|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
7.1.2008 21:26:00   
ledenka
bos raj kaj druga? user posted image  no, sem naprej menjala avatar... je tud na drsalkah user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
7.1.2008 21:29:30   
ledenka
cuj, lunci, te bom za uhe sem prvlekla user posted image user posted image user posted image  

lej, kaj mam za tebe, proti tvoji virozi:

user posted image  

vroci grog!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
7.1.2008 21:33:37   
LuNa73
ajsi- za avatar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - vavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv user posted image

pa ne me za moje lepe uhe vlečt...bojo pol celi nategnjeni... user posted image

uuuuuuuuuuuuuuu, hvala za grog... a pomaga?user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
7.1.2008 21:36:31   
ledenka
ce druga ne, bos po njem vsaj dobro spala user posted image  

mam rada take mal poredne avatarcke user posted image  j* ga, vsaj v virtuali se izzivim user posted image user posted image user posted image  

kaj je ta tvoja viroza? pa upam, da ne delas, da lep[o doma cajcke pijes. pa tvoja usta? user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
7.1.2008 21:39:04   
polaris
A t je ostalo še kaj groga zame???

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
7.1.2008 21:40:39   
LuNa73
Ajsi, da še teb mal potožim... boli me spet križ - desna stran - za ****. Boli me desno zapestje-za **** -zjutri ga niti premikat ne morem.
me boli desna stran česljusti, da sploh te moje goflje nagajive ne morem premikat. In vse me je začel bolet - iz lufta! user posted image  Ampak šele sedaj sem ugotovila, da me vse boli na desni strani user posted image .

Pa sej bo boljš...bo grogec pomagu...tud dost spanja je fajn...

Sem pa nekej druzga vesela... sem postala ponosna lastnica bundice in 5-ih majč in nekej spodnjega perila-aja pa dvojnih zokenčkov user posted image user posted image user posted image . Jah pa postala sem lastnica za kr nekej evrčkov spraznjenega TR user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
7.1.2008 21:41:03   
ledenka
user posted image polaris, cel pisker user posted image  sem lih take taprave volje za se pribit, po moje je mlaj kriv user posted image  no, vsaj tihih momentov nimava vec. sam doma ga pa se ni user posted image  pa se tako zabavam

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
7.1.2008 21:41:21   
LuNa73
OOOOOOOOOOOOO polaris, lej tuki lahk čvekamo pa o vsem... pa ni bojazni, da bi nas kej kregal user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
7.1.2008 21:42:55   
ledenka
eh, lunci, moj TR je tak ko moj nick - v ledenici user posted image  mah, se mi zdi nonsense se sekirat... dokler me ne zaprejo user posted image  

ampak tebe vse na desni boli al kaj? to je pa cudno user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
7.1.2008 21:44:35   
polaris
Čudovito LuNA... kaj si pa delala, da te je tolk zvilo???

Ej Ledenka, a s imela teden filma brez zvoka? Sem na novo tukaj, pa še nisem povsem na tekočem.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
7.1.2008 21:48:53   
LuNa73
hm, a veta, da dokler nisem jamrala naglas, sploh nisem pažnje polagala, da me vse boli na desni... user posted image .
Polaris, sej kr nisem nič delala je po moje tak kot je...user posted image

Ajsi, sej je moj tud bolj zmrzjen, sam kar se rabi se rabi... šuhe še edin ene rabim, da te stare popokam v smeti... jih že mam štir sezone... zdej pa res niso več za nikamor... no, majčk pa zoknov pa spodnga perila ravn ne bi rabla... ampak... moj se je sam za glavo prjel ko je zagledu vreče iz njemu znane trgovine user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
7.1.2008 21:49:24   
ledenka
polaris, smo se sli nemi film, ja user posted image  sicer sam vceraj, za brez veze user posted image  

luncika, kaj si ti mogoce kak cudno spala, da te vse na desni boli? user posted image  te je tvoj tak zrinu? user posted image user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
7.1.2008 21:50:14   
ledenka
luncika, katera trgovina pa je to bla? user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
7.1.2008 21:53:24   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

luncika, katera trgovina pa je to bla? user posted image

Ne povem, ne povem... no naj ti bo... B....

Pa nisem spala čudn... če pa me ne vse na en dan..ampak vsak dan nekej...

Aja, od vsega pa mi gre najbolj na živce to, da mi že 5 dni nagaja živc v levem uču - pazi tu pa je levi uč...in se mi zdi da non stop nekam zategjeno mežikam... bo še kdo mislu, da ga osvajam user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
7.1.2008 21:55:30   
polaris
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

Aja, od vsega pa mi gre najbolj na živce to, da mi že 5 dni nagaja živc v levem uču - pazi tu pa je levi uč...in se mi zdi da non stop nekam zategjeno mežikam... bo še kdo mislu, da ga osvajam user posted image

Upam, da zadnjih 5 dni gledaš same lepotane

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
7.1.2008 21:57:30   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: polaris

glede na Murphyjev zakon... ziher 5 dni ni blo nikjer nobenga user posted image

B...e?

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
7.1.2008 21:57:39   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: polaris

Jah, če lahk rečem da so lepotani: moj dragi (trenutno je medved), direktor, sodelovc in mopsek... ijeeeeeeeeeeeeeeeee, mogoč pa se ta moj mopsek tok k men tiši k misli da ga pecam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
7.1.2008 21:58:36   
LuNa73
B...e?

Se bližaš..... user posted image
Bundo pa sem si kupla v street one user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
7.1.2008 22:00:37   
polaris

B...e?

Dodaj še kakšno vmestno, jaz tud rabim par novih cunjic

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
7.1.2008 22:00:46   
ledenka

B...e?

Se bližaš..... user posted image
Bundo pa sem si kupla v street one user posted image

bene? user posted image  

cuj, boljs mopsek, ko pa kaki stari deda brez las user posted image  

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
7.1.2008 22:06:23   
LuNa73
ja ajsi bene....on

Jah sej je faj n ta mops...ampak ko grem skoz mesto pa me vsi pesi ovohavajo ko nori user posted image user posted image ...po,l me pa še lastniki in lastnice čudn gledajo, ko sem cela kosmata.... user posted image

Jah...tak to je... vam bom povedla eno zgodbo...je mela moja prjatlca eno kokršpanjelko in se je gonla... pa jst čakam s psičko pred trgovino...in pride en novofudlanc.. pa se muva pa muva pa muva okol psičke... nakar naenkrat hop.... je bil zahrbtn vete... pa s šapami se me je oprijel okol beder, da sem mela še štrnajst dni plave štrajfne user posted image .... pa pride kolegica ven iz trgovine pa še ravn vidi ko se jst osvobajam pesa... pa greva mal naprej...tišina...edin jst jamram kak me boli po bedrah.... pa ona reče: Čuj, jst bi se pa en mal zamisla user posted image user posted image user posted image
Sem bila takrat samsko samska....user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
7.1.2008 22:08:53   
polaris
user posted image user posted image user posted image Tud jaz bi se na tvojem mestu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
7.1.2008 22:09:32   
ledenka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zaj sem se pa skor polulala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ej, lunci lunci, pol je bla pa res ocitno kriza user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
7.1.2008 22:10:26   
polaris
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vsaj orng dedca si si zbrala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
7.1.2008 22:10:58   
ledenka
kar se dlak tice, pa se ne sekiraj, jaz sem tud cist dlakava od mackonov user posted image user posted image user posted image i

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?