorita

(odgovor članu Kodrček)
Neposredna povezava do sporočila: 34
30.8.2007 16:15:14   
Taula
Kljub temu da je težko, bi jaz vzela bebo in šla.
Slabše kot je tu ne more biti...imela boš MIR. On bo brez vaju in če mu takrat ne kapne in gre za tabo, mu žal ne bo nikoli. Če boš tu ostala boš spet popustila.

Tašča se pa ne bo odselila...žal ne.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 35
30.8.2007 16:36:48   
Anonimen
Kako lahko je reči nekomu spakiraj kufre in pojdi- me pa zanima, koliko vas, ki to tako hitro izustite, stojite za tem in bi to 100% naredile ?!
Poskušaj razložiti partnerju, (mirno in prijazno ), da je vajino življenje vajino le tako dolgo, dokler se drugi nonstop ne vmešavajo vanj. Ker potem nista več vidva, ampak vi (štirje, pet...), kar pa za mlado družino nikakor ni dobro. 

Ej, težko je spakirat kufre in jit. Naj o tem pišejo tiste ki so to storile, ostale pa... Pa še če pravi, da se imata rada in fino skupaj. Jaz ne bi vrgla kar takoj puške v koruzo.
Drugač pa se res poskušajta pogovorit. Sama sem na istem in sem mojemu že neštetokrat rekla: Svojega otroka bom tako vzgajala kot meni paše. Kaj me briga kaj reče tvoja mat, al pa moja al pa kdorkoli. Vem, da si o meni mislijo da sem oh in sploh najslabša, ker delam stvari po svoje, ampak to je moje življenje. Če bom jaz kiksnila pri vzgoji, bom jaz - bom vsaj vedela zakaj sem. Če bi pa druge poslušala, bi se pa skoz lahko po glavI tepla- zakaj nisem delala tako kot je meni pasalo. In mi pravi moj da imam čisto prav.... ampak ko pride do svoje mamice, je pa kot polit kužek. Jaz imam srečo vsaj to, da se malokrat vidimo, ker pač jaz ne želim pogostih stikov.

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
30.8.2007 17:42:58   
Taula
Jaz imam srečo vsaj to, da se malokrat vidimo, ker pač jaz ne želim pogostih stikov.

Verjeno bi bilo drugače če bi skupaj živeli, se ti ne zdi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
30.8.2007 19:47:47   
piščanc
dej odrasti in ne trmari za vsako malenkost. lahko bi bila malo hvaležna, da živiš kjer živiš, ne hodiš v službo in samo neumnosti stvaraš

če bi si ti sama kaj ustvarila, bi ti bilo tudi težko, da nekdo drug tam komandira

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 38
30.8.2007 20:09:53   
Kodrček
IZVIRNO SPOROČILO: piščanc

dej odrasti in ne trmari za vsako malenkost. lahko bi bila malo hvaležna, da živiš kjer živiš, ne hodiš v službo in samo neumnosti stvaraš

če bi si ti sama kaj ustvarila, bi ti bilo tudi težko, da nekdo drug tam komandira

Kako lahko to rečeš? Bi rada vidla kk bi ti reagirala na mojem mestu. user posted image

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 39
30.8.2007 20:13:01   
Kodrček
Pa js nobenmu ne komandiram! Predn sm zanosla sm bla najboljša snaha, kolegica, vse. Ko sem pa kdaj rekla da me moti, če mi kdo vsiljuje svoje mnenje ter ukazuje kaj naj kupim itd.. Je pa cela panika. Kr je tast reku da more bit tk ko on reče, in da bi mogla za vse prvo njega vprašat.

Ja itak ne delam če sem na porodniški, ne bom večno nezaposlena.

(odgovor članu Kodrček)
Neposredna povezava do sporočila: 40
30.8.2007 21:21:33   
Anonimen
Piščanc, veliko si upaš, ko takole obsojaš!!!
Najlažje je obsojati in kritizirati.  Za kakšen pameten nasvet je pa treba kar preveč pomisliti, a kako?

(odgovor članu Kodrček)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
31.8.2007 6:45:07   
maruškaŠ
Zberi moč in pogum in pojdi. Če te ima iskreno rad BO prišel za tabo - v nasprotnem primeru boš vsaj vedela, da te nima rad. Ne v takšnem ne moreš živeti.

Postavi sama pri sebi meje kaj boš drugim (tudi tvojemu) dovolila, da počneje tebi. In potem se tega drži. Lažje bo. Postavi si standarde in ne odstopaj do njih, ceni se!

Pa ne jezi se na njegove starše - on je kriv, da je tako - ker je mamin sinko in samo nanj si lahko jezna, ker če bi mu bila ti dovolj pomembna bi verjel tebi in ti stal ob strani (žal tako je).

In tisti ki ti pravijo, da ne vrzi puške v koruzo, če je drugače pa vse uredu med vama - saj tole kar ni uredu med vama je fuuuuul velik in ne more bit drugače vse OK, ker že osnove ni - zaupanja in partnerstva??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
31.8.2007 8:11:27   
mojamura

hm....in napodlagi česa ti sklepaš, da koderček tmari??? jao ne hodi v službo...saj si jo bo že našla, po porodniški! neumnosti kakšne neumnosti pa potem dela koderček po tvoje, daj razloži ti to malo bolje.

a hvaležnost po novem izkazujemo tako, da smo tiho in si pustimo srati po glavi in dovolimo da nam drugi krmilijo lajf???

tudi če sta od njega starša hišo ustvarila sta valda dovolila sinu in njegovi družini da živijo v stanovanju njune hiše vsak svoj lajf. verjamem da majo tudi vsak svoje gospodinjstvo....in če je tako nimata kaj tast in tašča komandirati v drugem gospodinjstvu in v drugi familiji!!! s tem ko sta lastnika hiše še ne dobita pravice do popolnega nadzora nad vsem!

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 43
31.8.2007 8:14:12   
mojamura

Kodrček ti kar vztrajaj pri svojem in ne pusti da ti serjejo po glavi, ker če boš tiho bo še slabše!

Če postane nevzdržno pa popokaj pa idi (been there - done that), res, kot je že maruškaš rekla boš vsaj videla koliko mu je do tebe.

(odgovor članu Kodrček)
Neposredna povezava do sporočila: 44
31.8.2007 8:22:43   
maruškaŠ

Nihče ni staršev prisilil, da dajo stanovanje v najem sinu (sicer je najemnina 0€) - vendar je to vseeno najem in to da je brezplačno jim ne da pravice, da so obnašajo oblastniško, nesramno in na vse načine primitivno.

To ali hodi v službo ali ne je čisto stvar nje in njenega moža (ne tebe), bi s e spotaknila, če bi lagala, da je samohranilka (kar v resnici ni). Če sta pa zmožem odločena, da je zaenkrat doma, je pa to NJUNA odločitev in zaradi tega ji ni potrebno pustiti drugim srati po njej!

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 45
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?