Anonimen
|
Mislim, ok, nekako se prezivis, ce se lovijo in se ne zaletavajo vate in ob tem ne kricijo na ves glas... ampak to, cemur sva bila z mojim danes prica, je pa za moje pojme tumac. V McDonalnd'su je bila precejsnja gneca. In gledam jaz dva fantka, tamali star okrog 3 let ali pa par m manj, starejsi je moral biti star okrog 5 let. Ta vecji je imel s sabo precej veliko plasticno sekiro in sabljo (ze to mi je bilo malo grdo za videt sorry) in je s tem skakal po BELEM ''kavcu'' (zunaj je takrat bilo se vs emokro od dezja), njegov mali bratec pa je hodil po MIZI. Obut, v cevljih. Mama pa je sedela zraven. Mislim, halo? Recem fantu, da tam en tamali hodi po mizi, zacne gledat se on in rece, da kako "imamo" mi cukra proti temu. Mislim, ce bi njegovemu tamalemu to slucajno padlo na misel, bi v istem momentu lepo pakiral se ven iz restavracije in v avto, ob obsezni lekciji, da se tako ne obnasa. Po tem ko je mama tamalega spravila dol iz mize, je tavecji se vedno obut skakal s tistim svojim plasticnim orozjem po ''kavcu''. Bi skoraj sama odsla tja in malima kaj rekla, pa sem se pac zadrzala A ve tudi svojim pustite, da delajo po restavracijah kar hocejo? Da hodijo po mizah, klopeh, stolih, da divjajo in kricijo.. ? Dalec od tega, da sem mnenja, da mora bit otrok v restavraciji kot kip, ampak vsaj motec do okolice naj ne bo. Midva pri fantovem sinu vedno gledava na to, da ima ''svobodo'', ampak da s tem ne najeda okolici LP, Ribica
|