Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Domov iz porodnišnice (košara ali lupinica) 12.8.2007 20:56:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Za mehko košaro je vprašala anonimna. Jaz pa sem ji odgovarjala za košaro Navetta, ki obstaja le v trdi izvedbi.
|
|
|
|
RE: Domov iz porodnišnice (košara ali lupinica) 12.8.2007 21:01:27
|
|
|
|
sandra85
|
js pa ga bom kar v naročju na sprednjem sedežu imela HECAM SE!!!
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: Domov iz porodnišnice (košara ali lupinica) 12.8.2007 21:01:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Te bodo babe v kurniku raztrgale Sej sploh ni važn, če si dala zraven razlago važn, da si napisala "mehka košara" Pa še to. Anonimni sem tudi napisala, da z mehko košaro nikakor NE v avto. Drugič preberi vse lepo počasi.
|
|
|
|
RE: Domov iz porodnišnice (košara ali lupinica) 12.8.2007 21:02:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85 js pa ga bom kar v naročju na sprednjem sedežu imela HECAM SE!!! Ja pa še vozila boš.
|
|
|
|
RE: Domov iz porodnišnice (košara ali lupinica) 12.8.2007 21:05:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tianna IZVIRNO SPOROČILO: sandra85 js pa ga bom kar v naročju na sprednjem sedežu imela HECAM SE!!! Ja pa še vozila boš. ja pa še dojila ga boš zraven, v eni roki pa še čik držala v drugi pa piksno s pirom, da bo bolj mleko teklo
|
|
|
|
RE: Domov iz porodnišnice (košara ali lupinica) 12.8.2007 21:06:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh IZVIRNO SPOROČILO: tianna IZVIRNO SPOROČILO: sandra85 js pa ga bom kar v naročju na sprednjem sedežu imela HECAM SE!!! Ja pa še vozila boš. ja pa še dojila ga boš zraven, v eni roki pa še čik držala v drugi pa piksno s pirom, da bo bolj mleko teklo Pa na mobitel ne pozabi.
|
|
|
|
RE: Domov iz porodnišnice (košara ali lupinica) 12.8.2007 21:09:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tianna IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh IZVIRNO SPOROČILO: tianna IZVIRNO SPOROČILO: sandra85 js pa ga bom kar v naročju na sprednjem sedežu imela HECAM SE!!! Ja pa še vozila boš. ja pa še dojila ga boš zraven, v eni roki pa še čik držala v drugi pa piksno s pirom, da bo bolj mleko teklo Pa na mobitel ne pozabi. Otroka boš pa imela k sebi s ketno zavezanega, ki visi od pirsinga na jošku do popka
|
|
|
|
RE: Domov iz porodnišnice (košara ali lupinica) 12.8.2007 21:41:21
|
|
|
|
2.2.
|
meni so rekli da iz porodnišnice ne dajo otroka če ni v lupinici . mi osebno imamo lupinico samo sem se tudi spraševala če mora res biti izkjučno v lupinici????
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.8.2007 22:13:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Domov iz porodnišnice (košara ali lupinica) 12.8.2007 22:38:56
|
|
|
|
taška30
|
IZVIRNO SPOROČILO: 2.2. meni so rekli da iz porodnišnice ne dajo otroka če ni v lupinici . In to kontrolira kdo? Vratar? Sicer pa, škoda denarja za to Navetto, če imaš doma PP Primo viaggio sedež. Pod ritjo fajn podloži, npr. s kako veliko brisačo, pa ne bo otrok nič sključen. Mi smo kar kak mesec imeli tako podloženo tamalo. Drugače pa boljše 15 minut sključen, kot priliman na šipi - se opravičujem za grobost.
|
|
|
|
RE: Domov iz porodnišnice (košara ali lupinica) 12.8.2007 23:15:27
|
|
|
|
mamuška
|
Za v avto je edina rešitev LUPINCA. Btw Navetta je sicer zakonsko dovoljena, imela pa je izredno slabe rezultate na testih, v istem rangu kot najbolj ž no-name lupince za 30 eur. Dajmo ločit varnost, ki je v avtu najvažnejša, ter afnarijo, ko se otroci namestu v vozičku prevažajo v lupini. V avtu lupina JA!, izven avta lupina NE! Že res, da je naveta z avto kitom pritrjena na sedež, kako je pa dojenček vpet v Naveto? Ima Naveta pasove? Jaz najnovejše Naveta ne poznam, prejšnje jih niso imele. Vseeno pa dojenek v Naveti leži bočno na smer vožnje in je bistveno bolj izpostavljen vsem silam trka, kot v lupini, ki je obrnjena kontra smer vožnje. Zame za v avto dileme ni - edina možna varianta prevoza je lupinca. Izven avta pa tudi ni variante, da bi otrok ležal v lupini - vse drugo je bistveno oblj zdravo in primerno, kot lupina.
|
|
|
|
RE: Domov iz porodnišnice (košara ali lupinica) 12.8.2007 23:45:31
|
|
|
|
Slončica
|
Kljub vsem argumentom ZA lupinico bo marsikatera odpeljala otročka v košari,na rokah..pa še nč narobe se jim ne bo zdelo..zato a se splača??Ženska že ve da je to narobe,zato pa je anonimna ker jo je sram..mene bi blo tud da bi tkole razmišljala
|
|
|
|
RE: Domov iz porodnišnice (košara ali lupinica) 13.8.2007 6:52:35
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: Slončica Kljub vsem argumentom ZA lupinico bo marsikatera odpeljala otročka v košari,na rokah..pa še nč narobe se jim ne bo zdelo..zato a se splača??Ženska že ve da je to narobe,zato pa je anonimna ker jo je sram..mene bi blo tud da bi tkole razmišljala Ne rabiš bit anonimen, da tako razmišljaš. Tako razmišlja tudi moja sodelavka, ki je po osnovni izobrazbi medicinska sestra, z 10 let izkušenj v zdravstvu in mi je že rekla, da mi bo ona posodila to mehko košaro, da bom otroka peljala iz porodnišnice. Sploh je nisem zastopila o čem ona govori. Da bo stvar še bolj nora je njen mož zdravnik. Jaz še vedno vztrajam na lupinici.
