|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lep pozdrav!
24.8.2007 0:33:01   
Kodrček
Že dlje časa imam probleme s taščo in tastem zaradi vmešavanja v vse živo. Probala sem lepo - ni užgalo, je blo še hujš. Probala sm bolj ostro - nič. Poknu mi je film, sm jim povedla svoje - zdj se pa ne pogovarjajo z mano, me grdo gledajo. Mene ne gane user posted image .

Moj partner je šofer in ga čez teden ni doma. Tu nastopi problem.. Ko pride domov, mu starši neki prišepnejo - ogenj v hiši.. Pa mi začne težit.. ko mu hočem kaj dopovedat, me sploh noče poslušat, razjezi se in se po več dni ne pogovarja z mano.

Js sm tk obupana, da ne vem, kaj naj. Zdaj čakam samo, da vidim, če se bojo res odselili konc leta kot so rekli. Če se ne bojo, mi preostane da partnerja prepričam, da grema za sebe v najem. Kr mi je pa že 1x reku da ne misli iti v najem, me je strah, kako se bo to končalo.

Partner je drugače super oseba, ampak ko mu mamica kej potoži, pusti kako solzico - je besen name in me noče sploh poslušat. Sprašujem se, kako je možno, da kar naenkrat verjame mami in ne več meni? Če bo šlo tako naprej, ne vidim več prihodnosti za naju dva.. Škoda.. Ker se ful razumeva. Imava tudi 6 mesečno hčerko.

Kaj mi svetujete user posted image  ?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Lep pozdrav!
24.8.2007 0:35:43   
Anonimen
Po mojem je pa mamin sinček user posted image

Nevem ne, vidva z otrokom morata biti na 1.mestu, ker ste vi sedaj nova družina. Probaj se pogovoriti z njim, pa mu povej kako poteka stvar. Če pa ne bo hotel iti v najemniško stanovanje, pa nevem, ne bi bilo fer ga siliti v to. Porihtajta

(odgovor članu Kodrček)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
24.8.2007 7:05:52   
srki
Poskušaj zdržat vse to do konca leta, ko se odselijo, če seveda se bodo, bosta lažje zadihala. Ni pa nujno. Še vedno ga lahop "pupma".

Drugače pa, malo medsebojnega potrpljenja in razumevanja ne škodi. Pa tudi prilagajanje. Mogoče vsega, kar naredi ali ti svetuje, ne rabiš za slabo vzet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.8.2007 7:45:46   
caillou
Kodrček, če tale tvoj partner ni dorasel svojim letom in posluša samo svojo mamico, namesto da bi zaupal tebi, ker te pozna -svoji partnerki, je najboljše da si v primeru, če se do konca leta ne bodo spokali, poiščeš najemniško stavovanje. Poveš mu da ga ne zapuščaš, vendar si pod stalnim stresom in bi sedaj z otrokom resnično rada uživala v miru.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Kodrček)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.8.2007 7:57:41   
Anonimen
Mamin sinček. Sam je pa tako: bolje prva zamera kot zadnja. Pa naj si tašča in tast razlagata kar hočeta.

(odgovor članu caillou)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
24.8.2007 9:37:04   
mojamura
prvo kot prvo se pogovorita s partnerjem, če se razumeta in je drugače vse ok, mislim da bi po temeljitem pogovoru tudi on razumel kako in kaj.
Pa povej mu vse kako je ko njega ni doma, da si pod stresom, da se ne počutiš sproščeno, kot bi se vsak človek naj počutil vsaj doma, če že kje drugje ne.

pa da premišljuješ v smeri selitve, v kolikor se ne odselita njegova dva, ker pač čutiš da ti družina razpada...tega pa ne bi rada doživela. rada bi da zaživite kot familija ki se pozna ki se ima rada in ki drži skupaj ne glede na vse.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Kodrček)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.8.2007 15:18:29   
Kodrček
Lep pozdrav!

