Anonimen
|
Oh ja, sem v podobni situaciji. Midva se ful štekava, vseh 9 let odkar sva skupaj sva se. Sedaj pa je otrok tukaj (star isto pol leta), pa je kar naenkrat zraven cela njegova familijia, ki sem jih prej redko videla. skoz isto- pa pridite na obisk , pa kako kaj , kje ste bili, kaj delate, kam greste, kako mu kuham, kdo vse ga ima rad, pa kaj rabite, bomo vse kupili ni problema.... ni da ni, vprašanj malo morje. Moj pa nič. mamica ga kliče non stop, obiskuje v službi, vsaj k nama na srečo ne hodi- ker ji moj pogled ko se vidimo pove vse V glavnem, težko je ful, najbolj me boli to, da bi bili lahko ful srečni, ful dobra družinica, pa se mi vsi neki mešajo. Kaj naredit? Pridobit tvojega dragega na svojo stran. Kako? Ne vem, tudi sama iščem variante. Jaz mojemu skoz tupim v glavo, da smo mi družina s svojimi pravili. pa da če ne dojame, kako sva se imela včasih fino, ko se nihče ni vtikal v naju, da če se tudi sedaj ne bi, bi bilo lohk super dober. včasih dojame, včasih ne. Odselila se pa jaz na tvojem mestu ne bi-lahko se preveč odtujita, počakaj da se oni odselijo, boš potem videla kako in kaj. Srečno!!
|