Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Smo strpni-nismo strpni ? 13.8.2007 21:53:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: vojakinja Jaz pa smailov več nebom popala,ker sem bila ****ana zaradi njih.
|
|
|
|
RE: Smo strpni-nismo strpni ? 13.8.2007 21:53:19
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: caillou No, nisem nikakršna svetnica, me pa vseeno zanima, če smo še sposobni eno konstruktivno debato spraviti skupaj, seveda, brez prepira ? Ne. 1. Ker smo same babe. 2. Ker nas je preveč na tem forumu 3. Ker različno pišemo in temu poseldično tudi druge različno razumemo. 4. Ker smo enostavno preveč različni. Je pa lepo, da si to želiš.
|
|
RE: Smo strpni-nismo strpni ? 13.8.2007 21:54:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: vojakinja Jaz pa smailov več nebom popala,ker sem bila ****ana zaradi njih. Upravičeno Kolk so mi šli na k..... Caillou....ta del izpusti-ignorijaj.....mogoč nam bo pa ratal
|
|
|
|
RE: Smo strpni-nismo strpni ? 13.8.2007 21:58:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Upravičeno Kolk so mi šli na k..... Dobro,da vem kera me je zatožila.
|
|
|
|
RE: Smo strpni-nismo strpni ? 13.8.2007 22:00:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: vojakinja Upravičeno Kolk so mi šli na k..... Dobro,da vem kera me je zatožila. Nism bla jst-čeprav mi je padlo občasno to na misel.
|
|
|
|
RE: Smo strpni-nismo strpni ? 13.8.2007 22:15:03
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Smo strpni-nismo strpni ? 13.8.2007 22:40:21
|
|
|
|
CatJa
|
Kakor kdaj, v večini primerov me imajo ljudje za flegmatika, "da mi dol visi za vse", ko mi kdo stopi na živc, zna bit pa kr kriza. Sploh, če predolgo nabija. Tako je v realnem in virtualnem svetu
|
|
RE: Smo strpni-nismo strpni ? 13.8.2007 22:45:47
|
|
|
|
Slončica
|
Strpna tok kokr si oseba zasluži,če pa nekdo javka al pa sam sili v nesrečo pa to jasno povem.Tko ko sem svoji mami povedala kako in kaj si mislim,ko me je že ta miljontič posiljevala z gredo,tko ko povem sodelavkam in šefu,blagajničarki v trgovini...nisem nesramna,sam ko je dost je pa dost. Strpna dodrugačnosti?Seveda,če ne bi bili različni in drugačni bi bilo dolgčas,zato pa je tuki tako pestro Smajliji so dobrodošli,nasmeh velik pove o osebi
|
|
|
|
RE: Smo strpni-nismo strpni ? 13.8.2007 22:50:38
|
|
|
|
Temari
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Kakor kdaj, v večini primerov me imajo ljudje za flegmatika, "da mi dol visi za vse", ko mi kdo stopi na živc, zna bit pa kr kriza. Sploh, če predolgo nabija. Tako je v realnem in virtualnem svetu Hvala enako.
|
|
RE: Smo strpni-nismo strpni ? 14.8.2007 7:31:40
|
|
|
|
daddy
|
Imeti drugačno mnenje ( in ga seveda izraziti ) - to pač ni in ne more biti nobena nestrpnost. To nas kvečjemu bogati ( različnost ). Lahko pa bi rekli nestrpnost včasih preburnemu odzivu na drugačno mnenje. Čeprav v resnici ni potrebe po kaki burnosti, jezi itd .... živ dolgčas bi bil, če bi vsi o vsem imeli enako mnenje. Potem se sploh ne bi mogli pogovarjat, dovolj bi bilo, da prvi napiše en stavek, ostali uporabniki pa samo Ja, res je in cel kup smajlijev ki ploskajo.
|
|
|
|
RE: Smo strpni-nismo strpni ? 14.8.2007 9:13:21
|
|
|
|
jagoda77
|
zelo zanimiv post in tudi sama razmišljam, zakaj se eni tako obremenjujejo, če nekdo piše pod anonimnostjo in potem ugotavljajo kdo je in zakaj se skriva. Meni je v bistvu vseeno, ker itak nobenga ne poznam, pa tudi nickov ima lahko vsak 100, če hoče in pa tudi... kaj si pa pod nickom kej drugačen? Sama rada povem svoje mnenje in zelo ne maram, če me kdo določa oz. zelo ne maram stavkov, kot so, ja kaj pa ti veš, sej nimaš otrok ali pa, boš vidla, ko boš imela otroke... ja res je v večini portal namenjen staršem, ampak to še ne pomeni, da moraš imeti otroka, da lahko komentiraš kaj. Pač poveš svoje mnenje na podlagi svojih videnj, izkušenj pri prijateljevih otrokih, sestrah, bratih, svojega otroštva....
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?