|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NUJNO potrebujem NASVET
19.8.2007 19:28:55   
srecna_zvezda
Joj Zazi, ves kaj bi moj fant rekel na to? Sicer se pridruzujem tvojemu mnenju, da imas IDEALNEGA,POPOLNEGA fanta, on pa bi v svojo obrambo rekel da je samo COPATA. Seveda sem mu ze veckrat rekla, kaksen je pravi moski in nastela nekaj podobnega kot imas ti pri svojem, pa mi je rekel da on ni copata ampak ˝pravi moski˝. Seveda sem ostala odprtih ust, in....no comment.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
19.8.2007 21:33:17   
NevenkaP
Ljuba duša, in ti delaš na tem, da boš imela s tem tipom otroka? Imej se rada in čim prej pot pod noge, samo to ti rečem.

(odgovor članu srecna_zvezda)
Neposredna povezava do sporočila: 27
19.8.2007 21:52:50   
lenika
Pojdi, čimprej tem bolje.

(odgovor članu NevenkaP)
Neposredna povezava do sporočila: 28
19.8.2007 22:01:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lidija_21
pa mi je rekel da on ni copata ampak ˝pravi moski˝.

On ni pravi moški ampak mačo. Nič drugega. No, mogoče je pravi za koga ali kaj drugegauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 29
19.8.2007 22:31:40   
Anonimen
Ma goni ga v tri krasne.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
19.8.2007 23:50:14   
jooly
Problem je tudi to, da delava na otroku,
Trenutno bi ti to odsvetovala.

se podpišem

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 31
20.8.2007 7:59:54   
piščanc
pravi partner je tisti, s katerim se ti svet odpre, ne zapre.

dobro premisli punca in srčno upam, da še nisi noseča. ker, s partnerjem je treba najprej živeti, potem ga šele spoznaš. in načrtuješ otroka. še posebej, če je nezrel mamin sinko.

pa drugače ni nič narobe, če se posvetiš družini, pa čeprav mlada. ampak samo, če si to TI RES želiš.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 32
20.8.2007 9:38:42   
itata
tisti okol "ženskih opravil" ne bom komentirala - zguba časa - če se ne bo sam privadil bo tko kot ga je mama razvadla. ampak to, da se odpoveš svojim sanjam in ambicijam zavoljo nesamozavestnega deca, ki nima svojega življenja je pa najhuje kar lahko sama sebi narediš. mogoče ti v fazi zaljubljenosti to zveni kot zelo romantična gesta, da se dopoveš čemu "v imenu ljubezni", amapk dolgoročno je on zate ovira! pa tudi nikakor ne boš srečna s svojim življenjem in sama s sabo, če ne boš svojih ciljev uresničevala, ampak se samo podrejala! najprej moraš biti sam srečen in zadovoljen sam s sabo, da si lahko z drugim. sploh mora biti pa moški pozotivna dopolnitev tvojega življenja in ne ovira, center dogajanja ali karkoli podobnega. pa pozitivna dopolnitev pomenit tudi, da se ti nimaš kaj z njim pregovarjat a greš nekam al ne. določene stvari so stvar kompromisa - recimo, da bi hotla vsak mesec it za 1 teden s kolegicami potovat. ampak da ti pa določa v katerih državah in za koliko časa bi ti lahko SLUŽBENO potovala - kaj tako kretenskega pa še nisem slišala!! počasi ti bo tudi zdiktiral s kom se lahko družiš, s kom ne in kaj lahko kupiš v trgovini!  super!

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 33
20.8.2007 10:03:14   
trojči
Podrejanje je proces, skozi daljše časovno obdobje se žensko/moškega podreja. Verjetno si bila vzgojena tako, da si videla ob očetu podrejeno mater, da se nisi uprla, ko ti je tvoj preprečil nadaljevanje tvoje kariere in ko nisi sprejela službe. Jaz sem vedno rekla, jaz si pa tega in onega ne bom dovolila, npr. hišna opravila vsa na ramenih matere, a sem si dovolila. Z razumom se ne da nad čustva.

Zakaj ti to pišem. Ker se bojim, da se boš kot veliko žensk osvobodila "ljubezni", ko bo prepozno. Prevarane, pretepene....podrejene se vračajo, skušajo spremeniti svojega, upajo, da se bo sam spremenil, ker je obljubil, ker jih ima rad....a nobene nima rad, to je samo pesek v oči. Traja pa vedno, da se to ugotovi, vidi..komplicirano...če ne boš zmogla "ločitve", povej, ti bomo svetovale kako literaturo. Pravzaprav ne vem, če je "ločitev" sploh potrebna, lahko da bo on res drugačen, ko boš ti drugačna, prepričana v svoj prav, samozavestnejša, ko boš pogumno povedala, da se ne pride nekam samo jest, pospravi se pa samo...

Že vnaprej se opravičujem vsem moškim na svetu, ker sem pisala samo o podrejenih ženskah. Obratno velja tudi za moške. user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 34
20.8.2007 10:16:36   
srecna_zvezda
Trojci berem tvoje sporocilo in razmisljam. Ni bilo vedno tako. Sele zadjih par mesecev je postopoma prihajalo do tega. Mogoce pa je samo igral dobrega cloveka, in cakal da napoci pravi trenutek ko lahko pokaze kdo v resnici je. Ne vem, vem le to, da se prej nisem pustila in je vseskozi on bil tisti, ki izkazoval ljubezen, ni bil ravno dominanten,itd... Sedaj ko sem popustila, zavoljo najine ''prihodnosti'' kao, pa so se vloge obrnile. Nisem srecna, ampak nekaj mi daje vedeti, da tudi on ni srecen s taksnim obnasanjem ki ga ima. Razmisljam ali je to samo beg pred strahom, da bi mu zbezala oz ga zacela izkoriscati, ce bi tudi on malo popustil?? Resnicno sem se znasla v precepu, iz katerega ne vidim izhoda!

