|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Padla je odločitev!
23.8.2007 18:12:03   
Anonimen
Z mojim sva že nekaj časa debatirala o moji službi - predvsem to, da moram vedno biti nekje na poti ali pa tudi po 10 ur v službi in včeraj zvečer je padla odločitev. Želim si biti predvsem mama, zato počakam, da mi preteče mandat in grem nazaj v šolo učit, ker z dvema otrokoma ne bom sfolgala opravljati take službe kot jo sedaj, ne da bi otroka trpela pomanjkanje mame.

In mislim, da je moja odločitev, da bom predvsem MAMA, pravilna. Gospod Raho me pri tem podpira 100% in vesela sem, da je tako.user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Padla je odločitev!
23.8.2007 18:14:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: raho
In mislim, da je moja odločitev, da bom predvsem MAMA, pravilna. Gospod Raho me pri tem podpira 100% in vesela sem, da je tako.user posted image

Prav si se odločila, super za vas!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
23.8.2007 18:15:01   
Anonimen
Ja lušno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
23.8.2007 18:16:59   
Pingvinčica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mami, otroci še prehitro zrastejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.8.2007 18:17:05   
April
user posted image  otroc so sam enkrat majhni, za drugo službo bo pa tud še priložnost, če ti v šolstvu ne bo odgovarjalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.8.2007 18:17:37   
žirafica
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.8.2007 18:19:43   
Anonimen
Super.user posted image user posted image

(odgovor članu žirafica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
23.8.2007 18:20:16   
Anonimen
Odkrita bom: Dolgo me je žrlo, dolgo sem študirala, kaj naj naredim, da bomo vsi zadovoljni, ker sem tudi sama bila vedno bolj nezadovoljna, da ne morem biti z otrokom, in sem našla samo eno samo samcato rešitev... Mislim, da sem se pravilno odločila... In to, kar je ena napisala: Otroci sos amo enkrat majhniuser posted image

In sama želim biti prisotna, ko bodo odraščali. Še prehitro bo namreč prišel čas, ko me več ne bodo potrebovali.

(odgovor članu žirafica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
23.8.2007 18:36:12   
Janeja
user posted image Za tako odločitev! user posted image

Otroci res prehitro zrastejo in če se ne bi tako odločila - glede na to da možnost imaš - bi ti bilo kasneje sigurno žal. Ko otroci zrastejo lahko službo še vedno zamenjaš nazaj.

Uživajte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.8.2007 18:43:38   
purple
Čestitam ti za tvojo odločitev. Strinjam se z vsemi vami, otroci so samo enkrat majhni.user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.8.2007 18:51:21   
FORZA
user posted image za takšno odločitev.
Otroci res prehitro zrastejo, če imaš to možnost ti nebo nikoli žal, da si se tako odločila in s tem boš veliko pomagala svojima user posted image user posted image . V današnjem času je zelo veliko otrok, katerih mamice nimajo takšne priložnosti.
Zelo pametna odločitev user posted image user posted image

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.8.2007 18:56:04   
Anonimen
Superuser posted image . Moja mami je v šolstvu in ga bilo boljšega kot to, da je za vikende doma, popoldan doma, za praznike doma, za počitnice doma.....No, ko sem bila stara 16 let sem si želela da bi bila malo manj domauser posted image .

(odgovor članu FORZA)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
23.8.2007 18:59:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srček
No, ko sem bila stara 16 let sem si želela da bi bila malo manj domauser posted image .

Ko bosta moja dva toliko stara, bom si ponovno izbrala to delo, ki ga opravljam sedajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
23.8.2007 19:02:02   
Maxica
user posted image Super, te samo podpiram.
Jaz pa ravno premlevam možnost, da grem delat za 6 ur dnevno. Otroci so res tako malo časa majhni in nas potrebujejo, da je treba ta čas maksimalno izkoristiti. Bomo že delali, ko bodo večji. Če je možnost in če finančno znese, mislim, da je kar za izkoristiti.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.8.2007 19:24:45   
LARIKA
user posted image user posted image user posted image  če te podpira možek pa splohuser posted image

Imejmo se radi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
23.8.2007 20:02:44   
Anonimen
Odlična odločitev, pa končno nekaj dobrega na odnosih user posted image

(odgovor članu LARIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
24.8.2007 7:32:46   
srki
Boljše se ne bi mogla odločit, tršicauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
24.8.2007 7:38:05   
caillou
Se strinjam, otroci so samo enkrat majhni. Tudi jaz sem se pred leti odločila da bom predvsem mama.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
24.8.2007 8:19:43   
Špacka

Lepo.user posted image

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 19
24.8.2007 8:22:55   
Splet.Ka
Raho, čestitam!

Jaz imam tudi tako službo, da me od jutra do večera ni. V ponedeljek začnem po porodniški in dopustu. Bom videla, kako bo. Če se ne bo dalo dogovarjat, v najkrajšem možnem času poiščem nekaj drugega.

No, saj že zdaj po svetu hodim s široko odprtimi očmi user posted image , če bi kje našla novo priložnost. Me pa malo nazaj držijo gromozanski krediti...

Cvetim...

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
24.8.2007 8:40:04   
pety78
Raho, sem dobila kar kurjo kožo, ko sem to prebrala. user posted image user posted image Ker sem tudi sama včeraj pisala o tem problemu, da sem zelo malo s svojim otrokom. Evo, včeraj sva s partnerjem potrebovala iz Ljubljane do Tržiča 1 celo debelo uro in 15 minut! user posted image  user posted image Kaj bo šele danes, ko je petek. Bo potrebno tudi nekaj ukrenit.

Lepo, da si se tako odločila in to je edino pravilno! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
24.8.2007 9:29:19   
mojamura
čestitam za tako odločitev, se mi zdi smoterna. ma pa malo firbec matra, če praviš, da počakaš da ti poteče mandat, kje pa potem delaš, a si županja, a si poslanka ali kaj ...

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
24.8.2007 9:41:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

a si županja, a si poslanka ali kaj ...

Nič tako hudega, samo vodja (direktorica) JZ.

(odgovor članu mojamura)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
24.8.2007 10:00:16   
mojamura
ulalauser posted image ....zdaj te pa popolnoma razumem, da nimaš časa....

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
24.8.2007 10:03:59   
Felicity
Kaj naj rečem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?