|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: 4-letniki
1.9.2007 22:34:19   
Anuška79
Viv, jaz sem gorenjka (brez lešnikov user posted image ). Odseljena Kranjčanka.

Ugotavljam, da imajo tile naši štiri- letniki ka podobne fore.

Me pa zanima vaše mnenje glede sledečega: se vam zdi ok, da bi se šle  s 4-letnim otrokov vozit s kolesom - vi s svojim in on s svojim. Greste pa na dokaj prometno cesto.

Jaz razmišljam, da je naš že kar velik in dokaj ubogljiv. Razume, da je cesta nevarna, a jaz se v tako situacijo še ne bi upala podajat - nikoli ne veš kako bo otrok reagiral, če se ustraši ali se kam zagleda. Naš sicer vozi ob robu, a včasih kar zaviža proti sredini.

Sprašujem pa, ker je tu pri nas kar nekaj staršev, ki si to že upajo in ne vem, ali sem jaz preveč zaščitniška ali kaj.

LP

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 51
2.9.2007 20:37:15   
*sanela*
Kako je fajn ta forum, cela "slovenija" je gori!
Moji starši so 6km odaljeni in tamali je vsak drug teden pri njih popoldan v varstvu. Taščo mam čez cesto pa nimam nobene koristi od tega.

Anuška79, a vaš že tako fajn obvlada kolo? Naš je malo štorast user posted image , nebi se upala z njim na cesto.
Kaj pa katera od vas pusti že samega otroka ven, pred blok - hišo.
Jaz živim v bloku in sicer v pritličju tako da iz stanovanja gledam na igrišče pa se ga vseeno neupam pustiti samega, kaj mislite na to?????
Prijateljice mi pravijo, da sem preveč zaščitniška!

(odgovor članu Anuška79)
Neposredna povezava do sporočila: 52
2.9.2007 21:07:48   
viv_
Ojla punce!

Naša frajla je prišla danes domov z morja in je v postelji, ampak je že 3x prišla ven iz sobe, vsakič z novo "težavo". user posted image  Je pa malo bolj po atiju in rabi zelo malo spanca. Spat gre tam okrog 9 - pol 10, pa je zjutraj ob pol 8 auf  in potem brez popoldanskega spanca. Jaz sem precej bolj zaspane sorte... user posted image

dedki&babice - od moža starši so ločeni in vsak posebej ponovno poročen, tako da imamo 3 komplete starih staršev in vsi trije kompleti so uporabni user posted image user posted image  Moji starši so v isti hiši, samo eno nadstropje višje, ampak imamo ločene vhode. Tašča1 in tast2 sta 5 min oddaljena z avtom, pol urce peš, tašča2 in tast1 pa sta oddaljena 20km. Moji starši so zelo priročno "odlagališče" za otroke. Če je potrebno kam na brzino letet, ali pa če imam kakšne opravke jih običajno pustim pri mojih, če so le doma. Gre pa Mirna recimo 1x na 2 meseca prespat tudi k ostalim babicam. To ji je itak največje veselje...

kolesarjenje - ne bi še upala, da bi šli vsi s kolesi. Sicer obvlada kolo, zaenkrat še s koleščki, ampak mula tolk vedno gleda okrog in ne na cesto pred seboj,... gremo pa večkrat tako, da imam sama obe punci - eno v vozičku, drugo na biciklu... Dogodek svoje vrste.

anuška - a ti si kranjčanka? S kerega konca - jaz sem Zlato polje. Ampak sem malo starejša - predvidevam da je 79 letnica rojstva. Moja je 74 user posted image  Baba stara! user posted image

sami zunaj - mi smo v hiši, pa zeloooooooooooooo velik vrt imamo, tako da jo pustim samo zunaj. Pa tudi vem, da nikamor ne bo šla. Sem jo pa 2x po pol urce pustila tudi samo doma. Ampak je toliko lažje, ker so moji v hiši in ve, da gre lahko vedno do njih, pa tudi po telefonu jih zna poklicat.

