BAMBINA_ -> RE: Angel Care - tisti, ki ga imate... (22.8.2007 10:41:27)
|
Naš dela zelo hude dihalne premore, zaradi česar že od 2. meseca 3x dnevno prejema zdravilo za spodbujanje dihanja. Po tem se je Angel Care še 1x oglasil, pred tem pa je bila kar kriza. Tiste, ki se vam je Angel Care že oglasil, se ne tolažite, da otrok ni ležal na plošči ali pa da je napačno nastavljen. Med spanjem večkrat pozorno opazujte otrokovo dihanje in če dela premore, to povejte njegovemu pediatru. Saj veste, da naši otroci ne spijo zgolj v posteljicah, kjer jih varuje Angel Care in, če tam pride do zastoja dihanja, vas na to ne bo nihče opozoril. Verjemite, saj smo mi imeli ful hudo štalo zaradi tega njegovega nerednega dihanja. IZVIRNO SPOROČILO: raho Punce, ki ga imate, mi prosim razložite eno stvar: A potem ne pride do zastoja dihanja, če takoj reagiraš na alarm? Tako, kot pravi Majchi, ko se Angel Care oglasi, dojenček že 20 s ne diha. Dojenčki imajo še pogosto nerazvit možganski center, zaradi česar "pozabijo" dihati. V takem primeru ga moraš samo stresti, pa prične spet dihati. V nasprotnem primeru, pa lahko, da bi začel sam dihati, lahko pa, da sploh ne več... (če si že slišala za t.i. smrt v posteljici, ko je z otrokom kao vse v redu, potem pa ga nekega lepega dne najdejo mrtvega v postelji). Zato pa je za moje pojme Angel Care najboljša naložba. kaya2007, jaz imam občutljivost na 5, "Tic" pa izključen. Sound, movement [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] tega na mojem Angel Caru ni.
|
|
|
|