Anonimen -> RE: ko je otrok dodeljen njemu... (23.8.2007 8:10:58)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Hvala vam za vaše nasvete, res ne vem kaj naj naredim. Včeraj sem mu napisala eno sporočilo, da grem danes res po papirje, ker je tako ON prvi želel, da že enkrat to zadevo zaključiva in sem mu potem samo še napisala, da ga je lahko sram kaj mi dela. Čez 23.je bila ura, ko je pridrvel k meni v sobo, kjer sem spala z otrokom in vpil name, da naj kr grem kar sem se namenila (po papirje), naj si pa ne mislim, da bo šel otrok z mano! Rekel je da samo preko njega mrtvega, da bo vse naredil, da ga ne dobim, pa četudi gre v zapor! In kako naj po takšnih besedah mirno spim? Mi je tudi rekel, da naj se od otroka kar poslovim, da ga zadnjič vidim. Da ga bo kr nekam odpeljal in ga ne bom več videla. Grožnje boste rekli,... ja so, samo ko bi ga poznali, bi vedeli, da niso čisto tako nedolžne. Bojim se res, da komu kaj ne naredi. Po moje se mu je strgalo, ko je videl, da mislim resno glede ločitve. Saj je za to on sam prvi izrazil željo.Kaj zdaj? Mene je pa tako strah za otroka, pa zame tudi, saj me otrok potrebuje. Zakaj ne greš na bolniško, pa potem domov? In vzami otroka sabo. Prijavi ga na policijo. Težka situacija, vendar v takih razmerah pa tudi ne moreš živeti.
|
|
|
|