Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Angel Care - tisti, ki ga imate... 22.8.2007 14:15:33
|
|
|
|
fusia
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007 Če ga potrebuješ samo za nadzor dihanja nastavi na movement ali na movement/tic, tu ti še piska zraven. kako to misliš, a če ne vklopiš tica, ne piska? ja, rabim samo za dihanje, drugače jo slišim, če se zbudi... Ne, ne... če tica ne vklopiš, angelcare samo utripa, če pa ga vklopiš je zraven tega utripanja še tak zvok... tik tik tik . Piskanje v primeru alarma je pa pravo piskanje.
|
|
|
|
RE: Angel Care - tisti, ki ga imate... 22.8.2007 15:33:09
|
|
|
|
kaya2007
|
svašta...in zakaj je to kul, če dela tik tik tik?
|
|
|
|
RE: Angel Care - tisti, ki ga imate... 23.8.2007 21:18:34
|
|
|
|
pikecpokec
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007 svašta...in zakaj je to kul, če dela tik tik tik? No, to tud mene zanima . Ker je tisti tik tik prav nadležen. Po moje bi našega malega motilo. No, za sebe že vem da ne bi mogla zaspat če bi skoz neki tik tik delalo!
|
|
RE: Angel Care - tisti, ki ga imate... 23.8.2007 21:35:26
|
|
|
|
kamy
|
Živjo Kaya2007! Imam 7M Tajo in pridno uporabljam Angel Care tudi ponoči, ko greva midva spat! Na začetku nam je piskal 3x kot, da je moja princeska prenehala dihati!!!!Vsa v šoku priletim v spalnico in ona spi kot angelček, še prav pšrisrčno je vzdihnila ko sem stala ob njej in gledala če res diha! Problem je bil v nastavitvi jakosti občutljivosti!!!!!!!!! Zato ti svetujem, da prestaviš gumb za občutljivost! Pri nas se je obneslo in po tistem ni nikoli več piskalo in vse je v najlepšem redu! Želim ti veliko lepih trenutkov s tvojo in prijetnih trenutkov ob brezskrbnem pitju kavice! Lep pozdravček Kamy
|
|
|
|
RE: Angel Care - tisti, ki ga imate... 24.8.2007 13:48:48
|
|
|
|
Ronči
|
Mi imamo debel jogi in je v začetku parkrat piskalo. Mogoče je odvisno tudi od teže otroka, saj je imela 3 kg+debel jogi ... mogoče Enkrat pa je piskal, ker plošča ni bila točno pod otrokom. Nastavljeno imamo na sound/movement-ponoči, čez dan pa noče spat v posteljci. In na jakost 5. Čeprav priporočajo jakost 4.
|
|
RE: Angel Care - tisti, ki ga imate... 24.8.2007 14:05:04
|
|
|
|
kaya2007
|
Zato ti svetujem, da prestaviš gumb za občutljivost! kamy, še to mi povej, kam ga naj prestavim
|
|
|
|
RE: Angel Care - tisti, ki ga imate... 24.8.2007 20:36:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi nam je že nekajkrat piskal, pa je mož preveril, preden ga je stresel in je dihal, ampak tako zelo plitko, da verjetno ni zaznalo. Je tudi kar debel jogi. Parkrat je pa mali zlezel čisto v kot pojstlce in verjetno zato ni zaznalo.
|
|
|
|
RE: Angel Care - tisti, ki ga imate... 24.8.2007 20:58:30
|
|
|
|
tecka_nosecka
|
vidim, da imamo vsi iste probleme - plitvo dihanje + debeli jogi Vam pa povem, da mi je mrak pal na oči, ko se mi je tota naprava sredi noči začela dreti.... sem pa rajši, da piska brezveze, kot pa da zataji. Je pa res, da ma moj mali komaj 4,5 kg. Ko bo bolj bajsi, ga bo mogoče bolj zaznalo - upam....
|
|
|
|
RE: Angel Care - tisti, ki ga imate... 25.8.2007 13:57:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, dajte mi prosim povedati kako pa ste namestile tiste dve plošči v primeru, če ste široko povijale in ste morale svojemu vzglavje malo dvigniti oz. cel jogi dati v naklon?
|
|
|
|
RE: Angel Care - tisti, ki ga imate... 26.8.2007 22:38:35
|
|
|
|
kamy
|
Gumb za občutjivost sem jaz prestavila tako, da je naprava malo manj občutljiva oz., da ne začne piskati takoj ko globoko zaspi in bolj mirno diha, kar pomeni, da naprava preprosto prehitro odreagira! Zadaj je majhen gumbek s katerim reguliraš!!! Skratka probaj in ugotovi ne znam ti drugače povedati! Mi smo malo probavali in je šlo. Veliko uspeha!
|
|
|
|
RE: Angel Care - tisti, ki ga imate... 26.8.2007 22:52:27
|
|
|
|
tecka_nosecka
|
tianna, jaz sem tudi razmisljala o tem, ceprav Aneja ne previjam na široko. Ampak po moje bi blo najboljse celi kinderpet dati pod naklon in ne samo jogi. Druge rešitve ne najdem.... samo naklon ne sme bit prevelik.
|
|
|
|
RE: Angel Care - tisti, ki ga imate... 26.8.2007 22:57:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecka_nosecka tianna, jaz sem tudi razmisljala o tem, ceprav Aneja ne previjam na široko. Ampak po moje bi blo najboljse celi kinderpet dati pod naklon in ne samo jogi. Druge rešitve ne najdem.... samo naklon ne sme bit prevelik. Ja, ampak kako?! Vem, da naklon ne sme biti prevelik, pač za eno brisačko npr. Nas so v MŠ učili, da naj dvignemo zgornji del jogija oz. naj damo pod zgornji del jogija npr. eno dekco in naklon bo avtomatsko. Kam pa potem plošče?