Pogovorila sem se s partnerjem in pravi da ni šans da gre v najem (čeprav ima dobro plačo ker je šofer) in da bo ostal v tem stanovanju že iz principa. Je reku, da lahka jaz grem če nočem bit tu, ali pa mi bo najel garsonjero in plačeval vse stroške, dokler pač ne boma mela svojega stanovanja. Kaj naj si mislim o tej izjavi? Še vedno ne morem verjet kaj je reku user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.8.2007 15:28:07   
Taula
Mamin sinček je žal. Če raje vidi, da sta ti in pupa ločeni od njega, on pa doma z mamico...potem mu žal nista na prvem mestu.user posted image

Jaz vem da bi šla....mogoče ga bo to streznilo.user posted image   Če ga pa ne bo mu pa ni pomoči, ker je pod oblastjo mamice. Kakšno življenje te pa čaka doma z taščo in njim?  Sama veš odgovor.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Kodrček)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.8.2007 15:31:30   
Anonimen
Če je mamin sinček nebo šel nikamor.user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
28.8.2007 15:36:53   
Anonimen
Oh ja, sem v podobni situaciji. Midva se ful štekava, vseh 9 let odkar sva skupaj sva se. Sedaj pa je otrok tukaj (star isto pol leta), pa je kar naenkrat zraven cela njegova familijia, ki sem jih prej redko videla. skoz isto- pa pridite na obisk , pa kako kaj user posted image , kje ste bili, kaj delate, kam greste, kako mu kuham, kdo vse ga ima rad, pa kaj rabite, bomo vse kupili ni problema.... ni da ni, vprašanj malo morje.
Moj pa nič. mamica ga kliče non stop, obiskuje v službi, vsaj k nama na srečo ne hodi- ker ji moj pogled ko se vidimo pove vse user posted image
V glavnem, težko je ful, najbolj me boli to, da bi bili lahko ful srečni, ful dobra družinica, pa se mi vsi neki mešajo.
Kaj naredit? Pridobit tvojega dragega na svojo stran. Kako? Ne vem, tudi sama iščem variante. Jaz mojemu skoz tupim v glavo, da smo mi družina s svojimi pravili. pa da če ne dojame, kako sva se imela včasih fino, ko se nihče ni vtikal v naju, da če se tudi sedaj ne bi, bi bilo lohk super dober. včasih dojame, včasih ne. 
Odselila se pa jaz na tvojem mestu ne bi-lahko se preveč odtujita, počakaj da se oni odselijo, boš potem videla kako in kaj.
Srečno!!

(odgovor članu Kodrček)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
28.8.2007 15:38:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kodrček
Je reku, da lahka jaz grem če nočem bit tu, ali pa mi bo najel garsonjero in plačeval vse stroške, dokler pač ne boma mela svojega stanovanja. Kaj naj si mislim o tej izjavi?

Spakiri kufre in otroka in pejt.

(odgovor članu Kodrček)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
28.8.2007 15:53:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Darja Kos

Je reku, da lahka jaz grem če nočem bit tu, ali pa mi bo najel garsonjero in plačeval vse stroške, dokler pač ne boma mela svojega stanovanja. Kaj naj si mislim o tej izjavi?

Spakiri kufre in otroka in pejt.

Se strinjam!

Kej tacga ej. Mene bi kap da mi kej tacga reče. Pol k bi k seb pršla bi pa šla. Sej je očitno da mu prou dol visi za vaju-sori. To že ni ljubezen da izbereš mamico napram ženi in otrokuuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
28.8.2007 16:05:51   
Kodrček
Problem je, kr ne delam. Dobim 180 evrov porodniške in 80 evrov otroškega. Tudi če bi šla delat, se bojim, ali bom finančno zmogla. Zanima me, ali bi bila upravičena do socialnega stanovanja? Kje bi se lahko pozanimala? 

(odgovor članu Kodrček)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.8.2007 16:06:38   
Anonimen
Ja a ni on reku, da ti najemnino plača? user posted image

(odgovor članu Kodrček)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
28.8.2007 16:17:39   
Zala01
Kodrček,oprosti,ma jst mislim da mu ne ti in ne vajin otročiček kaj dosti pomenita,ker je sam kot so ti že predhodnice rekle,en sam velik otrok.
Imaš mogoče se ti kam za izselit,vsaj za en določen čas-k svojim staršem ali pa ne vem kam,samo toliko,da bo vidu,da misliš resno in da se bo sploh pripravljen pogovarjat s tabo.
Drugače pa ne vem...btw...koliko se pa z dojenčkom kaj ukvarja?!Koliko pa je dorasel vlogi očeta?!
Držim pesti,da se bo dobro izteklo..lp  j.

(odgovor članu Kodrček)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.8.2007 16:25:30   
Kodrček
Midva se nisma nikol za nič kregala, za vsakega sma sanjski par. Drugače je super oseba, zelo dober oče. Na začetku ko sem bila crknjena mi je skoz pomagal, ponoči je on vstaju, tamalo hranu in rihtu. Zanimivo je in ne gre mi v glavo, ko njegovih ni, ko so dlje časa na dopustu, da se mava ful fajn, hodima vn, pelje me kamor hočem, kupuje mi razne stvari, me razvaja.. Zato ne razumem kaj se z njim dogaja.

