Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: zdej sem pa že kr mal žalostna 30.9.2007 16:04:38
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
Ljudje skozi dajejo nasvete, komentarje.... brezplačno! Mene so od tretjega meseca gledali v trebuh, vsaj tisti, ki so vedeli da nosim dvojčke! Tudi sedaj, ko me vidijo, mi dosti ljudi pravi,da nimam velikega trebuha , in najbolj od vsega, kar se mi zdi GLUPO je to... ja boga revca, a boš zmogla z dvema?
|
|
RE: zdej sem pa že kr mal žalostna 30.9.2007 21:34:24
|
|
|
|
Serendipity
|
To so pač ljudje, ki ne vedo kaj drugega rečt.... Enim ne paše to, drugim ono, tretjim, .. za moje pojme jih take stvari nič ne brigajo in bi jim z veseljem kaj takega zabrusila ... Hm... v mojem primeru (pa na žalost še nisem nosečka) pa stalno ugibajo, ko mi kaka kilca gor skoči če sem ali nisem in potem po vasi (jah ''čar'' podeželskega življenja) ugotavljajo moj pdp No, pa da je višek mi še to razlagajo ... In moj odgovor - in zakaj bi to bila vaša oz tvoja stvar? Pa v sekundi utihne... sicer potem čez čas jovo na novo ... Jaz temu preprosto rečem OMEJENOST... Ti se nič ne sekiraj - če je buši majhen ali velik, če so šle kilce gor ali dol - glavno je ka je detece zdravo! Uh, sem se razpisala ...
|
|
|
|
RE: zdej sem pa že kr mal žalostna 30.9.2007 21:44:50
|
|
|
|
Marogica
|
Tudi jaz ne razumem, da te kaj takega lahko spravi iz tira. Meni bi v obeh nosečnostih lahko govorili, kar bi hoteli, jaz sem bila tako vesela in tako ponosna na svoj trebuh, pa tudi kile, da mi zaradi tega noben ni pokvaril dneva. Sem v nosečnosti uživala, da je kaj. Pa sem se zredila za 25 kg in šla s 85-imi rodit. Ma...bila sem sexi nosečnica....ja...prav lepa sem se sama sebi zdela .....da ne govorim o joških.....uauuuuuu
|
|
RE: zdej sem pa že kr mal žalostna 30.9.2007 21:49:12
|
|
|
|
Laubica
|
Veš tudi mene non-stop sprašujejo če sem ti pred rokom (35t)in rečem komaj novembra ,pol pa ali imaš dvojčka? Pa se mi to gladko pelje,če sem dobre volje rečem -ne 3 so,pol pa samo zijajo Ma kaj se sekiraš glavno da si -TI srečno noseča
|
|
|
|
RE: zdej sem pa že kr mal žalostna 1.10.2007 8:34:55
|
|
|
|
ninocka
|
Joj, s cim se ve obremenjujete...ljudje pac komentirajo, logicno je da ima nosecnica trebuh, pa da se zredi in pol pac letijo komentarji neki v tem stilu...Eni pa ne znajo pravilno obrnt besed al pa so res nesramni al pa prevc tupasti, da bi dojeli, kaj so rekli... In kaj zdej? Zarad tega pa resni treba bit uzaljen. Saj vsaka sama dobro ve, kaksna je, koiko se je zredila, kako se pocuti... Jst mam tud skoz komentarje, kolk mam velik trebuh, pa me kdo ne vidi 1 teden, pa mi rece, da sem se napihnila...pa kaj, saj sem se res...vzhajam ko en buhtelj, pa saj je logicno, mali tud raste in rabi prostor... Sama sebi se zdim lepa nosecnica, moj je tud cist nor name in misli, da sem totalno sexy, pa tud vsi prijatelji pravijo, da sem lepa (kljub temu, da se napihujem kot balon) in me bozajo po trebuhu in me objemajo. Kaj mi pa en tujc rece, mi pa dol visi...
|
|
[Brisano sporočilo] 1.10.2007 9:33:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: zdej sem pa že kr mal žalostna 1.10.2007 11:09:48
|
|
|
|
ursulina
|
mah, ja, to so tako glupe opazke, in če imaš tak dan, te zagotovo na notri prizadane - ampak ne smeš se pustit, raje pobožaj svoj lepi trebušček in se ne daj motit. je pa res, da če noben nič ne komentira, je pa čudno :) se mi res zdi, da so to samo in res samo nevoščljivostne opazke, pa primerjava s samo seboj ali pa s katero, ki jo poznajo, ki je bla tkoooo boogaaa, al pa tko suuuuper čez celo nosečnost.... lari fari. najbolj jo "zabiješ" s tem, da rečeš da je vse super super, kilogrami in centimetri popolnoma v mejah normale, da se krasno počutiš in da ti mož doma vse pomaga, da skoraj s prstom ne migneš in komaj čakata na bebico. haaa, to je potem dolga faca.... bravo me!
|
|
|
|
RE: zdej sem pa že kr mal žalostna 1.10.2007 12:06:36
|
|
|
|
lorch
|
Men je tudi ena sodelavka že kar zgodaj rekla da mam pa nekam velik trebuh, kaka bom pa šele potem ko bo nosečnost že mal napredovala. Pa me je sicer mal piknala s tem, ampak sem se nehala sekirat, ker so teki komantarji ponavadi prišli od ljudi, ki mi ne pomenijo veliko. Verjetno so fauš, ker je vas pozornost namenjena nam nosečnicam in potem za njih nič ne ostane. Jih je pa zato veliko več takih ki rečejo joj kako lep trebušček imaš a lahko malo pobožam. Nič se sekirat, kar ponosno trebušček kazat. Mi je moj dragi enkrat rekel: "ha ha, zdaj si pa prvič v življenju ponosna, da maš trebuh!" Pa še res je!!!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?