Crnitulipan
|
Joj, mi je kar malo nerodno, ker sem čisto pozabila na RR. Po tistem razgovoru pri Rešu sem bila čisto OUT. Je predlagal, da grem takoj v naslednji postopek - moj 4 (spontani se šteje kot eden stimulirani, kar ni prav...). Kratki IVF z menopurjem. V službi norišnica, domače obveznosti povezane s starši, tako da sploh nisem prišla do neta. Pa kar malo izgubljeno sem se počutila... Kar tako na horuk v nov postopek. Ampak, Reš pravi, da je po takem nestimuliranem postopku in uporabi prometrijuma najbolje takoj začeti nov postopek. Normalno sem v dolgem rabila 10 ali 11x po 3 ampule menopurja, tokrat le 7x3 + cetrotide + STOP. Rezultat je bil 10 pridobljenih jajčnih celic to nedeljo. Je bila pa punkcija prav kruta, saj sem kar krvavela, po punkciji sem kolabirala, enostavno nisem ne slišala ne videla, preležala uro ali dve v sobi poleg tiste, kjer te punktirajo. Mož, ki je bil prvič zraven in mi je velikokrat rekel, da če vse zdržijo, bom pa tudi jaz... se je končno zavedel, da vse skupaj ni šala mala. Lahko je punkcija OK, lahko pa tudi ne... Meni naj bi spunktiral še nekaj velikega, cisto ali kaj... Lahko, da je bila kaka endometriotična cista.. Skratka, bilo je res 'presenetljivo'... sem še danes z bolečinami v trebuhu, uriniram v krčih, ko se pretegnem vse boli in mi je malo slabo... V petek naj bi bil transfer... upam, da bo kaka blastocista.. Sem pa padla v totalno depresijo, tako da skoraj cel dan prespim; nimam volje, pravzaprav sem še včeraj rekla, da se ne grem več..KAR je pa v popolnem nasprotju z mojo naravo, saj sem zelo optimističen človek - no, danes sem malo bolje, ko vas prebiram, pa še toliko bolj. Pa nove nosečke me tudi spravijo v boljšo voljo, ker mi dajo novo upanje, da morda pa tokrat bo... Punce SREČNO vsem! Čarna
|