|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zaščitna mreža proti mucam
22.8.2007 18:12:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Jenny Anny

Ker kmetje ponavadi živijo v hišah, živali pa po hlevih, pa tud mačke in psi ponavadi nimajo dostopa v notranjost hiš.

Ne se kregat, ampak Jenny Anny, saj muce in psi niso po hlevih. Logično, da krave, ovce, koze itd pač nimajo dostopa v notranjost hiše. Nihče pa mi ne bo rekel, da na kmetiji mačke in psi nimajo dostopa v hišo. user posted image  Še v mestu imajo.
Res pa je, da velja biti s psom in user posted image  bolj pozoren in pazljiv, kot pa z muco in user posted image .

(odgovor članu Jenny Anny)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
22.8.2007 19:05:11   
Bajsa
Mene ne skrbi da bi naša muca okužla našegauser posted image , bolj me skrbi za ponoči ko bomo vsi spali, da se ne bi ona šla mal stiskat tja kamor se ne sme, k user posted image . Sicer se pa ne strinjam da user posted image user posted image inuser posted image  niso za skupi
po moje je stik z živalni samo dobr, ne slab.
Ja kaj čmo se bomo mogl navadet, a nej dam zdej muco kr stran, zato ker bom mela user posted image ??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
22.8.2007 19:07:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

bolj me skrbi za ponoči ko bomo vsi spali, da se ne bi ona šla mal stiskat tja kamor se ne sme, k user posted image .

user posted image  bo spal v sobi z vama, al kako? Kaj pa, če bi samo vrata zaprli??? Pa naredi muci svoj prostor za nočno spanje pred sobo al pa kje drugje, samo ne v sobi. Čimprej jo navadi, da tja pač ne bo smela. Mislim pa, da ponoči vrat zapirat ni tak problem.

(odgovor članu Bajsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
22.8.2007 19:13:04   
Bajsa
ja sej to je problem....ena mala soba brez dodattnih vrat. sej če bi ti hotla razložit, bi težko. edin kjer so vrata so v kopalnici, jih ni v kuhinji niti sobi, tako da... bomo pa malo bolj pazljivi. bo že..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
22.8.2007 19:34:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Jenny Anny

No vidim, da je nastala že vojna o združljivosti user posted image  inuser posted image user posted image , če smo ravno pri tem, da kmetje ne bi smeli imeti otrok, potem verjetno še nisi bila na kmetiji.
Ker kmetje ponavadi živijo v hišah, živali pa po hlevih, pa tud mačke in psi ponavadi nimajo dostopa v notranjost hiš.
Sicer pa kakor komu paše.

user posted image Nism jst mestno punčeuser posted image

In ja....na kmetih tam k sm jst muce hodjo v hišeuser posted image

Itak, vsak po svoje. Jst še vedno trdim da je stik z naravo za otroke dobr. In verjamem da bo pri nas prav pestro ko bodo otroci, pa moja mačkona....aja...pa če bomo v hiši bomo mel še dva psauser posted image -vse notr seveda

Neposredna povezava do sporočila: 30
22.8.2007 20:55:59   
Jenny Anny
Ma končajmo vojnouser posted image .

Tud jaz sem za user posted image , ker jih mam ful rada.

Mene sam skrbi, da  user posted image  ne bi kaj naredil user posted image . Mene skrbi sam za dojenčke (tam do ene 12 mesecev), pol bi se pa otroček ziher obranil tud muce.

Všeč pa mi je, če imajo otroci živali, ker se veliko naučijo od njih, se naučijo skrbeti za njih.....

Verjetno pa je res problem strenirat mačke, ker res niso tako ubogljive kot psi, se pa marsikaj da.

Sem pač skeptična o združljivosti user posted image  in user posted image .

