Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Norenje otrok po restavracijah? 22.8.2007 11:03:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma mozno, da so bili tujci. Ne, mama se ni pretirano z njima ubadala. Ker je tavecji potem se vedno tacal obut po sedezni in skakal z meci naokoli. Tamalega pa nisem vec videla, ker so bili vmes pladnji No ja, sicer so pa zadnjic po Jurmanu tam 10-12 tako norele mimo miz in kricale, da ni bilo za nikamor. Ne recem tamali, ampake tale dekleta pa menda ze vedo, kako se obnasa v restavraciji. Zgleda imam jaz res sreco, da vedno naletim na take scene Pa lih jaz, ko me to ful moti.
|
|
|
|
RE: Norenje otrok po restavracijah? 22.8.2007 12:49:26
|
|
|
|
Pajaca
|
Sej ko boš mela svoje mulce te to tolk ne bo motilo, boš tko za 20% bolj tolerantna in te bodo motili le najbolj krizni primeri. Tisti ki pa mu otrok leta okol tko k te mamici si je pa mislil ma kako eni komplicirajo, naj mulc po mizi pleza pa leta okol, sam da jaz u miru pojem, kaj me brigajo drugi, če jih moti naj gredo pa drugam.
|
|
|
|
RE: Norenje otrok po restavracijah? 22.8.2007 13:05:22
|
|
|
|
lenika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pajaca Sej ko boš mela svoje mulce te to tolk ne bo motilo, boš tko za 20% bolj tolerantna in te bodo motili le najbolj krizni primeri. To je res. Ampak res samo za 20%. Jaz tega ne bi dovolila. Bi popokala mulce in bi šli. Tudi sama svojega, ko vidim, da samo še na neumnosti misli popokam in greva.
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?