Tako... malo poročila. Za jutri imamo pa že vse pripravljeno - obleke za v vrtec, pa ruzak napakiran. Pa v vrtcu moram preverit še, kateri znakec bo imela Zarja, ker štarta jasli, ko pridemo z dopusta.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 53
3.9.2007 12:52:13   
L&F&B
Pozdravljene!

Vidim, da imajo vaši otroci prave žur babice. No, saj tudi naše niso slabe, samo kaj, ko se nobeni nič ne da. Pride k njim na obisk in prvo, kar naredijo je to, da mu prižgejo TV. Pol se ravno ne čudim, če se mu ne da na obiske k njim. Sploh pa sem opazila, da je v nekem čudnem obdobju, kar se tiče obiskov. Namreč mi veliko hodimo naokrog, tudi veliko po obiskih. Tudi dobivamo jih veliko. Naš se mi je sicer vedno zdel zelo družaben in komunikativen fant, a je čedalje bolj negostoljuben. Namreč nobenih obiskov ne mara ravno sprejemat in ponavadi se umakne v svojo sobo in hoče svoj mir. Najprej sem mislila, da je to mogoče samo pri kakšnih, ki jih ne mara. Pa je že kar praksa. Saj tisto vljudnostno se z vsemi pozdravi itd., potem pa gre v svojo sobo. Pa razumem, če so odrasli, samo ponavadi pridejo otroci k njemu, da bi se z njim igrali, on pa jih sicer pozdravi itn., potem pa hoče svoj mir. Ma čudno, kaj pa pri vas?

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 54
3.9.2007 13:51:06   
*sanela*
Pri nas je tako: ko gremo na obisk ponavadi ni večjih problemov se nekako prilagodi drugim otrokom je pa user posted image  ko dobimo obiske. Sobo razmeče tako da zgleda kot da je bomba padla. Je pa odvisno kdo mu je všeč, če je nekdo ki mu je všeč pol se lahko igra z njim, če ne, pol je pa jok in stok.

(odgovor članu L&F&B)
Neposredna povezava do sporočila: 55
3.9.2007 13:53:24   
pina-1
Evo pe ena s 4-letnico doma ( paril 2003).

Sem si kar oddahnila ko sem prebrala vaše poste. Sem mislila da smo samo mi trmasti, utrujeni za pospravljanje, zadirčni,..... pa vidim da je to pri vseh isto obdobje.

Pri nasa je še zelo priljubljen jok. Me že pošteno najeda, ker za vsako stvar joče, ali je dobro ali slabo, ali jo pohvališ ali skregaš.... na vse reagira z jokom. Se mi že prav meša ker ne vem kako jo pripravit do tega da ni potrebno jokat. Pa ni ne vem kako občutljiva... to traja sedaj pra mesecev.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu L&F&B)
Neposredna povezava do sporočila: 56
3.9.2007 16:16:05   
L&F&B
Jokanja pri nas ni, torej res ne vem, kaj bi ti svetovala. Je pa zato pri nas aktualna užaljenost in to taka, da ne moreš verjet. Ne pogovarja se, grdo gleda, gre v svojo sobo. Saj ta soba je prav tečna postala. Za vsako figo se spravi v svojo sobo.
Je pa še ena stvar, ki me že pošteno čudi. Dokazovanje. Ne vem, ali je to bolj razvojno al pa kar že karakter. Namreč pri vsaki stvari se mora dokazovati, kaj zna, če mu pa kaj ne gre, se pa trudi kot obseden. Npr. plavanje. Letos na morju je videl starejše fante, ki so plavali brez rokavčkov. In kaj vse je počel, da je tudi on splaval. Vadil, treniral, še ko je hodil, je delal z rokami kroge. In ko mu je uspelo, je bil sicer nekaj dni vesel, a kaj ko je takoj najdu nov izziv.
Rolkanjeuser posted image .

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 57
3.9.2007 16:37:24   
rainbow
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kak lepo, da toliko pišete!!!

LFB, tvoj pa je ambiciozen ali kako naj rečem, pohvalevredno!!  Mislim, da je to bolj karakter.

