TENS (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod



Sporočilo


Viki-2 -> TENS (16.8.2007 8:09:40)

hojla!
Iskala sem že z iskalnikom, pa se zgleda še niste pogovarjale o tem. Torej, zadnjič se je pri nas oglasila neka g., ki je merila pritisk in prodajala napravo tens in še neke druge. To napravo ima moja stara mama, za blažitev bolečin in vem da jo uporabljajo po zd. in bolnišnicah za terapije. Pa mi ta g. pove, da je naprava registrirana za uporabo med porodom, da te masira in da je ona to imela med porodom. Da ga lahko vzamem s sabo in da ni to nič novega. V tujini je menda to pogosto pomagalo pri lajšanju porodnih bolečin. Zdaj pa me zanima, če je katera to dejansko nesla s sabo na porod in koliko je pomagalo. Po moje ne more biti slabo, saj je mene moj mož med prvim porodom ves čas masiral po križu, zdaj pa bi to opravila napravica.




Anonimen -> RE: TENS (16.8.2007 8:17:33)

Ti bom povedala čez približno 3 tedne[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Se morata pa z možem pri fizoterapevtkah oglasit, da možu pokažejo kam se nalepi elektrode. In to je to.




Viki-2 -> RE: TENS (16.8.2007 9:50:25)

Aha, no fino. Upam da ti bo ččmbolj dobro delo. A si se prej kaj o tem pogovarjala z ginekologom, da veš da je treba k fizioterapevtu? Jaz sem mislila da ti to babca pomaga.
no, kakorkoli, ti želim srečo in čakam poročilo. Lep pozdrav




Anonimen -> RE: TENS (16.8.2007 13:38:47)

Jaz sem rodila z njim. Sicer nisem šla k fizioterapevtki, sem kar s svojim prišla v porodno, ampak so mi potem tam njihovega dal in mi sami nalepili elektrode. Je bila glih ena tam, ki je obvladala to. Samo meni ni olajšal nič. Če sem stisnila knof ali ga pa nisem je bil isti šmorn. 




Stran: [1]