ali katera ve... (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Špelka -> ali katera ve... (19.11.2004 8:01:10)

Čao Neva!

Če maš tud danes tak dan, javi še meni, če maš kakšen filing.

Čarava otročka že 13 mesecev, pa nisva še nič načarala.

Oljubim, da ne bom huda, če sfali, seveda pa javim, če drži!!!! (BO držalo, seveda :)-). Hvala!!!!

Lep dan, bye bye

Anonimen -> ali katera ve... (19.11.2004 8:19:13)

:)-Ciao čakajoča...ne boš verjela sem se šele zbudila in sem tako rekoč na tešče(razen kavice):)-pa prebiram tvoj post evo se mi utrne misel:ne bit huda,če ti povedežujem,da boš čakala še enkrat 13 mesecev pol pa bo:duda:No upam,da sem se zmotila,da bo prej!!!1papa:rozica:Neva:rozica:(ma jaz vedeževanju sploh ne verjamem)Točno pozabila povedat v reviji Jana so od prejšnega tedna uvedli novo rubriko:Sprašujte o prihodnosti-Tadej Šink-astrolog.izrezeš kuponček postaviš konkretno vprašanje napišeš točen datum in uro in minuto on kraj kjer si napisal to vprašanje in pošlješ na uredništvo Jane.No v glavnem kupiš revijo in dobiš vsa navodila.Pa srečno:rozica:

saba -> ali katera ve... (19.11.2004 8:37:13)

Teya

jaz sem šla na tisto stran samo ne vem kako vpisat vprašanje:ups::ups::ups::ups::ups:

bori -> ali katera ve... (19.11.2004 8:40:47)

:)-neva, najprej hvala za tvoje privat pismo, meni pa ne boš šlogala, kajne:)-?
Bom jutri pošlogala sama doma in to z enim CB-jem. Pa tudi vem, kaj si bom našlogala,... :)-:)-:)-

lp iz zimske Postojne,

Bori

Janja5 -> ali katera ve... (19.11.2004 8:45:17)

ja neva6 vidim da obvladaš tole ali imaš mogoče tudi zame kakšno idejo. Čakava že tri leta ali misliš da bo kaj kmalu? :zmeden2::zmeden2:

No pa lep pozdravček in gorenjske

Eneja -> ali katera ve... (19.11.2004 8:54:20)

Neva, neeeeee:(( Toliko časa :zmeden:?

:)-:)-:)-:)-

Kako staro mamo bodo imeli moji otroci :ups:!

:)-:)-:)-:)-

Najlepša hvala za dobro voljo, Neva! Se pa popolnoma strinjam s teboj, da bo nova pikica prišla, ko bosta moje telo in psiha nanjo pripravljena. Lepo se imej :rozica:.

Anonimen -> ali katera ve... (19.11.2004 8:54:38)

Ahhh,ko bi vsaj imela tako moč.da bi si lahko vsem uresničile želje:((pa je nimam:((Želim pa vam,da vsem uspe!!!!Enim prej druge pa z malo potrpežljivosi.pa čeprav minejo leto in več mora uspeti.Mi pa je kar hudo.ko vas prebiram,kakšene kolobocije in bolečine pri vseh tistih pregledih trpite:((Za vse držim pesti,vsaj to,če drugače vam ne morem pomagat-SREČNO!!:rozica:Neva:rozica:

saba -> ali katera ve... (19.11.2004 10:08:55)

evo malo elektronskega vedeževanja, da razbremenimo Nevo ahahahahaa

http://bob.czp-vecer.si/igre2002/prerokovanje/prerokovanje.asp

8)8)8)

saba -> ali katera ve... (19.11.2004 10:09:29)

zakaj pa so se smajli vštulili vmes

še enkrat

http://bob.czp-vecer.si/igre2002/prerokovanje/prerokovanje.asp

pupika -> ali katera ve... (19.11.2004 13:23:30)

Tista s kozarcem je full dobra, to bom tudi jaz jutri probala. Zanimivo kajne kaj vse ne sprobamao, samo da bi dobile neki odgovor, ki si ga postavljamo že kar nekaj časa.

LP:kuza::kuza:

clea -> ali katera ve... (19.11.2004 14:22:38)

Živjo,
moram vam kar takoj povedat da sem sprobala tisto s kozarcem in prstanom kar je predlagala Baby Angel.In mi je pokazalo da bom :nosecka: pri 24 in da bo :duda: pri 25 letih (zdaj jih imam 24).
No zdej pa samo upam da to res drži.Sicer nisem ne vem kako vraževerna,mogoče bom pa od danes naprej bolj.:):):)
Punce probajte pa povejte kaj vam je pokazalo.
Kakorkoli, imejte se lepo kljub temu da dežuje - važno da je petek.
Vsem pošiljam en šopek :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:za lepši dan!
Pozdravček,
Clea

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]