Glede kolesarjenja, no way da bi jaz šla s kolesom in ona tudi; jaz grem ponavadi peš, ta mala na triciklu, Lia pa s kolesom; vidim pa, da je bolj lena in jo bomo morali bolj v akcijo spravit. In posledičo seveda še ne vozi preveč dobro, govorim o štirikolesniku. No, povprečno pač.

Mi smo bili danes po dveh mesecih spet v vrtcu in sploh Lia je bila super. Imajo še lansko vzgojiteljico in ji je kar letela v objemuser posted image

lepo boditeuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu L&F&B)
Neposredna povezava do sporočila: 58
3.9.2007 20:39:19   
viv_
No, mi smo dali tamalo čmrlo spat, ta veliko smo pa peljali na sladoled, ker je zdej že v "trojki" v vrtcu user posted image  Kako se ji je pa fajn zdelo. Vsa pomembna. user posted image  Zdajle pa gleda Frančka, potem jo bo pa treba spat spakirat. Mene pa čaka en kup cunj... Aaaaaaaaaaaaaa...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 59
3.9.2007 22:35:56   
violinski
AAAAaaaaa, VIV! Zavidam! Privoščim, ampak total zavidam. Da bi z enim nekam šla, ta drugega pa doma pustila - to bi bil totalen luksuz, ampak popolnoma neizvedljivo. Razen tega, da ga itak ne bi imeli komu pustiti - običajna paženja babic se omejujejo na skupne večere/noči, na skupne popoldneve, .... Vse kar počneta, počneta skupaj. Tamau misli, da je enako star kot Lana, Lana pa tut misli, da je on enako star kot ona in se temu primerno z njim tudi obnaša. Včasih mi gresta pač malo preko glave. Uf.

Jok, da. Biti v vsem prva, tudi. Ampak zaenkrat se omejujemo na 'prva pri vratih, prva v liftu, prva si zobe umivam, prva prva prva prva prva.....Ah, preseda.

Soba - no, pri nas je pa tko, da gre v sobo šele ko kej zakuha, jo potem namreč pošljem na ohlajanje. Ali pa celo 'vsakega v svojo sobo', pri čemer to pomeni, da mora Lana v mojo spalnico, kjer pa je za popi***it dolgčas, ker ni nobene igrače pa tut nobenega prostora za norenje. Aja, razen na zakonski postelji.

Danes je pa tudi Lana vsa vesela - je v novi skupini, ima svoje stare otroke in nekaj novih in ima svojo staro pomočnico vzgojiteljice pa novo vzgojiteljico, ki pa jo dobro pozna, saj so se velikokrat videli že v prejšnjih letih, pa tudi poleti jih je kak teden že čuvala. Zdej pa že jaz komaj čakam roditeljski sestanek, da malo vidim, kakšna je 'ta nova' user posted image

Katera je spraševala, če bi pustila 4-letnika na bicikl pa z mano na cesto? Ne bi. Ravno včeraj smo kolesarili okrog Vrhnike in mi je bilo neprijetno že samo ob misli, da bi jaz šla na bolj prometno cesto - Lana je namreč sedela na mojem kolesu v sedežu za otroke. Ona se ni pritoževala (le ene dvakrat ali trikrat mi je povedala, da lahko gremo še naprej, da ona ni zelo utrujena user posted image ). Sama sicer zna vozit kolo, s koleščki, ampak na cesto ni šans. Tudi na dvorišče je ne bi spustila brez 'odraslega očesa' ampak pri nas itak ni te možnosti, smo v sedmem nadstropju in od tu je nikakor ne bi mogla nadzirat user posted image , pa tudi ko smo pri babicah, ki živijo v hišah, ni nikoli sama zunaj; ne glede na to, da je itak Aljoša vedno z njo, gre nekdo od nas tut zraven.

