Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Domov iz porodnišnice (košara ali lupinica) 15.8.2007 10:15:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Vmes ustaviš, otroka mogoče nahraniš, po potrebi previješ, daš ležat na kako dekico na hrbet ali bok, tako za 15 min, da se prelufta, potem pa naprej... A ti to resno misliš?
|
|
|
|
RE: Domov iz porodnišnice (košara ali lupinica) 15.8.2007 10:20:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Komentar na mehko košaro: Ko sem bila v porodnišnici so po enega dojenčka in mamico prišli z mehko košaro. Pa moj ni mogel biti tiho in je skomentiral, če nameravajo otroka v tem domov peljati , ker ga bodo imeli v prafaktorjih, če se kdo v njih zaleti. Ne vprašat, kako nerodno mi je bilo . Sam, OK, to je bilo v porodnišnici v MS. Tam pa marsikaj vidiš - tudi pohane piceke in velike šopke rož, ko sestre sam letajo, da jih čim prej odstranijo. Aja, pa tudi, da mamica odide mrtvo hladno na kavo v bližnji bife in otroka pusti v sobi
|
|
|
|
RE: Domov iz porodnišnice (košara ali lupinica) 15.8.2007 10:30:48
|
|
|
|
Anonimen
|
tudi pohane piceke ej Raho, kaj pa je s tem narobe? Meni se je tak zaluštal, pa še lačna sem bila kot volk, da sem tudi že skoraj rekla, da mi ga prinesejo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 30 dejstev o nosečnostiNosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?