Allia
|
Ja, jaz še vedno dojim, pa ima punca že 16 mesecev.Glede hujšanja pa je tko, da to v bistvu sploh ni hujšanje, ampak le pravilno prehranjevanje.Jaz sem šla v 1 tednu 2,2kg dol.Iz jedilnika sem črtala mleko, jogurte, belo moko, jem le črn ali polnozrnat kruh, ne jem banan in grozdja, pijem vodo, ne jem krompirja in obvezno jem 5x na dan. Z:kruh ali sadje , črna kava M:sadje(3 naktarine), K:karkoli, ampak bolj lahko (brez kruha, brez krompirja), nesladkan nescaffe M:sadje.nesladkan nescaffe V:solata, hrenovke,...nekaj lahkega Obvezno jem 5x na dan!!! Se pa tudi pregrešim, ampak sem naslednji dan potem bolj na sadju. Aja, pa pred vsakim obrokom spijem 2 dcl vode. Jaz hujšam že od 3 meseca poroda, ampak bolj teoretično, praktično pa ni šlo, ker sem bila preveč utrujena Sicer sem še vedno, ker se še vedno zbujamo ponoči in se dojimo, ampak do zdaj uspeva, tako da se bom kar tega držala. Resno sem pa začela v petek. Sem poskušala z ločevalno, ampak ne zdržim, ker moram vsak dan jesti to kar je predpisano, to pa ni zame, čeprav sem 5 let nazaj shujšala z ločevalno v 1 mesecu 5 kg. Ločevalne med dojenjem tudi ne priporočajo zaradi možnosti alergije. Če pa le malo paziš pri hrani, pa otroku lahko narediš samo dobro, saj poješ veliko vitaminov(sadje, zelenjava), piješ vodo kar je dobro za nastajanje mleka, ...Ne vidim nič slabega pri takem hujšanju.Celo na netu pediatri priporočajo hujšanje le po Montiju-med dojenjem.(med.over.net)Na tem naslovu si mal preberi pod pediatri in potem vtipkaj hujšanje.
|