Sem že stokrat začela to pisat, pa pol pozabila - meni gre v vsem skupaj mimo trme in jokcanja za vsako figo najbolj na živce to, da nonstop govori. Neprestano nekaj žebrnja. Ok, ne žebrnja, dobesedno NAJEDA. Če bi bilo samo govorjenje, ok, ampak v tem NAJEDANJU obstajata samo dve možnosti: ali tamalemu ukazuje, kaj mora narediti, zato da se bosta 'fino skupaj' igrala, ali pa meni nekaj razlaga in se vsak stavek začenja z "Mami!", "Mami!" in tko dalje.... A kateri od vaših zna biti več kot dve sekundi tiho user posted image ?

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 60
3.9.2007 22:41:54   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: violinski
A kateri od vaših zna biti več kot dve sekundi tiho user posted image ?

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!! Zmešal se mi bo enkrat. Sedimo pri večerji za mizo, pa se hočva z možem kej pomenit - ni šans, ker Mirna non stop neki utreša. Ampak kr neki... Za nameček je pa zdej še tamala skužila, da lahko oddaja glasove in se zraven neartikulirano dere, tok, da preglasi Mirno. Ludnica!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 61
3.9.2007 22:50:06   
violinski

IZVIRNO SPOROČILO: viv

Zmešal se mi bo enkrat. Sedimo pri večerji za mizo, pa se hočva z možem kej pomenit - ni šans, ker Mirna non stop neki utreša. Ampak kr neki...

To, to, to, to!!! Ali pa v avtu, ko si z možem po koncu delovnika želiva izmenjati par mnenj o delovnem dnevu (čeprav živimo in delamo skoraj v centru LJ se v in iz službe vozimo okrog pol ure) in o občutjih in vse, od zadaj ves čas "mami, a veš....", "tati, a lahko.....", "mami, dej mi.......", "tati, a gremo......" Pol pa jaz "L A N A- A - S I - L A H K O - M A L O - T I H O - S - T A T I J E M - S E - N E K A J - P O G O V A R J A V A !!!!" In seveda obvezni: "Mami, a sta žeeeeee?" "Tati a lahko zdej neki jaaaaaaz poveeeeeem????" user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 62
4.9.2007 8:29:04   
*sanela*
No pri nas je tudi ful podobno. Strašno rad se cmeri, kar za vsako stvar pa užaljenost, kr neki.

Neposredna povezava do sporočila: 63
4.9.2007 9:51:26   
LIDJOČKA

najbolj na živce to, da nonstop govori. Neprestano nekaj žebrnja. Ok, ne žebrnja, dobesedno NAJEDA. Če bi bilo samo govorjenje, ok, ampak v tem NAJEDANJU obstajata samo dve možnosti: ali tamalemu ukazuje, kaj mora narediti, zato da se bosta 'fino skupaj' igrala, ali pa meni nekaj razlaga in se vsak stavek začenja z "Mami!", "Mami!" in tko dalje.... A kateri od vaših zna biti več kot dve sekundi tiho user posted image ?

Isto je pri nas, da znoriš. Potem pa še mali dve vsaka po svoje "žvižgata", ma se enostavno midva sploh ne moreva nič pogovarjat. Ja naša je samo, ko spi tiho, oz. takrat je vsaj ne slišim, četudi kaj melje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 64
4.9.2007 11:49:43   
aljuška
Joj, kako je to meni znanouser posted image  jaz se ne enostavno NE MOREM pogovarjati z nobenim, ker začne tamala kar neki tulit, kričat, krilit, se jezii..Pa tudi doma če se hočeva s tatijem kaj pogovort, jaoooo, cel halooo..Toliko, kot je začela pozno govorit ( 25 mesecev ), je zdaj ne ustavi več nič..kar vre iz nje...vse bi povedala v eni minutiuser posted image ...
Pa provocira in jih prav išče..Ravno pred včerajšnjim je eno veliko žogo skakalko ( ono s katero se lahko skače ) zabrisala direkt na mizo s kozarci, pa sem ji pred tem zabičala, da tega ne sme narediti..Ona pa me gleda, se zasmeje in hopla...kozarcev ni več..user posted image  Grr, ja, saj jih je slišala potem..
Vidim da imate ostale doma tudi pestrouser posted image ..
Mi s kolesom ne gremo ravno na prometne ulice, ker se tamala kar zašiba in bog ne daj da bi vsaj pogledala kam šiba ali levo/desno..Gremo tam, ko vemo da bo manj prometa ali v park..Aja, ponavadi je samo ona na kolesu, jaz peš za njouser posted image , no ali pa tečem za njo..