Lahka grem staršem, sj bi me sprejeli. Sem že šla za 1 tedn svojim pa je reku da tk pač ne gre, da ne morma v najem, da naj kr ostanem pr svojih, on bo pa za malo že poskrbel. Pa mi ni dal da vzamem njene pojstlce pa previjalne. Je reku naj mi fotr kupi. Sm rekla če je nor, kk lahk živi s starši ko da ni nič.. Je reku da bi še tamalo odpelau k seb da spi pa to pa sm mu kajlo spustla da tk ne gre kr sem se pozanimala na socialni o vsem.

Js res ne vem ka naj. Lahka počakam da vidim če se bojo res odselili. Ampak dvomim.. Kr je tašča rekla da iz svojga pa že ne gre. Kk mi gre na jetra ko gre starejšem sinu jokat pa se lagat pol pa on mojmu reče in me že grdo gleda.

S čim sem si to zaslužla?

Edino dobro je to, da  mi je predlagu da grema svetovalcu za pare. Upam da bo po tem pršu k seb.. Če ne.. Boma pa midve živele same.

Bolje sam kot pa v slabi družbi.

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 16
28.8.2007 17:51:00   
daysi
Če ti ne zna prisluhniti te ne ceni, ampak mu je bolj pomembna mama. Rešitev je le ena , spokaj in pojdi, če te ima rad bo prišel za tabo.

LOČEVALNA + MANJ ŽRI
začetek: 88 , željeni cilj:73
2.3.-84 kg

(odgovor članu Kodrček)
Neposredna povezava do sporočila: 17
28.8.2007 17:51:41   
daysi
Bolje sam kot pa v slabi družbi

se strinjamuser posted image

LOČEVALNA + MANJ ŽRI
začetek: 88 , željeni cilj:73
2.3.-84 kg

(odgovor članu daysi)
Neposredna povezava do sporočila: 18
28.8.2007 18:17:27   
Taula
počakaj da se oni odselijo, boš potem videla kako in kaj.

Glede na to da vidva živita v njihovi hiši oz. stanovanju dvomim da se ne bodo oni odselili. Ker je njihova lastnina. On jim pa tudi ne bo rekel, naj gredo.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu daysi)
Neposredna povezava do sporočila: 19
28.8.2007 21:17:59   
Rožica I
Kako lahko je reči nekomu spakiraj kufre in pojdi- me pa zanima, koliko vas, ki to tako hitro izustite, stojite za tem in bi to 100% naredile user posted image ?!
Skratka, tvoj partner je super mož in oče, kar pove o njem, da ima rad svojo družino, ne? Torej tudi svojo primarno družino: očeta, mater, brata... In kadar se mora odločat med vami, mu sigurno ni lahko. Če se ti, ki te ima rad, kregaš in ne razumeš z njegovo ljubljeno mamo, potem verjamem, da se mu meša od vsega, ko pride ves zmatran iz dela. Poskušaj biti bolj diplomatska s njegovimi, torej kdaj kaj presliši ali pa ne vzemi vsega tako zares. Ne moreš živeti v njihovi hiši, z njihovim sinom in hkrati pljuvati po njih. Verjamem, da ni lahko; jaz takointako ne bi pristala živeti s svojimi (pa se imamo radi in se razumemo), kaj pa šele z njegovimi user posted image  (user posted image ) ??!!
Poskušaj razložiti partnerju, (mirno in prijazno user posted image ), da je vajino življenje vajino le tako dolgo, dokler se drugi nonstop ne vmešavajo vanj. Ker potem nista več vidva, ampak vi (štirje, pet...), kar pa za mlado družino nikakor ni dobro.
Stari starši so, kakor pravijo, super, dokler ne morejo do vas v copatih user posted image ...

ROŽICA

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 20
29.8.2007 9:09:55   
mojamura

Lep pozdrav!

