Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: zaščitna mreža proti mucam 2.9.2007 10:33:50
|
|
|
|
SpeliG
|
Tudi midva imava mucko, pa se bo naslednje leto družina povečala za novega člana. Mački so res neverjetni, kam vse to zleze, obožuje škatle, omare, predale, no, pralni stroj jo zanima samo kadar pere in potem gleda, kako se vse vrti znotraj. Ko to pišem npr. leži zraven mene na likalni deski in izgleda izredno zadovoljna. Če pozabiva zapret vrata od spalnice, potem ponoči pride noter in spi pri nogah med nama, sicer pa vglavnem spi v jedilnici. Zato me nič ne skrbi, ko bo prišel , ker že zdej ne hodi v spalnico. Sploh ne mislim, da bi mu kaj naredila, ker sploh ni ljubosumna in se niti tolk rada ne crklja (ko bi njej pasalo, ne ko bi jo jaz recimo mal crkljala-maček pač!), mislim, da jo sploh ne bi zanimal. Nisva niti pomislila na to, da bi dala mačka po rojstvu dojenčka stran (to je tudi njen dom in imava oba zelo rada živali, za katere prevzameš odgovornost tisti dan, ko jih prineseš domov!), upam pa, da res ne bo kakšnih hujših alergij, ker bo le na prvem mestu.
|
|
|
|
RE: zaščitna mreža proti mucam 2.9.2007 16:57:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo tole sem našla na e-bayu če ktero zanima
|
|
|
|
RE: zaščitna mreža proti mucam 2.9.2007 18:24:48
|
|
|
|
scubadiver
|
Karin24 pod kaj si našla tole mrežo? meni je namreč nemščina približno neako domača kot kitajščina in imam z e-bayem kar precej težav...
|
|
RE: zaščitna mreža proti mucam 3.9.2007 9:38:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem to na ameriškem najdla. Drugje ne najdem. Najde ti pod Crib tent.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?