(odgovor članu LIDJOČKA)
Neposredna povezava do sporočila: 65
4.9.2007 11:53:44   
pina-1

Zmešal se mi bo enkrat. Sedimo pri večerji za mizo, pa se hočva z možem kej pomenit - ni šans, ker Mirna non stop neki utreša. Ampak kr neki...

To, to, to, to!!! Ali pa v avtu, ko si z možem po koncu delovnika želiva izmenjati par mnenj o delovnem dnevu (čeprav živimo in delamo skoraj v centru LJ se v in iz službe vozimo okrog pol ure) in o občutjih in vse, od zadaj ves čas "mami, a veš....", "tati, a lahko.....", "mami, dej mi.......", "tati, a gremo......" Pol pa jaz "L A N A- A - S I - L A H K O - M A L O - T I H O - S - T A T I J E M - S E - N E K A J - P O G O V A R J A V A !!!!" In seveda obvezni: "Mami, a sta žeeeeee?" "Tati a lahko zdej neki jaaaaaaz poveeeeeem????" user posted image

pri nas pa na to srkla odgovori: " anpak mami jaz bio rada samo nekaj povedala?" in smo spet tam....

Neposredna povezava do sporočila: 66
4.9.2007 15:34:30   
purple
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

pri nas pa na to srkla odgovori: " anpak mami jaz bio rada samo nekaj povedala?" in smo spet tam....

Popolnoma isto. Sam neki bi povedu in ne da mir dokler tistega sam neki ne pove. Trmast, da bolj ne more biti. user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 67
4.9.2007 19:45:42   
rainbow
user posted image user posted image user posted image user posted image  kak ste me zdaj fajn nasmejale z vašimi klepetuljami!

No, da še jaz svoj pisker glede trme pristavim, sem ravno danes Lii zbrisala eno priljubljeno risanko, ker me je potegnila za lase, čeprav sem ji prej lepo rekla, da to boli in naj tega ne počne. Pa prej je že itak nekaj nagajala sestrici.
Drugače pa ni taka, da bi nalašč nekaj uničila ali kaj takega.Kar mene najbolj moti, je ta njej prst in cota, v kombinaciji, eno z drugim, prst v ustih in cota se zraven žuli.
Glede klepetavosti pa ne bi mogla rečt, da ravno non stop govori. Definitivno je tiho pri risankah. Skače pa tudi v besedo ja. Pa kar vztrajam, da mora počakat. saj ne, da zaleže, ampak bo že. Imam par dijakov v službi, ki to še pri svojih letih počenjajo in je zelo nadležno. tak da naše še lahko pravočasno vzgojimo glede takih zadev (vseh pravzaprav).

naši sta tudi še pri risankah, grem v akcijo za spanjeuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu purple)
Neposredna povezava do sporočila: 68
5.9.2007 8:59:26   
viv_
No, mi smo bili včerej na urgenci - Mirna si je prebila brado. V kopalnici je lezla ven iz banje, ker ji je ena igračka padla, pa ji je spodrsnilo. Ni bilo treba šivat, na srečo, je dobila samo une šiv-flajštre, pa 3 dni ne sme močit, lih fajn do dopusta.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 69
5.9.2007 11:11:23   
pina-1
mi smo pa včeri imeli zopet jok dan.... mater je tulila za vsako stvar. Poskušam bit potrpežljiva pa mi ne rata glih vedno... vedno bolj se nagibam k misli, da je postala tako občutljiva, ker se je pol s prijatelco po tel. pogovarjala pa ji je rekla naj ne kriči..user posted image user posted image  
Malo me to vse skupi sekira....

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 70
5.9.2007 11:28:54   
*sanela*
Verjetno je samo eno od obdobij!
Upam, da bo hiter minilo user posted image  !

