Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: Domov iz porodnišnice (košara ali lupinica) 15.8.2007 10:15:27
Anonimen
Vmes ustaviš, otroka mogoče nahraniš, po potrebi previješ, daš ležat na kako dekico na hrbet ali bok, tako za 15 min, da se prelufta, potem pa naprej...
RE: Domov iz porodnišnice (košara ali lupinica) 15.8.2007 10:20:06
Anonimen
Komentar na mehko košaro: Ko sem bila v porodnišnici so po enega dojenčka in mamico prišli z mehko košaro. Pa moj ni mogel biti tiho in je skomentiral, če nameravajo otroka v tem domov peljati , ker ga bodo imeli v prafaktorjih, če se kdo v njih zaleti.
Ne vprašat, kako nerodno mi je bilo .
Sam, OK, to je bilo v porodnišnici v MS. Tam pa marsikaj vidiš - tudi pohane piceke in velike šopke rož, ko sestre sam letajo, da jih čim prej odstranijo. Aja, pa tudi, da mamica odide mrtvo hladno na kavo v bližnji bife in otroka pusti v sobi