Drugač pa pravjo, da grejo mačke ležat tam, kjer ni dobro za ljudi (psi pa grejo ležat tam kjer je dobro za ljudi), torej če postavite posteljice tako, da bo dobro za otročka, maček itak ne bo hotel iti notriuser posted image user posted image user posted image user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
22.8.2007 21:43:10   
Anonimen
Jenny Anny, mene si tako nasmejala, da me bolj ne bi mogla, res.

Jaz menim, da je boljše, da ima otrok že od malega stik z mačkami, kot pa pri enem letu. Nekje sem prebrala, da naj bi bilo dobro, da otroci odraščajo z mačko ali psom, zakaj, pa ne vem.

Ja, dobro, strah te je, da bo maček zašel tja, kamor ne sme, vendar si lahko malo spoštljiva, kar se tiče kmetov in ostalih. Pri moji babici gori imajo kmetje pse in mačke v stanovanju in zunaj. Tako, da to kar ti govoriš, ne drži, mogoče pri tebi ja.

Žalostno, da mačke in pse primerjaš s kravo, pujsi, ....

Neposredna povezava do sporočila: 32
22.8.2007 22:12:31   
suzanamai
Res je, pravijo da tam kjer muca leži, ni primerno za nas, ampak glede na našega mačka je potem naša cela hiška neprimerna, saj se poči dol kjer mu ravno paše.
No sedaj smo pa postavili posteljico za našega bodočega člana in naš maček s karakterjem psa (sicer se še nismo opredelili) je ugotovil, da to je pa nekaj najboljšega in točno za njega. Več kot teden dni smo ga preganjali in dresirali v smislu, da to pač ni za njega. No potem je pa en dan moj dragi ob posteljici pustil košaro z opranim perilom, naš mačori je takrat ugotovil, da je ta košara zakon in sedaj že 14 dni spi v tisti košari. (perilo smo seveda vzeli ven, privoščili smo mu eno mehko dekico in eno rjuhco). Upam da bo sedaj tako tudi ostalo, samo še prepričati ga moram, da košara lepše paše na stopnišče kot pa v spalnico, pa bo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
23.8.2007 10:54:32   
Jenny Anny
vendar si lahko malo spoštljiva, kar se tiče kmetov in ostalih

Ni bilo mišljeno v slabem smislu, ker sem tud sama na kmetih gor zrasla in sem ponosna na to. In pri nas se je točno vedelo, da mačke in psi nimajo vstopa v hišo.

Se pa strinjam tudi s tem, da povsod ni tako.

LP

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 34
23.8.2007 14:48:04   
ajtak
user posted image , nasa muca je najbolj srecna ce gre lahko spat na previjalno...

Upam, da se bo to nehalo, ko jo bom (previjalno) prestavila v spalnico, tja macka namrec ne sme. Do sedaj je to upostevala (bolj ali manj).

Itak ji pa vsake toliko zagrozimo, da jo bomo v salame predelali ce ne bo pridna user posted image   (malo crnega humorjauser posted image ).

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 35
23.8.2007 19:31:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai

Res je, pravijo da tam kjer muca leži, ni primerno za nas, ampak glede na našega mačka je potem naša cela hiška neprimerna, saj se poči dol kjer mu ravno paše.

user posted image  user posted image  user posted image  Najino stanovanje je očitno tudi neprimerno, saj gre moj mačkon povsod. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu suzanamai)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
23.8.2007 19:34:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

user posted image , nasa muca je najbolj srecna ce gre lahko spat na previjalno...

user posted image  Moj je šel zadnjič spati na mizo za likat. Pa včeraj se mi je splazil v torbo, ki sem jo zračila za v porodnišnico. user posted image  Še dobro, da je bila prazna. user posted image

Punce, jaz mojega treniram. user posted image  da se razume in vse se da. user posted image  Pač vztrajen moraš biti, pa bo.

