|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   TENS
16.8.2007 8:09:40   
Viki-2
hojla!
Iskala sem že z iskalnikom, pa se zgleda še niste pogovarjale o tem. Torej, zadnjič se je pri nas oglasila neka g., ki je merila pritisk in prodajala napravo tens in še neke druge. To napravo ima moja stara mama, za blažitev bolečin in vem da jo uporabljajo po zd. in bolnišnicah za terapije. Pa mi ta g. pove, da je naprava registrirana za uporabo med porodom, da te masira in da je ona to imela med porodom. Da ga lahko vzamem s sabo in da ni to nič novega. V tujini je menda to pogosto pomagalo pri lajšanju porodnih bolečin. Zdaj pa me zanima, če je katera to dejansko nesla s sabo na porod in koliko je pomagalo. Po moje ne more biti slabo, saj je mene moj mož med prvim porodom ves čas masiral po križu, zdaj pa bi to opravila napravica.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: TENS
16.8.2007 8:17:33   
Anonimen
Ti bom povedala čez približno 3 tedneuser posted image . Se morata pa z možem pri fizoterapevtkah oglasit, da možu pokažejo kam se nalepi elektrode. In to je to.

(odgovor članu Viki-2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: TENS
16.8.2007 9:50:25   
Viki-2
Aha, no fino. Upam da ti bo ččmbolj dobro delo. A si se prej kaj o tem pogovarjala z ginekologom, da veš da je treba k fizioterapevtu? Jaz sem mislila da ti to babca pomaga.
no, kakorkoli, ti želim srečo in čakam poročilo. Lep pozdrav

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: TENS
16.8.2007 13:38:47   
Anonimen
Jaz sem rodila z njim. Sicer nisem šla k fizioterapevtki, sem kar s svojim prišla v porodno, ampak so mi potem tam njihovega dal in mi sami nalepili elektrode. Je bila glih ena tam, ki je obvladala to. Samo meni ni olajšal nič. Če sem stisnila knof ali ga pa nisem je bil isti šmorn. 

(odgovor članu Viki-2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Prezgodaj za otroka?
пеперутка16

Ali je pri 18 letih prezgodaj imeti željo po otroku in poroki?