|
|
|
|
RE: Angel Care - tisti, ki ga imate... 27.8.2007 11:32:47
|
|
|
|
kaya2007
|
Zadaj je majhen gumbek s katerim reguliraš!!! Skratka probaj in ugotovi ne znam ti drugače povedati! hmmm, pri nas so številke napisane, a pri vas ne? Sem mislila da mi boš stopnjo povedala
|
|
|
|
RE: Angel Care - tisti, ki ga imate... 27.8.2007 11:51:21
|
|
|
|
juniorka
|
Hojla! Mi imamo že od rojstva na stopnji 4, pa jogi imam malo dvignjen pr vzglavju, pa je pač vmes malo prostora- zraka, med ploščama in jogijem, pa je čisto zmeraj začelo piskat, ko ga ven vzamem in pozabim izklopit ! Tudi ko je imel 3,5kg!!! Imam pa eno ploščo pri glavi, eno pa pri nogah, pa je že čisto na rob zlezel, pa ni piskalo za brezveze, hvala bogu, nam še ni piskalo, ker bi bla panika! Je pa v navodilih, da je max. 15cm debelina jogija lahko, mi pa imamo ko-si, ki je le 9cm! Bambina- ti pa imaš samo za dihanje napravo, mi pa še zvok, ker nismo imeli baby fona !
|
|
RE: Angel Care - tisti, ki ga imate... 27.8.2007 13:43:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: juniorka Mi imamo že od rojstva na stopnji 4, pa jogi imam malo dvignjen pr vzglavju, pa je pač vmes malo prostora- zraka, med ploščama in jogijem, pa je čisto zmeraj začelo piskat, ko ga ven vzamem in pozabim izklopit ! S čim pa si dvignila jogi pri vzglavju?
|
|
|
|
RE: Angel Care - tisti, ki ga imate... 27.8.2007 22:07:07
|
|
|
|
tecka_nosecka
|
Tianna, cel kinderpet. Ne samo jogi. Pod obe nogi kinderpeta das isto debelo podlogo, drugo dve pustiš..... tako sem mislila....
|
|
|
|
RE: Angel Care - tisti, ki ga imate... 27.8.2007 22:22:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha, hvala. Pa s čim si podložila? S kakšno desko?
|
|
|
|
RE: Angel Care - tisti, ki ga imate... 28.8.2007 11:47:08
|
|
|
|
tecka_nosecka
|
ja. V bistvu rabiš nekaj takega, da ti ob premikanju kinderpeta (če se kdo nasloni) nogice ne zdrsnejo dol. deska dimenzij 10x10 mora več kot zadostovati. Al pa uporabi kaki 2 približno isto debeli knjigi.
|
|
|
|
RE: Angel Care - tisti, ki ga imate... 28.8.2007 11:49:14
|
|
|
|
tecka_nosecka
|
hja, juniorka - v debelini jogija je po moje največ problemov. Ti ta tanki so super, mi ko pa mamo ove 15cm, pa mamo probleme, ker to max. Te pa še kaka dekica poleg, pa itak da ne dela tak kot hočemo .
|
|
|
|
RE: Angel Care - tisti, ki ga imate... 1.9.2007 18:43:07
|
|
|
|
juniorka
|
tianna- mi imamo postlo na koleščkih, tako da sem jogi privzdignila z majhnima blazinicama na vsaki strani-da se je jogi zagozdil ! Samo jaz se ne smem naslonit preveč ! Je pa res,da je pri debelejšem jogiju verjetno nujno imet občutljivost na največ!
|
|
RE: Angel Care - tisti, ki ga imate... 2.9.2007 10:51:06
|
|
|
|
scubadiver
|
Če bi se odločale še enkrat, bi ga tudi kupile? Ali se vam zdi da se ga ne splača kupiti? Ne razumite me narobe, seveda za otročička in varnost najboljše in mi ni škoda denarja, zanima me samo če ste dovolj zadovoljne?
|
|
RE: Angel Care - tisti, ki ga imate... 2.9.2007 11:57:39
|
|
|
|
tadejat
|
Ja tut pr nas je bla panika ampak že v porodnišnici, ker so se spraznile batarije in je to sred noči začel piskat. Doma pa mislem, da je piskal , ker je enkrat bol plitko dihal in mnogokrat, ker smo pozabili isklopiti.
|
|
|
|
RE: Angel Care - tisti, ki ga imate... 2.9.2007 13:30:24
|
|
|
|
tecka_nosecka
|
mi ga ne bi. vsaj zdaj ne.
|
|
|
|
RE: Angel Care - tisti, ki ga imate... 2.9.2007 21:52:36
|
|
|
|
nina166
|
Mi sicer nimamo Angelacare, ampak Nanny, deluje pa na istem principu. Tudi pri nas se je enih 3-krat oglasil, navadno zato, ker je Domen zlezel čisto v vznožje in ga ni zaznalo. Zdaj je star 14,5 mesecev in smo ga šele pred 14 dnevi dali stran. Sem se sama veliko bolje počutila, če sem vedela, da je to priklopljeno. Boljše da piska petkrat preveč, kot pa enkrat premalo. Jaz bi ga definitivno še enkrat kupila in ga pri naslednjem otroku tudi bom, če ta ne bo več uporaben. Nekje sem prebrala, da je življenjska doba 2 leti.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?