(odgovor članu ajtak)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
23.8.2007 22:22:46   
sovica3
Če imaš user posted image  že prej, potem pa zanosiš, itak da ne daš mucke stran. Največji strah glede tega je v tem, da se mucka še kako rada spečemu človeku uleže na vrat. Samo pomislite, da se uleže na vrat oz. glavo user posted image ? Glede user posted image  pa tako: če je pes pri hiši pred user posted image , zna biti zelo nevarno. Pes se počuti zapostavljenega, postane ljubosumen, marsikaj se je že bralo in doživelo... Ali si dovolj močna, da razpreš gobec svojega 30 kg težkega ovčarja s katerim je zagrabil za dojenčkov obraz oz. glavo? Takrat se psu zamegli, vsak pes ima kosmata ušesa... Pa so ga prej vsi vaški otroci lahko vlekli za rep in ušesa, pa je samo prikupno gledal...

Ne misliti, da ne maram živali... Kot otrok sem imela tudi po 13 mačk naenkrat, 2 leti nazaj smo pa pokopali našega 9 let starega psa...

(odgovor članu tina1976)
Neposredna povezava do sporočila: 38
23.8.2007 22:26:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sovica3

Največji strah glede tega je v tem, da se mucka še kako rada spečemu človeku uleže na vrat. Samo pomislite, da se uleže na vrat oz. glavo user posted image ?

Logično, da je to črn scenarij; saj zato pa pravim, da je potrebno mucko čimprej učiti in naučiti, da tja pač ne sme. Npr. v sobo, kjer bo dojenček spal. In logično pa je tudi - vsaj zame, da mojega mačkona in user posted image  ne bom nikoli pustila sama, saj kot si že sama napisala kam grejo rade te muce, a v bistvu nič slabega ne mislijo.
Potrpežjivost in pazljivost, pa bo!

(odgovor članu sovica3)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
23.8.2007 22:29:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sovica3

Glede user posted image  pa tako: če je pes pri hiši pred user posted image , zna biti zelo nevarno. Pes se počuti zapostavljenega, postane ljubosumen, marsikaj se je že bralo in doživelo... Ali si dovolj močna, da razpreš gobec svojega 30 kg težkega ovčarja s katerim je zagrabil za dojenčkov obraz oz. glavo? Takrat se psu zamegli, vsak pes ima kosmata ušesa... Pa so ga prej vsi vaški otroci lahko vlekli za rep in ušesa, pa je samo prikupno gledal...

Se strinjam. Žal je tako.

(odgovor članu sovica3)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
23.8.2007 22:30:39   
Anonimen
Jaz tudi nimam namena otroke puščat same z mačkoma. Sam glede na to da mojadva spita in na likalni mizi, v sušilcu, v bobnu od stroja, v lijakih, na kuhinjskih omarah in hladilniku, celo v pomivalca sta že pršlauser posted image .....bo ta mreža ena prvih nakupov ko zanosimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
23.8.2007 22:37:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Sam glede na to da mojadva spita in na likalni mizi, v sušilcu, v bobnu od stroja, v lijakih, na kuhinjskih omarah in hladilniku, celo v pomivalca sta že pršlauser posted image .....

user posted image  user posted image  user posted image  
Sam res ej, kam vse se splazijo te mačke a?! ZAKON SO! user posted image
Mojega sem malo prej dala ven iz predala. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
24.8.2007 9:01:27   
ninocka
Jst mam doma 2 mačka, ki ponavadi spita pri meni v postelji.
Ko sem prvič rodila in smo malega prinesli domov, sta ga prišla samo pošnofat, potem sta se ga pa izogibala na veliko.
Izselila sta se tud iz spalnice, čeprav sta prej tam 4 leta se vsako noč po men valala. Nazaj sta prišla šele, ko smo malega preselil v njegovo sobo.
Tamalega sta vedno pustila pri miru, nikol nista šla k njemu v posteljico spat ali ležat, če je bla prazna ne, če je bil pa on not pa še manj.
Edino kar hodita je k njemu v sobico mal povohljat, ampak jih iz tam naženem ven (predvsem zaradi dlak), vcasih pa ležita tudi na kavču, ki je v njegovi sobi (če pozabimo zapreti vrata).

