ronja
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka A ti nisi se nikol nc tacga rekla, pa nisi resno mislila?? ne, nisem... Nisva preveč kolerična, hvalabogu, oba bi taka izjava zelo bolela... IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Samo ljudje smo. Vsi!! In vsak razlicno odreagira ob razlicnih dogodkih, ki vplivajo na nas... Zakaj takoj obsojat drugacne od nas??? Ce imata problem, ni nujno da data takoj oba roke stran in adijo. Halo?? Ce on ne zna resit problema, se ne pomeni, da ga ona ne sme, ce si ga zeli resit!!! Vi bi pa kar takoj, da spoka kufre in gre... Nic jasno.. Se strinjam, da smo samo ljudje, je pa res, da smo različni. Midva sva recimo bolj občutjliva - oba. Pri obeh bi kaka taka izjava zelo težko šla skozi brez hujših posledic (razen v hecu, seveda...). Ne vem, odvisno od človeka, mene bi to tako prizadelo, da bi težko še prav dosti naprej razmišljala, ker bi se ves čas spraševala, če se morda spet tako ne počuti... ne bi imela občutka, da se lahko zanesem nanj. Seveda lahko anonimna rešuje problem in ostane z njim, če želi, je pa res, da na silo ne more nič, če se je on odločil, da pa noče. čeprav se strinjam, da se na to prej misli oz. kot pravi Lara, ne mroeš otroka kar vrnit... Zato se je pametno prej zmenit stvari, ki bi lahko potencialno predstavljale problem - recimo moj lubi veliko športa in sva se že prej pogovarjala, da toliko ko bo tu, verjetno ne bo mogel in da naj se zato prej izživi. In se je in zdaj seveda še vedno hodi na basket, ne pa več 6x na teden za celo popoldne... Saj potem ne bi melo smisla met ! kaj pa boš z njim, če ga nič ne vidiš... za babice je nisva delala, pa čeprav jo majo do neba rade! Če bi meni rekel, da morava bit par dni čisto sama in da moram malo dat zdaj, pri par tednih starosti stran za par dni, bi pokal kufre on... Ok, on ima svoje potrebe in me rabi in se bom potrudila, da mu ustrežem po najboljši moči (recimo da mu spečem mafine za na teren ob 4h ponoči, mi ni problem , ko smo ravno pri danes), ampak tudi ima svoje potrebe in trenutno pač rabi moje prsi na vsaki 2 uri in ni šans da jo dam na flaško h babicam, da ga bom lahko neomejeno crkljala... Čeprav se strinjam, da se je treba tudi partnerju posvečat, ampak ne sme bit edini način zato to, da daš otroka stran... Treba je najt nekaj bolj dolgotrajnega (čeprav si verjetno mislila to samo kot čas, da bi ta čas samo iskala rešitve in da ne bi otroček motil...) Ampak je res odvisno tudi od starosti otroka, sem pa imela občutek, da je še zelo mali...
|