Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Norenje otrok po restavracijah? 22.8.2007 11:03:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma mozno, da so bili tujci. Ne, mama se ni pretirano z njima ubadala. Ker je tavecji potem se vedno tacal obut po sedezni in skakal z meci naokoli. Tamalega pa nisem vec videla, ker so bili vmes pladnji No ja, sicer so pa zadnjic po Jurmanu tam 10-12 tako norele mimo miz in kricale, da ni bilo za nikamor. Ne recem tamali, ampake tale dekleta pa menda ze vedo, kako se obnasa v restavraciji. Zgleda imam jaz res sreco, da vedno naletim na take scene Pa lih jaz, ko me to ful moti.
|
|
|
|
RE: Norenje otrok po restavracijah? 22.8.2007 12:49:26
|
|
|
|
Pajaca
|
Sej ko boš mela svoje mulce te to tolk ne bo motilo, boš tko za 20% bolj tolerantna in te bodo motili le najbolj krizni primeri. Tisti ki pa mu otrok leta okol tko k te mamici si je pa mislil ma kako eni komplicirajo, naj mulc po mizi pleza pa leta okol, sam da jaz u miru pojem, kaj me brigajo drugi, če jih moti naj gredo pa drugam.
|
|
|
|
RE: Norenje otrok po restavracijah? 22.8.2007 13:05:22
|
|
|
|
lenika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pajaca Sej ko boš mela svoje mulce te to tolk ne bo motilo, boš tko za 20% bolj tolerantna in te bodo motili le najbolj krizni primeri. To je res. Ampak res samo za 20%. Jaz tega ne bi dovolila. Bi popokala mulce in bi šli. Tudi sama svojega, ko vidim, da samo še na neumnosti misli popokam in greva.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?