Pogovorila sem se s partnerjem in pravi da ni šans da gre v najem (čeprav ima dobro plačo ker je šofer) in da bo ostal v tem stanovanju že iz principa. Je reku, da lahka jaz grem če nočem bit tu, ali pa mi bo najel garsonjero in plačeval vse stroške, dokler pač ne boma mela svojega stanovanja. Kaj naj si mislim o tej izjavi? Še vedno ne morem verjet kaj je reku user posted image

o tej izjavi mislim, da niti on ni tega resno mislil kar je rekel. Po mojem je rekel to iz jeze, ker ga verjetno mama na eni strani gnjavi, ti pa na drugi. Žal bo moral sam pogruntat, da ne more živeti večno z mamo in biti pod njenim vplivom. zato se mi res di super ideja, da gresta na svetovanje, marsikaj se da tam rešiti, če sta pa še oba zato pa še bolj.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Kodrček)
Neposredna povezava do sporočila: 21
29.8.2007 10:05:04   
silvya
Pravilno sta se odločila, da gresta v posvetovalnico, kajti najprej morata zadeve razčistiti vidva, med sabo. Šele potem bosta dovolj močna, da rešita težave z ostalimi.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 22
29.8.2007 10:40:32   
natasarobi
Poskusi biti bolj diplomatska tistih 6 mesecev, dokler se ne odselijo. Če se pa ne bodo odselili in če ne bo nič boljše pa se odseli (če ti bo res najemnino plačeval).

Bi pa rekla, da je mamin sinček - v enem postu si omenila, da se ne kregata, ampak vseeno je bolj važno kaj reče njegova mama. No, je pa pohvalno, če bo šel v posvetovalnico oz. je pripravljen iti.

Poznam dobro en primer, kjer je bilo isto. Sicer je bilo hudo, tast in tašča sta vse dikterala kako bo oz.mora biti, kaj e bo določeno obdobje delo, vredni maldi predvsem snaha nikoli nista bila. Kadarkoli je kaj rekla tastu ali tašči (predvsem njej) je bil ogenj v strehi. Njej mož ni bil mamin sinček, toda vpliv staršev je bil tak, da ni upal/želel domačim nič rečt. Na koncu se je mož vnesel, tast in tašča se pa pač držita ko jima ni kaj prav, snaha se pa ne sikira več in vedno pove kar jim gre.

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 23
29.8.2007 12:57:55   
mmijau
Počakaj do zime, pa naj se on odseli kar z mamico in vsemi ostalimi. Nisem ziher, da ga še kaj veže na tebe. S takimi izjavami, no ja. user posted image

ŽIVLJENJE JE LEPO, ČE GA ŽIVIŠ,.....

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Re: Lep pozdrav
29.8.2007 16:26:17   
Kodrček
Natasarobi!

Pri meni je isto blo. Nič jim ni pasalo, pritoževali so se celo zaka zapravljam za otroka tok denarja. Tamali sm predn se je rodila kupla vse nove stvari, ker jih boma mela še za drugega. Kaka je situacija, ne vem če bo kej od tega user posted image .. 

V glavnem, vsak dan je blo neki. Prav nč jim ni pasalo. Še ko sm šla staršem na obisk so meli dolg nos tk ko ostržek user posted image . Ko sm rodila so skoz uletavali v sobo, za vsako če je mala sam zamijavkala. Češ, ka je blo user posted image .. Pol je pa tast reku da sm nezrela, da nimam izkušenj, da naj bi prepustila vzgojo njegovi ženi user posted image .. Haloooooo?! Pa da nimam kej ugovarjat kr je to njegovo, in ima pravico meni rečt kar hoče, jaz pa naj bi bla tih. Tk pa ne gre. Smo se en dan ruknali, sm jim povedla svoje in so rekli da sm nora itd user posted image ..

Ceu cajt ko sm svojmu hotla dokazat da me njegova mama nadleguje, se pritožuje, mi ni verjeu, je reku da sm verjetno narobe zastopla, da mi želi samo dobro. Ceu cajt je vztrajno zanikala da je bilo kaj rekla in ko je njen mož vse priznal ka sta govorila je bla besna.

Zdaj je taka situacija, da se že 14 dni ne menim z njimi. Moj je reku da ma njih, mene in prepirov poln kufer. Sm mu rekla reč jim naj se ne vmešavajo v najino življenje pa bo vse ok. Pa je biu tih. Sm rekla js sm svojim staršem rekla naj se ne vmešavajo in spoštujejo to, a ti svojim ne moreš reči. Pa je biu sam tih. Pa mi je predlagu da grema svetovalcu da razčistima ker ne želi da grema narazen.

Ni mi pa jasno, zaka je reku da bi mi najeu garsonjero ter kriu vse stroške user posted image Mogoče da ne bi meu slabe vesti? Ne razumem zaka noče iti z nama z user posted image , da bi rajš doma ostau. Ko mi pa reče da me ma rad bi ga najrajš zadavla user posted image !!

(odgovor članu mmijau)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?