Crnitulipan
|
Ojla punce, sem bila v službi v totalni gužvi, tako da tud neta nisem čekirala... Ja, Reš je bil nenormalno zadovoljen z menoj - v soboto mi je uspel ulovoviti celico - punkcija v spontanem postopku - samo stop injekcija; - v torek sem prišla na transfer bolj sem bila prepričana, da bo povedal, da se celica ŽAL ni oplodila, ker je bila ena sama... - celica se je super oplodila. Kljub temu, da ima mož odličen spermiogram mi je naredil ICS metodo in nato še LA - hatching, da bi se lahko zarodek lažje prebil čez 'lupino - zono pelicudo', saj sem v prejšnjih postopkih imela vedno blastociste - ja, in zdaj čakam in kar ne dojemam kako hitro je to šlo - na test 11.09.... - ja, in hodim v službo, na trenutke kar pozabim, da me čaka test.. - IN vem, da me bo, kljub zdajšnjemu sproščenemu razpoloženju, na ta dan pošteno stiskalo pri srcu... Ja, nekatere pa zanosijo kljub endometriozi, nekatere se mučimo - Reš pravi, da ta zelo moti. Prečekirala sem cel kup strokovne literature in v vseh navajajo problem biokemije - endometriotična žarišča namreč izločajo posebne snovi, ki motijo oploditev, kasneje vgnezditev in nenazadnje povzročajo zgodnje splave... Malo pesimistično je tole, ampak, zato pa imamo laparoskopije, pa IVF, pa mogoče malo sreče in lahko nas preseneti najlepše tudi SPONTANO... Punce za vse vas držim pesti; vsaka, ki ji uspe daje upanje, da je mogoče. Zdaj pa delat!!! Pozdravček, Čarna
|