|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Juhuuhuuu petek je!
19.11.2004 9:34:03   
pupika
Moje drage pupike, petek je in tako težko pričakovani vikend. Kaj boste kaj počeli med vikendom, katere je ta konec tedna ne pričakuje in katere imate O, pa boste veliko :sloncek::sloncek:.

Samo kar me moti je tale vreme, ki ni sončka.

Lp:kuza::kuza:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Juhuuhuuu petek je!
19.11.2004 9:40:02   
ery
Pupika, sej bo jutri že sonček-tako napovedujejo...
Kaj bomo počele... Ta vikend bo zelo pester, namreč moj dragi ima danes rojstni dan... Tako da bo danes žlahta, jutri pa kolegi....Bo veselo..

Seveda, bo pa tudi :sloncek:, saj tudi delava na mali pikici...

Želim vsem lep vikend in naj se vam čimprej uresniči, da boste:nosecka:

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Juhuuhuuu petek je!
19.11.2004 9:44:12   
Katja_48
Pozdravljena pupika in vse ostale.Mene je že navsezgodaj prijela slabost in vrtoglavica že v postelji.Niti vstala še nisem in se mi je zdelo, da se mi soba vrti okrog in okrog.No, mimogrede, packa zamuja že 7 dan, sicer pa je tako ni noben povabil!:)
Upam, da bo sončen vikend.Lepo ga izkoristite za različne "dejavnosti"!:love::sloncek::)-

lep pozdrav.
Katja

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Juhuuhuuu petek je!
19.11.2004 9:45:16   
Neža81
Ojla babike!

Da se vam na hitro javim iz postelje. Še vedno me kuha, ko hudiča. Ne vem, kaj semn se onemu tam gori zasrala, da sem spet tak bolana. :)-:)-:)- Danes sem ostala celo brez glasu, tako da samo neka sikam.
No zvečer pa me moj pelje na kopanje, ker je zdravnica rekla, naj grem čimveč v savno, da mi sinuse sčisti.

Lepo se mejte, se javim kasneje!

LP, Neža 9nebesa

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Juhuuhuuu petek je!
19.11.2004 9:49:16   
pupika
Katja_48 ti pa si sigurno srečka :nosecka:, vse primerne znake že imaš, kaj test ti je že pokazal pozitivno?

Kdaj si prvič občutila znake, kaj že pred M.

Sporoči nam če boš zagledala :modri::roza:, da ti bomo lahko čestitale in zaželele lepo, zdravo in mirno nosečnost.

LP:kuza:

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Juhuuhuuu petek je!
19.11.2004 9:54:32   
Katja_48
Pupika, povem ti, da sem včeraj delala test in je bil negativen.Zanašam se na to, da sem ga naredila prehitro, da se je zlagal, da je potel rok trajanja,...hehehe,malo heca.Ne resno.Pokazal je negativno.Sicer nisem naredila CB testa,ampak čisto navadnega. Malo še bom počakala.Drugače pa je danes bila slabot bolj izrazita kot ostale dneve.
Bomo vidli.

LP Katja:rozica:

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Juhuuhuuu petek je!
19.11.2004 10:03:04   
pupika
Ah čudni so tile testi, jaz sem tudi prejšni mesec delala najprej tistega Romed, pa se mi je zazdelo da je čisto rahla črtica, potem sem pa čez dva dni kupila še CB in je bilo negativno. Ti pa kar mirne duše naredi test čez kake dva dni in upam da boš zagledala :modri::roza:

Jaz bom pa naslednji vikend trepetala za :hudicek:, in upam da je ne bom dobila, tale mesec smo res intenzivno delali na :duda:, pa še jaz sem delal po :sloncek: vsemogoče stvari, npr, svečo, noge sem prislonila na steno.:)-:)-:)-

No bomo vidli kaako bo naslednji vikend.

Vsem pupikam želim :roza::modri:.
LP:kuza::kuza:

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Juhuuhuuu petek je!
19.11.2004 10:15:55   
TARA in MAJ
mi skoz veliko:sloncek: ne sam med vikendom:)-

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Juhuuhuuu petek je!
19.11.2004 10:20:19   
Katja_48
Nič nebo. Je že prišla nesramnica.:hudicek::((

Nič.Bomo pa še dalje "telovadli":sloncek:

LP Katja

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Juhuuhuuu petek je!
19.11.2004 10:22:44   
saba
pupice če katero zanima malo vedeževanja..čeprav sama v to ne verjamem, pa lih tkao malo za hec, sem na internetu zbrskala

http://bob.czp-vecer.si/igre2002/prerokovanje/prerokovanje.asp

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Juhuuhuuu petek je!
19.11.2004 10:36:24   
TARA in MAJ
saba to je en bla bla bla jes v to ne dam nič

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Juhuuhuuu petek je!
19.11.2004 10:50:03   
pupika
Ah boga Katja, glej bo več sreče v naslednjem mesecu, ki je najlepši mesec.

Evo božiček že pripravlja darila za božič, in mogoče tebe čaka najlepše darilo v naslednjem mesecu.

Saba tole vedeževanje je meni fajn, da se malo odklopim od dela, sej je kar zanimivo se malo za poigrat ampak kolko pa je kaj res, pa mislim da imaš ti kar prav.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Juhuuhuuu petek je!
19.11.2004 10:56:24   
pupika
Pupike pri nas je pa sonček začel sijati, zdej me pa res že vleče domov.:kuza::kuza:

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Juhuuhuuu petek je!
19.11.2004 12:59:05   
saba
joj pupice

zjutaj sem bila kot roža iz portoroža zdej pa kar naenkrat me tako glava boli, pa kar na bruhanje mi gre, pa grlo boli....ufffaaaa pset bo bolan vikend...:((:((:((:((

zdaj sem popila en aspirin+C, upam da mi bo kaj pomagal

ma uffa to vreme in nizek pritisk:(

komaj čakam pridet domov in se ulešt na kavč. Hvala bogu da sem bila včeraj tako pridna, da sem skuhala kosilo še za danes.:zajcek:

lp od sabe:zaspan:

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Juhuuhuuu petek je!
19.11.2004 13:06:00   
pupika
Saba pazi nase, da se te še kaj hujšega ne prime kot pa glavobol, pa čimveč vitaminčkov daj v sebe pa bo veliko boljše.

Tebi in vsem ostali pupikam želim lep vikend:rozica::rozica:

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Juhuuhuuu petek je!
19.11.2004 18:36:39   
anajmad
Končno:kuza::miska::kuza::miska::kuza::miska:
Me je že tamala razjezila:grrr:Prvi znaki pubertete:love:in ne razume besede N E !
Upam,da se bom spočila,jutri bom tako fata čistačica.Mož ma ene načrte,da bi šli v LJ(ko se men čist nč ne da),upam da se bom izgovorila.
Ve,drage moje pa veselo:sloncek:seveda z mano vred,če ne bom prej zaspala,dokler pride mož k meni v postlo.
en lp:morje:D.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Juhuuhuuu petek je!
19.11.2004 18:39:02   
enci
Jaz pa sem se vedno v sluzbi ....
se 25 min pa grem tudi jaz k dragemu v posteljo ...
Ko je vikend je vedno fajn!!!
lp
enci:metulj:

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?