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 71
5.9.2007 12:06:29   
mami**
pozdravljene!

se javljam še ena z marčevskim 4-letnikom! ful vesela, da sem odkrila tole telo, ker sem se že spraševala kaj je z našim otrokom, da je postal tako kričalo... user posted image

tudi pri nas ni in ni tišine, zadnje čase pa ima fore, da mora on vse prvi, drugače je jok, da se ga sliši po celem bloku... on prvi umit roke, on prvi oblečt, on se prvi slečt, on prvi ma, karkoli, samo da on prvi... jao! ne vem, v čem je zdaj to fora user posted image

aja, pa ful se mu ne da pospravljat igrač, ja... sicer je zdaj malo bolje, tako da je morda ta faza že mimo...

drugače je pa, kadar se ravno ne dere, da bo on prvi, totalen sonček. neverjetno, kaj vse že obvladajo štiriletniki. pravi užitek je biti z njimi...  

kar se kolesarjenja tiče, pa tudi mi še ne upamo z njim kolesariti po cesti. itak pa vozi še s koleščki.

a kateri od vaših že rola? ali hodi v kake popoldanske dejavnosti? šport, ples, tuji jeziki ipd? mi še nič...user posted image  imate kakšne možnosti v vrtcu?

zaenkrat lep pozdravček!

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 72
5.9.2007 12:15:19   
klepetka
no da se ponovno še jaz malo javim.
Viv ,še sreča da ni nič hujšega.Tole se bo pa že zacelilo.

mami,tudi mi še ne upamo z njim na cesto s kolesom ,pa tud naš je itak še s skoleščki.Vsi mi pravijo ,da bi pa zdaj že lahko šel brez koleščkov ,amapk jaz kar nimam volje odšravfati jih dol.Ker nimam glih neke želje zdaj s trebuhom letat za njim ,mož pa  veliko dela,tako da bi glih jaz lahko letala za njim .Se bo že navadil
Rola pa tudi že amlo ,sicer gre še tako zelo previdno ,ampak e vsaj poskusuil.Ker kakršen zajec je ,sem mislila,da ne bo šel še par let na rolerjeuser posted image

od drugih aktivnosti kar jih je na razpolago vv rtcu ,pa ne hodi nikamor.Pa saj bo že še čas.pa če sam noče ,nima smisla ,da ga rinem,ker bi blo po moje samo še slabše.je pač tip otroka ,ki rabi malo dlje da s e privadi na "novosti",ko pa enkrat "not pade" ,po lpa akcija-brez problema.Zato tud mislim,da nimasmila ga riniti.

(odgovor članu mami**)
Neposredna povezava do sporočila: 73
5.9.2007 17:50:32   
purple
Naš po dvorišču dirka s kolesom, da ga ne dohajam, na rolarjih je tudi že pravi expert, sam na cesto pa ga niti pod razno ne pustim- tudi z spremstvom ne. Je, sicer pravi navdušenec športa- kadar se mu lubi, če pa se mu ne izjavi, da ne zna.user posted image

Viv,še sreča da ni hujše. Tudi pri nas imamo dvakrat povečano učko, ker je preveč sakal in se udaril nanjo. Ti naši štiriletniki so pa živahni, ni kaj.user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 74
5.9.2007 18:07:02   
Teni_
Da se še jaz oglasim. Naša bo decembra stara 4 leta. Kar se trmarjena tiče, je zadnje čase malo boljše, ker je ugotovila, da s tem nič ne doseže.

Kakšne igrače kaj dosti ne pridejo v poštev, še najbolj kakšne pupe in potem se z ta mlajšo igrata do onemoglosti. Najraje pa pleše in poje. Obvezno vsak dan, lahko po več ur  skupaj. Ne vem od kot ji toliko energijeuser posted image .

Drugče pa je trenutno najbolj ponosna, ker bo v soboto, na najini poroki, nosila prstane. Po moje je za kak cm zrastla.

(odgovor članu purple)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

spanje
Lelly28 RR

kdaj je vaš otrok opustil popoldansko spanje?

pri manj kot 3 letih (60%)

nekje med 3-6 letom (30%)

z vstopom v šolo (10%)

Število vseh glasov: 30

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!