(odgovor članu trojči)
Neposredna povezava do sporočila: 35
20.8.2007 10:28:10   
hrchy
zdaj sta ze dovolj dolgo skupaj, da ga dobro poznas... pa da on tudi ne skriva svoje prave narave pred tabo...

pa lepo sama sebe vprasaj: a si z veseljem predstavljam, da bo to moje ZIVLJENJE... (ampak res, tako do konca... dokler vaju smrt ne loci itd...)

bos pomoje tako hitro tekla stran, da ne bo res! pa se kaksno krepko mu povej prej!
upam, da bo s tvojo mamo cim boljse, da uspesno koncas solo in uspesno zacnes izpolnjevati svoje sanje!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 36
20.8.2007 10:31:10   
itata
ni se skrival po mojem, samo začetna zaljubljenost je popustila pa malo manj se trudi kot na začetku zveze. tako da ga pač ti šele zdej vidiš takega kot je. se opravičujem, če sem prej kaj preveč grobo napisala, ampak jaz pač ne verjamem v "žrtvovanje v imenu ljubezni", ker to ponavadi zgleda tko, da se en partner žrtvuje, drugi pa samo sprejema. verjamem samo v OBOJESTRANSKE kompromise in odpovedovanje lastnim željam in interesom v imenu otrok. 
pa če sta oba nesrečna zakaj potem na tak način dalje? jaz mislim, da te on pritiska samo zato, ker te pač lahko in ker mu uspeva. verjemi, da če mu ne bi uspevalo in se ti ne bi prilagajala in spreminjala, ne bi bilo nobenega govora o stahu pred izgubo - bi te kar lepo skenslal...

Neposredna povezava do sporočila: 37
20.8.2007 10:36:49   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Slončica

Ne daj se dušo!!!

Bo tole kr pravi nasvet zate, saj je res videti, da sta oba s partnerjem obstala na točki, iz katere partnerski odnos vidita kot nekakšno "bojno polje" za prevlado. Kar seveda ni, ampak je še daleč, da vidva prideta do tega user posted image .

(odgovor članu Slončica)
Neposredna povezava do sporočila: 38
20.8.2007 10:38:33   
srecna_zvezda
Nobene grobe besede ni bilo v tvojem sporocilo itata. Lepo si realno povedala kaj mislis in to je bilo predvsem objektivno mnenje, ki pa je meni vec kot potrebno. Dala si mi za mislit z izjavo: da bi me kar skenslal ce se mu ne bi pustila... mislim da je kar dosti resnice v tem, ampak potem.... to ni ljubezen, ne more me imeti rad, ce od mene zahteva taksne stvari, ki pa zanj niso sprejemljive....ali ni tako?

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 39
20.8.2007 11:02:14   
trojči
Da ne boš mislila, da je mene moj prvi partner kakorkoli čustveno izsiljeval tako kot zgleda tebe. Jaz sem bila tako zblojena, da me niti ni rabil. user posted image  Če sem samo mislila, da mu kaj ne bi bilo všeč ali če je imel kako pripombo, vprašanje, sem že sklepala, da mu to ne bi bilo prav in naredila tako, da je bilo njemu prav. Problem je bil v meni. Sebe sem morala spremenit, drugega niti ne moreš. V ljubezni je treba poslušat svoje srce....se vprašat, če si z nekom rad ali ne. Dokler si rad z njim, si z njim. Punce so ti lepo napisale, kako zgleda ljubezen, rasti je treba ob partnerju, ne pa se odpovedovati, trpeti. Če rasteš, se v zvezi počutiš dobro. Če se ne počutiš dobro, greš, ker ne živiš kvalitetno.

Neposredna povezava do sporočila: 40
20.8.2007 11:09:27   
itata
to je pa težko odgovorit... vedno je verjetno tako, da se en malo bolj prilagaja kot drug - ampak je to bolj od karakterja odvisno in verjetno obema tako paše. do problema pride, ko se en prilagaja "preveč" oziroma izven tega kar se mu zdi še sprejemljivo oziroma ga to že onesrečuje. vedno je v človeški naravi, da pritiskamo na drugega in ga poskušamo spreobrniti sebi v prid kolikor nam drugi pač dovoli. je potem na drugemu, da pove kje so njegove meje. in ima prvi spet pri sebi za sprejet odločitev ali mu je to dovolj ali ne - tako se sproti odločamo koliko se bomo prilagodili in kaj se nam zdi dovolj oziroma preveč... 
ampak v ljubezni in če te ima nekdo rad po mojem tega ne bi smel tako občutiti, ampak bi moralo se bazirati nekako na medsebojnih kompromisih, ki se jih ali dogovoriš ali pa jih že avtomatično sprejmeš (recimo nimaš več želje se vsak večer dobivati s kolegicami - pa to niti ne občutiš kot odpovedovanje - ampak ko se pa želiš dobiti pa ne bi smel biti problem na drugi strani ipd.). predvsem te pa mora v ljubezni partner podpirati in ne ovirati pa sprejeti takega kot si. pa potem do večine teh vprašanj niti ne pride. če je fant dovolj samozavesten, da ve da ne boš nikamor ušla in sta zgradila primerno zaupanje, mu ne bi smela biti nobena tvoja ambicija problem.

Neposredna povezava do sporočila: 41
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

spanje
Lelly28 RR

kdaj je vaš otrok opustil popoldansko spanje?

pri manj kot 3 letih (60%)

nekje med 3-6 letom (30%)

z vstopom v šolo (10%)

Število vseh glasov: 30

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!