Anonimen
|
Titi napadu te ni noben, vsak nasvet je vedno dobrodošel, ap četudi nasprotno mnenje ali čist neki mim. Predvsem pa poenem samem mojem odgovoru ne moreš rečt napad nate. Tu se moram opravičt tebi, ker sem prej samo na hitro preletela , kar ste napisala, in ob takem preletu izspustiš kako besedo ,navežeš se na kako drugo in takoj pride do tega kar je prišlo. Prej sem prebrala, tako kot sme pač razložila, zdaj vidim, da tega nisi napisala, pa zato ker sem podala odgovor, se res ne rabiš počutit napadeno, pa še nobene hude besede nisem napisala. samo obrazložila situacijo, dala nekaj linkov. Ne vem kje vidiš napad in da se moraš umaknit, ker te noben ne upošteva . Na forumu se stalno krešejo misli in se težko zastopiš oz pride do takih in drugačnih lapsusov, ap včasih hvala bogu, saj se potem še več mnenj da, bolj razloži, bolj razjasni........ kar je samo v prid. Ne jemlji tega kot napad, ampak kot neki pozitivnega , saj smo z dodatnimi linki, z dodatnimi razlagami samo še bolj odprle temo in razsvetlile naš problem drugim uporabnicam. O endoemtriozi pa sloh nimaš kaj velik študirat. Ko so mi jo odkrili, se mi je svet podiral in sem vse hotela vedet in tudi cel google preštudirala, vendar sme kaj hitro ugotovila da je brezveze, se brezveze dodatno sekirat, saj kot smo vse ugotovile, ni jasen vzrok, in ni jasno zdravljenje, razen laparoskopije (ampak se lahko vrne). Predvsem pa ni jasno zakaj se enim ponovi, drugim pa ne, zakaj enim stagnira, drugim napreduje še celo na druge organe. In zato ne morem in ne bom pametovala, zakaj se je pri tebi ustavilo. Lahko samo rečem, ali si rojena pod srečno zvezdo ali pa je pri tebi pomagala prehrana, sprememba stila življenja. So tudi ženske, ki so se držale takih in drugačnih diet oz jedi za upočasnitev endometrioze, pa jim je vseeno napredovala, pa so ženske, ki so naprej jedle vse in počele kar so pred operacijo in se jim je ustavilo. To je ena velika loterija, vendar dokler ne poskusiš ne boš vedu, kaj ti pomaga oz če ti sploh kaj pomaga. Zato tudi ne moremo čist trditi, da taka hrana pospešuje endometriozo, saj se dejansko nekaterim čist ustavi, brez spremembe prehrane. Loterija, srečne zvezde . Je pa res, da v večino primerov je tako kot si rekla, da lahko zmanjšuje oz upošasnjuje rast endometrioze . Zato se je prav potruditi in kaj pametnega pojesti Glede kisle in bazične hrane, ap sem že napisala da se strinjam in se tega držim, včasih malo bolj, včasih malo manj, včasih pa se ornk pregrešim Glede glutena, če tega odpišeš, praktično nimaš kaj velik jest, saj kar koli si zamisliš, skoraj vse vsebuje gluten in ti dejansko preostane samo še bazična hrana . In si potem skoraj na istem ali se prehranjuješ z bazično ali z brezglutensko dieto. Seveda ni isto, ampak tam tam nekje pa si. Včasih že mali korak v spremembi diete lahko prinese pozitivne rezultate, ekstremnih diet pa jaz itak nikoli ne podpiram. A res predpisujejo prometrium za upočasnitev endometrioze . Ne vem tega, prvič slišim, nikoli naletela na nobenga G, ki bi to reku, niti na kak tekst, kjer bo to pisalo . Zato tu ne morem nič rečt in če še komentiram tvoj zadnji stavek"le tisto kar jaz vem je prav", mogoče bom zdaj malo zlobna, ap mi ne zamert. Glede na ta tvoj stavek in če si vzela naše poste kot napad in si tako razlagaš kot pišeš, potem je kaj takega prej pri tebi, kot pri nas . Še vedno je kritika bila in bo dobrodošla, samo sprejet jo moraš kot neki pozitivnega. Očitno ti ne vidiš tega in verjemi, da niti približno sisem zaverovan av svoje znanje, glede vsega teg animam pojma, smao povem kaj sem slišala in vedno dam možnost, da me kdo popravi, razsvetli, razloži, okara, nazaj zabrusi, saj se edino tako kaj naučim in tudi sebi pomagam. Napada ni in se ti zelo opravičujem, da to vzameš kot napad z očitkom, da smo pa zdaj najbolj pametni. Se opravičujem tudi drgim puncam, da je zaradi mojega slabega branja prišlo do tega . Hotela sem pomagat, tako kot vse ostale in delit izkušnjo z vami
< Sporočilo je popravil MIŠEK13 -- 4.10.2007 11:42:34 >
|