Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ko je otrok dodeljen njemu... 23.8.2007 10:07:48
|
|
|
|
maruškaŠ
|
vem iz lastnih izkušenj da ti ne bo dal mira še lep čas. Žal to vem tudi jaz iz lastnih izkušenj - takrat se je najhujše šele začelo. Ampak, ko je enkrat spoznal, da ne more več ničesar doseči in prisiliti jep očasi odnehal. Predvsem pa je odnehal, ko sem mu pokazala, da se ga ne bojim več.
|
|
|
|
RE: ko je otrok dodeljen njemu... 23.8.2007 11:01:32
|
|
|
|
Spark
|
Spokaj in to čim prej. Če se mu je malo zmešalo, je traba paziti, da ne bo kaj naredil otroku ali pa tebi. Čim prej spakiraj stvari in pojdi in to tako, da on ne bo vedel da odhajaš.
|
|
|
|
RE: ko je otrok dodeljen njemu... 23.8.2007 17:42:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako naj pobegneva, da mi ne bo nič naredil, ko me najde in da mi ne vzame otroka? Ni mu treba potegnit. Pravico imaš kulturno živeti in pravico imaš kulturno in sporazumno oditi. Če tako ne gre, pokliči na pomoč CSD ali policijo, vsaj nekoga, ki ti bo pomagal in bo priča eventuelnemu nasilnemu obnašanju. Če pobegneš od nasilneža bo to še dodaten dejavnik za njegovo jezo in agresijo in vsaj po njegovem odličen izgovor za to, da ti "vzame" otroka. Če boš odgovarjala z nasiljem, bo to rodilo le dodatno nasilje v katerem si ti šibkejši člen.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?