Kdaj bo porod? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Ciril -> Kdaj bo porod? (20.8.2007 13:59:07)

Zivjo...
Vem, drage dame, da natancnega odgovora ne boste mogle povedat, ampak, zanimajo me zgolj vasa mnenja....
Smo v 37. tednu, natancneje imamo 36t4d, pred tremi tedni je ginekologinja rekla, da bo otrok rojen predcasno, rok pa imamo sredi septembra enkrat. Danes na pregledu CTG ne kaze nekega hudega dogajanja, dohtar pa pravi da je moja draga dobra 2 prsta odprta.... zanimajo me vasa mnenja, kdaj priblizno lahko pricakujeva odhod v porodnisnico, oziroma, koliko casa se (po vase) ta "zivcna vojna" se lahko vlece?

Hvala za vase odgovore!

Naja31 -> RE: Kdaj (20.8.2007 13:59:58)

Ha, ha, si me prav nasmejal.
Tega pa mi res ne moremo vedeti.
Lahko je danes, lahko je pa čez 1 mesec.

Anonimen -> RE: Kdaj (20.8.2007 14:01:59)

dohtar pa pravi da je moja draga dobra 2 prsta odprta.... zanimajo me vasa mnenja, kdaj priblizno lahko pricakujeva odhod v porodnisnico, oziroma, koliko casa se (po vase) ta "zivcna vojna" se lahko vlece?

To, da je dva prsta odprta še nič ne pomeni. Veliko ženskam so že rekli, da bo prej, pa ni bilo, zato se ne živcirajta in kar lepo čakajta. Hruška ne pade, dokler ni zrela, zakaj bi prehitevali dogodke [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Pikabu -> RE: Kdaj (20.8.2007 14:04:57)

Meni so pri dveh prstih odprtosti kar sami sprožili porod. Kot so pa že ostale rekle, lahko je še danes, lahko pa še traja. Aja, prijateljico je na pregledu ful zastrašil, kako misli roditi, ker ob roku ni bila nič odprta, pa po njem še tudi ne. Na zadnjem pregledu je bila še vsa zaprta, zvečer istega dne so se ji začeli popadki, je prišla dva prsta odprta v porodnišnico. Ni pravila. Pa srečno. [sm=smiley20.gif]

žarnica -> RE: Kdaj (20.8.2007 15:38:11)

lahko,da bo rodila že danes,lahko čez teden,dva...

V 1.nosečnosti sem bila od 35.tedna odprta 1 prst,rodila na 38.teden.

Zdaj so mi prav tako rekli,da sem dober prst in pol odprta,pravtako v 35.tednu. Pa bomo videli,kdaj bo.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Stran: [1]