Juhuuhuuu petek je! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

pupika -> Juhuuhuuu petek je! (19.11.2004 9:34:03)

Moje drage pupike, petek je in tako težko pričakovani vikend. Kaj boste kaj počeli med vikendom, katere je ta konec tedna ne pričakuje in katere imate O, pa boste veliko :sloncek::sloncek:.

Samo kar me moti je tale vreme, ki ni sončka.

Lp:kuza::kuza:

ery -> Juhuuhuuu petek je! (19.11.2004 9:40:02)

Pupika, sej bo jutri že sonček-tako napovedujejo...
Kaj bomo počele... Ta vikend bo zelo pester, namreč moj dragi ima danes rojstni dan... Tako da bo danes žlahta, jutri pa kolegi....Bo veselo..

Seveda, bo pa tudi :sloncek:, saj tudi delava na mali pikici...

Želim vsem lep vikend in naj se vam čimprej uresniči, da boste:nosecka:

Katja_48 -> Juhuuhuuu petek je! (19.11.2004 9:44:12)

Pozdravljena pupika in vse ostale.Mene je že navsezgodaj prijela slabost in vrtoglavica že v postelji.Niti vstala še nisem in se mi je zdelo, da se mi soba vrti okrog in okrog.No, mimogrede, packa zamuja že 7 dan, sicer pa je tako ni noben povabil!:)
Upam, da bo sončen vikend.Lepo ga izkoristite za različne "dejavnosti"!:love::sloncek::)-

lep pozdrav.
Katja

Neža81 -> Juhuuhuuu petek je! (19.11.2004 9:45:16)

Ojla babike!

Da se vam na hitro javim iz postelje. Še vedno me kuha, ko hudiča. Ne vem, kaj semn se onemu tam gori zasrala, da sem spet tak bolana. :)-:)-:)- Danes sem ostala celo brez glasu, tako da samo neka sikam.
No zvečer pa me moj pelje na kopanje, ker je zdravnica rekla, naj grem čimveč v savno, da mi sinuse sčisti.

Lepo se mejte, se javim kasneje!

LP, Neža 9nebesa

pupika -> Juhuuhuuu petek je! (19.11.2004 9:49:16)

Katja_48 ti pa si sigurno srečka :nosecka:, vse primerne znake že imaš, kaj test ti je že pokazal pozitivno?

Kdaj si prvič občutila znake, kaj že pred M.

Sporoči nam če boš zagledala :modri::roza:, da ti bomo lahko čestitale in zaželele lepo, zdravo in mirno nosečnost.

LP:kuza:

Katja_48 -> Juhuuhuuu petek je! (19.11.2004 9:54:32)

Pupika, povem ti, da sem včeraj delala test in je bil negativen.Zanašam se na to, da sem ga naredila prehitro, da se je zlagal, da je potel rok trajanja,...hehehe,malo heca.Ne resno.Pokazal je negativno.Sicer nisem naredila CB testa,ampak čisto navadnega. Malo še bom počakala.Drugače pa je danes bila slabot bolj izrazita kot ostale dneve.
Bomo vidli.

LP Katja:rozica:

pupika -> Juhuuhuuu petek je! (19.11.2004 10:03:04)

Ah čudni so tile testi, jaz sem tudi prejšni mesec delala najprej tistega Romed, pa se mi je zazdelo da je čisto rahla črtica, potem sem pa čez dva dni kupila še CB in je bilo negativno. Ti pa kar mirne duše naredi test čez kake dva dni in upam da boš zagledala :modri::roza:

Jaz bom pa naslednji vikend trepetala za :hudicek:, in upam da je ne bom dobila, tale mesec smo res intenzivno delali na :duda:, pa še jaz sem delal po :sloncek: vsemogoče stvari, npr, svečo, noge sem prislonila na steno.:)-:)-:)-

No bomo vidli kaako bo naslednji vikend.

Vsem pupikam želim :roza::modri:.
LP:kuza::kuza:

TARA in MAJ -> Juhuuhuuu petek je! (19.11.2004 10:15:55)

mi skoz veliko:sloncek: ne sam med vikendom:)-

Katja_48 -> Juhuuhuuu petek je! (19.11.2004 10:20:19)

Nič nebo. Je že prišla nesramnica.:hudicek::((

Nič.Bomo pa še dalje "telovadli":sloncek:

LP Katja

saba -> Juhuuhuuu petek je! (19.11.2004 10:22:44)

pupice če katero zanima malo vedeževanja..čeprav sama v to ne verjamem, pa lih tkao malo za hec, sem na internetu zbrskala

http://bob.czp-vecer.si/igre2002/prerokovanje/prerokovanje.asp

TARA in MAJ -> Juhuuhuuu petek je! (19.11.2004 10:36:24)

saba to je en bla bla bla jes v to ne dam nič

pupika -> Juhuuhuuu petek je! (19.11.2004 10:50:03)

Ah boga Katja, glej bo več sreče v naslednjem mesecu, ki je najlepši mesec.

Evo božiček že pripravlja darila za božič, in mogoče tebe čaka najlepše darilo v naslednjem mesecu.

Saba tole vedeževanje je meni fajn, da se malo odklopim od dela, sej je kar zanimivo se malo za poigrat ampak kolko pa je kaj res, pa mislim da imaš ti kar prav.

pupika -> Juhuuhuuu petek je! (19.11.2004 10:56:24)

Pupike pri nas je pa sonček začel sijati, zdej me pa res že vleče domov.:kuza::kuza:

saba -> Juhuuhuuu petek je! (19.11.2004 12:59:05)

joj pupice

zjutaj sem bila kot roža iz portoroža zdej pa kar naenkrat me tako glava boli, pa kar na bruhanje mi gre, pa grlo boli....ufffaaaa pset bo bolan vikend...:((:((:((:((

zdaj sem popila en aspirin+C, upam da mi bo kaj pomagal

ma uffa to vreme in nizek pritisk:(

komaj čakam pridet domov in se ulešt na kavč. Hvala bogu da sem bila včeraj tako pridna, da sem skuhala kosilo še za danes.:zajcek:

lp od sabe:zaspan:

pupika -> Juhuuhuuu petek je! (19.11.2004 13:06:00)

Saba pazi nase, da se te še kaj hujšega ne prime kot pa glavobol, pa čimveč vitaminčkov daj v sebe pa bo veliko boljše.

Tebi in vsem ostali pupikam želim lep vikend:rozica::rozica:

anajmad -> Juhuuhuuu petek je! (19.11.2004 18:36:39)

Končno:kuza::miska::kuza::miska::kuza::miska:
Me je že tamala razjezila:grrr:Prvi znaki pubertete:love:in ne razume besede N E !
Upam,da se bom spočila,jutri bom tako fata čistačica.Mož ma ene načrte,da bi šli v LJ(ko se men čist nč ne da),upam da se bom izgovorila.
Ve,drage moje pa veselo:sloncek:seveda z mano vred,če ne bom prej zaspala,dokler pride mož k meni v postlo.
en lp:morje:D.

enci -> Juhuuhuuu petek je! (19.11.2004 18:39:02)

Jaz pa sem se vedno v sluzbi ....
se 25 min pa grem tudi jaz k dragemu v posteljo ...
Ko je vikend je vedno fajn!!!
lp
enci:metulj:

Stran: [1]