Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Padla je odločitev! 24.8.2007 10:17:47
|
|
|
|
muki1
|
Bo pač manj šuhov pri hiši . Ne, Raho, se mi zdi kar pravilna odločitev, fino se boste imeli . Upam pa tudi, da bodo našli pravo nadomestilo, ker koliko te iz postov ,,poznam,, boš zelo slabo prenašala, če te bo nadomestil kak šalabajzer in bo tvoje dolgoletno delo in trud začelo izpuhtevati. Oziraj se že zdaj malo naokrog po verodostojni menjavi.
|
|
RE: Padla je odločitev! 24.8.2007 10:24:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Bo pač manj šuhov pri hiši . Ni take panike . zdaj imam določeni plačni razdred, brez enega dodatka sem, noben naziv nič ne pomeni, za delovno dobo dobivam manj... Med sedajšnjo in učiteljsko plačo bo ene 200 € razlike (avtomatično bom napredovala v višji plačni razred, imela bom naziv (pri nas jih ni), 16% dvojezični dodatek...), tako da bom še vedno preživela
|
|
|
|
RE: Padla je odločitev! 24.8.2007 10:28:09
|
|
|
|
mojamura
|
dvojezični dodatek....a si iz Prekmurja ali iz primorske?....jaz sem namreč prekmurka živim pa na štajerskem
|
|
RE: Padla je odločitev! 24.8.2007 10:28:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Iz Prekmurja.
|
|
|
|
RE: Padla je odločitev! 24.8.2007 10:33:06
|
|
|
|
muki1
|
A misliš, da pa dolgojezični dodatek ne obstaja? Ker če, mi definitivno pripada...vsak procent posebej .
|
|
RE: Padla je odločitev! 24.8.2007 10:35:30
|
|
|
|
mojamura
|
vej pa te lejko kakšo pu naše tüj puvejve...
|
|
RE: Padla je odločitev! 24.8.2007 10:37:03
|
|
|
|
1ksantipa
|
Brez zamere, a če bi ti pol manj časa prebila na RR, bi zagotovo imela več časa za svoje otroke in družino. Tako da mislim, da ti niti menjava službe ne bo pomagala. Na RR-ju si ob vseh mogočih urah. Kako to vem? Malo sem pogledala tvoje objave. Ja, pa jaz si to lahko privoščim, ker še nimam otrok, stanovanje popedenano, mož na službenem potvanju, jaz pa n dopustu. Po dolgem času sem pokukala na RR in povsod samo ti.
|
|
|
|
RE: Padla je odločitev! 24.8.2007 10:37:11
|
|
|
|
muki1
|
Lejko vse trij, samo mo srale po debate...pa takšna lepa odločitev je spadnola .
|
|
RE: Padla je odločitev! 24.8.2007 10:39:06
|
|
|
|
muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: 1ksantipa Brez zamere, a če bi ti pol manj časa prebila na RR, bi zagotovo imela več časa za svoje otroke in družino. Tako da mislim, da ti niti menjava službe ne bo pomagala. Na RR-ju si ob vseh mogočih urah. Kako to vem? Malo sem pogledala tvoje objave. Ja, pa jaz si to lahko privoščim, ker še nimam otrok, stanovanje popedenano, mož na službenem potvanju, jaz pa n dopustu. Po dolgem času sem pokukala na RR in povsod samo ti. Tak je Ksantipa, zdaj si ji pa svoje povedala . Bo že ona vidla vraga . Mislim, da se že tolče po glavi, kako da ni sama tega ugotovila .
|
|
RE: Padla je odločitev! 24.8.2007 10:40:37
|
|
|
|
1ksantipa
|
Boli mene čuft, kaj si ona misli o tem, kar sem ji povedala. Je pa to odprt forum in vsak lahko pove svoje mnenje, a ne? Ali pa je morda že popolnoma prešel v roke Prekmurk?
|
|
|
|
RE: Padla je odločitev! 24.8.2007 10:42:38
|
|
|
|
muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: 1ksantipa Boli mene čuft, kaj si ona misli o tem, kar sem ji povedala. Je pa to odprt forum in vsak lahko pove svoje mnenje, a ne? Ali pa je morda že popolnoma prešel v roke Prekmurk? In čuft imaš namesto.....? Ne bodi tako jezna. Povej kaj te muči, pa se bomo pogovorile. Saj je odprt forum .
