|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: rizicna nosecnost-kontrole inspekcijske s...
14.9.2007 2:10:42   
jagoga
Najbolj zanimivi komentar je "ne se sekirat, pojdi na sprehod" in to ravno od tistih, ki niste nikoli bile nadzorovane.
Jaz sem tak primer, ki je bil nadzorovan 2x in moja svakinja tudi 2x. Nikoli nisem imela problemov s sosedi, da bi me prijavili in nikoli z delodajalcem, ampak mi je inšpektor dvakrat zvonil na vratih. Obakrat sem bila doma in ni bilo nikakršnih problemov. Bolniško sem nastopila (2004-20005) v 5 tednu nosečnosti zaradi krvavitve in na odločbi ZZZS mi je pisalo mirovanje na domu. Inšpektor mi je prišel v dopoldanskem času in to že v prvem mesecu, ko sem dobila odločbo od ZZZS, naslednjič pa v drugem mesecu po odločbi.
Zdaj sem zopet noseča in se izogibam bolniški kot hudič križa, ampak bom verjetno prej ali slej pristala na bolniški.

(odgovor članu sasa79)
Neposredna povezava do sporočila: 26
14.9.2007 4:54:24   
Nasy
Jagoga, kako pa izgleda, ko pridejo v kontrolo? >Dober dan, jaz sem ta in ta..ste vi ta in ta?< Napiši prosim..in kaj si delala, ko je prišel. Jaz zelo cvikam, ene pravjo, ne se sekirat. Pa ja de, pol, k bom pa zaradi tega, da me ne najde doma ampak bom glih 3 m pred bajto na ovinku na sprehodu, pol se bom pa lahko samo še jokala tle, kaj naj nardim, k mi bo grozila odpoved.user posted image Vsakič, ko grem ven, me je mal strah. A k tebi so med tednom prišli? Do zdej sem vsakega slišala, da med tednom. Eni moji sosedi, ki je bla isto tko doma, so prišli na božični večer. user posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 27
14.9.2007 8:16:15   
mala_pikica
Jaz sem bila v 1 nos doma od 14t, komisije ni bilo nikdar k meni, sedaj pa sem na bolniški od 13t, pa v teh 2 mesecih še tudi ni bilo nikogar k meni. Imam pa veliko kolegic in sodelavk, ki so bile v času nosečnosti v staležu, pa mi še nobena ni rekla, da jo je obiskala inšpekcija. Tako, da jaz mislim, da inšpektorji ne kontrolirajo ravno zelo pogosto nosečnic. Bi prej rekla, da jih obiščejo na prijavo delodajalca ali pa koga drugega.

Meni pa v tem listu, ki ga dobim iz komisije piše, da lahko zapustim bivališče za obisk pri zdravniku oz. se je potrebno držati zdravnikovih navodil. Nikjer ne piše mirovanje na domu. Tako, da občasno tudi jaz zapuščam dom in grem v trgovino, ali pa na kakšno kavico s kolegico, ali pa k mami na obisk. Lp

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 28
14.9.2007 14:58:37   
sasa79
Odvisno je tudi kašen človek si in kakšno službo imaš. Kot sem že napisala se jaz nisem sekirala, ker sem vedela da me bojo dali dol (taka je politika v moji bivši firmi). Sicer sem pa tako vedela kaj me čaka, če me pridejo kontrolirat. Sem se pač odločla, da ne bom 24 ur doma, ker bi se mi zmešalo. Sej bi me lahka dobli tud, če bi sam po kruh šla, drugače pa bi skoz doma bila. Sam njih to nič ne briga. No, to je pač moje mnenje. Vsaka pa tako za sebe ve kako in kaj. Preveč sekiranja in stresa pa tudi ni fajn, ker to vse vpliva na otročička, a ne?

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 29
7.10.2007 18:54:49   
katka37
mala_pikica, kaj pa sta ti G in osebni zdravnik napisala, zakaj greš v bolniško, kakšna je bila diagnoza?

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 30
8.10.2007 8:03:52   
katka37
mala_pikica, ni ti treba odgovoriti, sem prepozno videla tvoj nick, si mi pa že odgovorila pri februarčicah.

Lep dan vsem user posted image .

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?