|
|
|
|
RE: Domov iz porodnišnice (košara ali lupinica) 13.8.2007 9:02:52
|
|
|
|
Pobalami
|
Itak da lupinica. Drugače pa sem jaz imela zelo globoko lupinico in je imel tamal do četrtega meseca peno pod rito. Ko smo ga peljali iz porodnišnice pa je imel pod rito dekico in še par plenic, da ni bil preveč skrčen.
|
|
|
|
RE: Domov iz porodnišnice (košara ali lupinica) 13.8.2007 11:46:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Se res iskreno opravičujem, ker sem res površno prebrala in sem pomešala anonimno in tebe tianna. Nisem pa sigurna, če znaš prebrati med vrsticmi moj post Nič hudega. Sem še enkrat prebrala tvoj post.
|
|
|
|
RE: Domov iz porodnišnice (košara ali lupinica) 13.8.2007 11:48:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamuška Že res, da je naveta z avto kitom pritrjena na sedež, kako je pa dojenček vpet v Naveto? Ima Naveta pasove? Na prejšni strani sem prilepila slikico. Tudi je zavarovan v Navetti, ne pa samo Navetta vpeta v sedež. Vse to pa moraš dokupiti.
|
|
|
|
RE: Domov iz porodnišnice (košara ali lupinica) 13.8.2007 11:52:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, še to. Kljub vsemu napisanemu, še enkrat: Anonimna, nikakor NE z mehko košaro v avto! Glede Navette in Kit Auto pa sem samo želela povedati, da pač obstaja tudi ta možnost. (+ citirala sem o varnosti z AMZS- ja). Kljub vsemu pa sem mnenja, da je lupinica najbolj varna za v avto.
|
|
|
|
RE: Domov iz porodnišnice (košara ali lupinica) 13.8.2007 12:10:07
|
|
|
|
pika30
|
Jaz sem šla iz porodnišnice z lupinico. Nikakor pa ne smeš uporabljat mehke košare,te so uporabljali včasih,ni mi jasno kako so takrat razmišlali starši ko so dali v mehko košaro in v potem v avto.Groza. Velja samo lupinica ali trda košara od bilo katerega proizvajalca,ki ima dodane pasove in ustrezen certifikat.
|
|
RE: Domov iz porodnišnice (košara ali lupinica) 13.8.2007 13:59:09
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika30 Jaz sem šla iz porodnišnice z lupinico. Nikakor pa ne smeš uporabljat mehke košare,te so uporabljali včasih,ni mi jasno kako so takrat razmišlali starši ko so dali v mehko košaro in v potem v avto.Groza. Velja samo lupinica ali trda košara od bilo katerega proizvajalca,ki ima dodane pasove in ustrezen certifikat. Ko sem se jaz rodila so lahko samo sanjali kaj sploh to je lupinica. Druge varinate kot mehka košara ni bilo, no lahko bi otroka držala mama v naročju. Nobena od obeh variant danes niti slučajno ni sprejemljiva. Časi se pač spreminjajo.
|
|
|
|
RE: Domov iz porodnišnice (košara ali lupinica) 13.8.2007 15:40:39
|
|
|
|
aurora6
|
Amm kaj pa to da ga lahko imas v lupinici najvec pol ure?????
|
|
|
|
RE: Domov iz porodnišnice (košara ali lupinica) 14.8.2007 17:23:51
|
|
|
|
Pia77
|
IZVIRNO SPOROČILO: tianna IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh IZVIRNO SPOROČILO: tianna IZVIRNO SPOROČILO: sandra85 js pa ga bom kar v naročju na sprednjem sedežu imela HECAM SE!!! Ja pa še vozila boš. ja pa še dojila ga boš zraven, v eni roki pa še čik držala v drugi pa piksno s pirom, da bo bolj mleko teklo Pa na mobitel ne pozabi. Mogoče bi blo pa varnejše, če bi rodile doma... pa bi kakšna stara mama pomagala! Problem transporta iz porodnišnice gladko odpade! :)))
|
|
|
|
RE: Domov iz porodnišnice (košara ali lupinica) 14.8.2007 23:24:07
|
|
|
|
brina2006
|
Kaj pa če imaš od poridnišnice do doma 1uro 30min??????????????????????????????
|
|
|
|
RE: Domov iz porodnišnice (košara ali lupinica) 14.8.2007 23:43:37
|
|
|
|
eya
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh IZVIRNO SPOROČILO: tianna IZVIRNO SPOROČILO: sandra85 js pa ga bom kar v naročju na sprednjem sedežu imela HECAM SE!!! Ja pa še vozila boš. ja pa še dojila ga boš zraven, v eni roki pa še čik držala v drugi pa piksno s pirom, da bo bolj mleko teklo Ja, ve se hecate, moj pa je res enkrat videl sredi Lj eno za volanom, je vozila, v naročju pa otroka, ki se je dojil Res, še pir in cigaret sta ji manjkala
|
|
RE: Domov iz porodnišnice (košara ali lupinica) 15.8.2007 10:04:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: brina2006 Kaj pa če imaš od poridnišnice do doma 1uro 30min?????????????????????????????? ne kompliciraj. če se zbudi in bo lačna ustaviš in jo nahraniš oz. previješ, če pa ne, pa mu tudi nič ne bo.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?