|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj bo porod?
20.8.2007 13:59:07   
Ciril
Zivjo...
Vem, drage dame, da natancnega odgovora ne boste mogle povedat, ampak, zanimajo me zgolj vasa mnenja....
Smo v 37. tednu, natancneje imamo 36t4d, pred tremi tedni je ginekologinja rekla, da bo otrok rojen predcasno, rok pa imamo sredi septembra enkrat. Danes na pregledu CTG ne kaze nekega hudega dogajanja, dohtar pa pravi da je moja draga dobra 2 prsta odprta.... zanimajo me vasa mnenja, kdaj priblizno lahko pricakujeva odhod v porodnisnico, oziroma, koliko casa se (po vase) ta "zivcna vojna" se lahko vlece?

Hvala za vase odgovore!

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 20.8.2007 20:47:59 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj
20.8.2007 13:59:58   
Naja31
Ha, ha, si me prav nasmejal.
Tega pa mi res ne moremo vedeti.
Lahko je danes, lahko je pa čez 1 mesec.

(odgovor članu Ciril)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.8.2007 14:01:59   
Anonimen
dohtar pa pravi da je moja draga dobra 2 prsta odprta.... zanimajo me vasa mnenja, kdaj priblizno lahko pricakujeva odhod v porodnisnico, oziroma, koliko casa se (po vase) ta "zivcna vojna" se lahko vlece?

To, da je dva prsta odprta še nič ne pomeni. Veliko ženskam so že rekli, da bo prej, pa ni bilo, zato se ne živcirajta in kar lepo čakajta. Hruška ne pade, dokler ni zrela, zakaj bi prehitevali dogodke user posted image

(odgovor članu Ciril)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
20.8.2007 14:04:57   
Pikabu
Meni so pri dveh prstih odprtosti kar sami sprožili porod. Kot so pa že ostale rekle, lahko je še danes, lahko pa še traja. Aja, prijateljico je na pregledu ful zastrašil, kako misli roditi, ker ob roku ni bila nič odprta, pa po njem še tudi ne. Na zadnjem pregledu je bila še vsa zaprta, zvečer istega dne so se ji začeli popadki, je prišla dva prsta odprta v porodnišnico. Ni pravila. Pa srečno. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.8.2007 15:38:11   
žarnica
lahko,da bo rodila že danes,lahko čez teden,dva...

V 1.nosečnosti sem bila od 35.tedna odprta 1 prst,rodila na 38.teden.

Zdaj so mi prav tako rekli,da sem dober prst in pol odprta,pravtako v 35.tednu. Pa bomo videli,kdaj bo.user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?