Predvidevam, da bo zdaj pri drugem isto...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
24.8.2007 9:55:50   
lana38
 Vsak, vsak po svoje. Jst še vedno trdim da je stik z naravo za otroke dobr. In verjamem da bo pri nas prav pestro ko bodo otroci, pa moja mačkona....aja...pa če bomo v hiši bomo mel še dva psauser posted image -vse notr seveda

[/quote]

Kaj pa, če bo user posted image  alergičen na user posted image user posted image ? A boš potem še vedno vstrajala, da je to dobro za otroka?user posted image

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
24.8.2007 10:02:00   
scubadiver
Lana38 a potem bo tvoj otrok stradal, ker bi lahko bi alergičen na kakšno hrano, pa seveda tega ne moreš vedeti vnaprej, se pravi je bolje, da ga sploh ne hraniš?

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 45
24.8.2007 12:15:36   
lana38
Moj prvi otrok je bil težek alergik, pa ni zato stradal. Smo se pa res strogo izogibali hrani, ki je vsebovala alergene. Na srečo smo ga pozdravili s terapiajmi bioresonance. Za nič na svetu ga pa ne bi izpostavljala še user posted image  inuser posted image , ker to pa res ni nujno potrebno kot hrana. Brez tega z lahkoto preživi.
LP

lana38

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 46
24.8.2007 12:55:04   
scubadiver
Lana pač hotela sem povedat da se mi zdi brezvezno razmišljanje kaj pa če bo alergičen na mačke že vnaprej.. Lahko se pač kasneje začeneta izogibati če bi do tega res prišlo.
pač eni imamo radi živali in se nam druženje živali in otrok ne zdi problematično, drugi pač ne...

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 47
24.8.2007 13:01:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

pač eni imamo radi živali in se nam druženje živali in otrok ne zdi problematično, drugi pač ne...

Se podpišem po to.

(odgovor članu scubadiver)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
24.8.2007 13:13:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

Vsak, vsak po svoje. Jst še vedno trdim da je stik z naravo za otroke dobr. In verjamem da bo pri nas prav pestro ko bodo otroci, pa moja mačkona....aja...pa če bomo v hiši bomo mel še dva psauser posted image -vse notr seveda

Kaj pa, če bo user posted image  alergičen na user posted image user posted image ? A boš potem še vedno vstrajala, da je to dobro za otroka?user posted image

Če se slučajno to zgodi bi probala naredit vse da pozdravimo alergijo, če ne bi šlo bi živali seveda oddala komu k mu zaupam in vem da bi dobro skrbel za njih. To je tudi edini razlog da bi dala živali stran-alergije. Drugače pa ni šans.
Itak pa da bi bil otrok vedno na prvem mestu. Ampak jaz še vedno trdim če res ni kakšnih alergij, da otroci in živali prou luštno skupaj pašejo.

Sam moji otroci ne bodo alergičniuser posted image -upam

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
1.9.2007 19:58:28   
suzanamai
Kaj pa, če bo alergičen na ? A boš potem še vedno vstrajala, da je to dobro za otroka?

Moj sin je razvil alergijo na mačjo dlako šele letos, pa imamo mačka že več kot tri leta. Po posvetu z pediatrinjo, dermatologinjo in alergologinjo, smo prišli do zaključka, da je več koristi da maček ostane, saj je bilo za sina to nekaj najhujšega, da bi njegovega mačkona dali babici. Namreč več škode bi ob taki navezanosti naredili z oddajo mačkona. Smo pač vrgli ven vse tepihe, kupili čistilec zraka, mačkona pa enkrat na teden stuširamo, saj je alergija vezana na slino na mačji dlaki in ne na samo dlako.
Rezultat je tak, da je sinova alergija pod kontrolo, maček je ostal in vsi smo zadovoljni.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?