|
|
RE: Padla je odločitev! 24.8.2007 10:47:32
|
|
|
|
April
|
Uf, veš kaj vse zmoremo mame. 100 stvari naenkrat počet, ker drgač ne gre. Jaz zdele tipkam, kuham kosilo, hodim na wc gledat, če se že kaj dogaja, sinu risanke na dvd-ju menjam- sva obadva zadovoljna, jem kompot. Ker, če bi se mu 24 ur 100% posvečala, se nama obema odpuli.
|
|
|
|
RE: Padla je odločitev! 24.8.2007 11:22:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: 1ksantipa Brez zamere, a če bi ti pol manj časa prebila na RR, bi zagotovo imela več časa za svoje otroke in družino. Tako da mislim, da ti niti menjava službe ne bo pomagala. Na RR-ju si ob vseh mogočih urah. Kako to vem? Malo sem pogledala tvoje objave. Ja, pa jaz si to lahko privoščim, ker še nimam otrok, stanovanje popedenano, mož na službenem potvanju, jaz pa n dopustu. Po dolgem času sem pokukala na RR in povsod samo ti. Kaj in kdaj jaz delam je popolnoma moja osebna stvar, ne pa stvar ene BVZ uporabnice na RRju, ki nima za početi nič drugega kot šnoferiti za drugimi. Očitno pa ti moram biti zelo všeč, da gledaš kdaj kaj objavim . Ne ukvarjaj se z mano, ampak sama s sabo, s svojim popedenanim stanovanjem in z možem, ki je na službenem potovanju, mene pa pusti pri miru, kapiš? Zanimivo pa je, da se vedno, ko ravno pricotaš na RR, spraviš name. A ti ne dam spati al kaj?
|
|
|
|
RE: Padla je odločitev! 24.8.2007 11:34:18
|
|
|
|
Naja31
|
Raho, čestitam za pogumno odločitev! Tudi jaz sem mnenja, da si se pravilno odločila.
|
|
|
|
RE: Padla je odločitev! 24.8.2007 11:44:45
|
|
|
|
sončnica24
|
Raho, iskrene čestitke za takšno odločitev, mislim, da si se odločila čisto prav. Tako da super ker otrok potrebuje mamo , super si. Glede tistih, ki pa za drugimi "šnofajo" očitno vam je res dolg čas in nimate nič kaj bolj pametnega za počet. Ker RR je ena stvar služba pa drugo, in v službi ne moreš rečt grem domov, ker me otroci rabijo. RR pa lahko izklopiš in se posvetiš otrokom ko te rabijo. Res ste ene katastrofalne no . Da bi vas vsaj človek lahko razumel pa vas ne more
|
|
|
|
RE: Padla je odločitev! 24.8.2007 12:04:12
|
|
|
|
maruškaŠ
|
Brez zamere, a če bi ti pol manj časa prebila na RR, bi zagotovo imela več časa za svoje otroke in družino. Tako da mislim, da ti niti menjava službe ne bo pomagala. Na RR-ju si ob vseh mogočih urah. Kako to vem? Malo sem pogledala tvoje objave. Ja, pa jaz si to lahko privoščim, ker še nimam otrok, stanovanje popedenano, mož na službenem potvanju, jaz pa n dopustu. Po dolgem času sem pokukala na RR in povsod samo ti. Morda ima Raho dost časa, pa kaj. Ti pa nimaš življenja! Ker v prostem času šnofaš za drugimi, hudoooooo.... p.s. pa nisem prekmurka
|
|
|
|
RE: Padla je odločitev! 24.8.2007 13:59:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja in pa kaj potem če boš doma, zakaj moramo mi to vedet? SO WHAT?
|
|
|
|
RE: Padla je odločitev! 24.8.2007 14:20:15
|
|
|
|
nimfica
|
mater ene pa so bolane, pa da se jim da hodit gledat ob katerih urah je kdo gor , to pa je res pomilovanja vredno, se vidi, da nimajo svojega lastnega življenja oz. se jim očitno nič pametnega ne dogaja drugače pa ti čestitam , ko bi še jaz lahko imela tako službo, da bi bila čim več z mojim sončkom
|
|
|
|
RE: Padla je odločitev! 24.8.2007 15:42:58
|
|
|
|
Rubin.
|
Pozdravljam vajino odločitev, mislim da boste z njo vsi 4 pridobili, samo ne vem če je tebi pisana na kožo, nekako imam občutek da ful uživaš v tej službi in v vlogi vodje - direktorice, se motim?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?