Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katere vložke uporabljate? 12.8.2007 20:31:33
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina mooncup, Kaj pa to sploh je? to je to: http://www.storklja.si/t3/index.php?939&backPID=928&tt_products=250
|
|
RE: Katere vložke uporabljate? 12.8.2007 20:33:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa to imaš tudi za v službo? No, pa tako, če te recimo deset ur ni doma?
|
|
|
|
RE: Katere vložke uporabljate? 12.8.2007 20:43:26
|
|
|
|
Njuškalo
|
Mooncup tudi mene zanima ,samo se mi ne da vsega brat.Če bi katera kaj povedala, ki jih uporablja, bi bilo fajn.Ker je tudi ekološko to bolj v redu, vložki in tamponi so še dodatna nesnaga v okolju. No, zaenkrat uporabljam še tampone, vložkov ni šans, ker se mi vname koža , pa tudi nočem, da mi nekaj kaplja ven, ko imam M Tampone pa uporabljam od DM-a, Jessa ali kako se jim že reče in so super, kot da jih ni, ne premočijo...fajn v glavnem.
|
|
RE: Katere vložke uporabljate? 12.8.2007 20:47:56
|
|
|
|
Pobalami
|
Najboljši so tamponi z aplikatorjem-cevko za vstavit (tampax so zgleda res ukinili), drugače pa jih ima mueller od o.b. so dražji ampak so vredni tega dnarja. Tudi meni so glupe vse reklame za vložke in ostalo kramo. Najboljši je un vic, ko si pet letni sine zaželi za rojstni dan tompone. In zakaj? Ker če imaš te tamone je cel žur, lahko se potapljaš, srfaš, plezaš....ni da ni.
|
|
|
|
RE: Katere vložke uporabljate? 12.8.2007 21:02:36
|
|
|
|
Anonimen
|
JAz sem ene natur kupila v Sanolaborju. res so super. Kako za vraga se jim pa reče pa nimam pojma, ker sem jih samo 6 dni rabila v 2 letih
|
|
|
|
RE: Katere vložke uporabljate? 12.8.2007 21:04:30
|
|
|
|
ledenka
|
al bina, saj ga lahko tudi v sluzbi spraznis - ce je umivalnik v wcju, ni problema, drugace pa ga obrises (vzames v wc moker papir ali robcek) njuskalo, meni je zelo fajn zadeva. nic vec me ne srbi, ni problemov s tamponi (ki so meni izsusili noznico). premoci ne, ce ga das prav noter, kar zahteva malo prakse edin problem bi bil, ce bi bila na celodnevnem izletu, ko ne ves, kdaj bo moznost it na wc in kaksen bo. v tem primeru bi imela tampone.
|
|
RE: Katere vložke uporabljate? 12.8.2007 21:07:53
|
|
|
|
Njuškalo
|
No, a veš , da si bom prav nabavila ta Mooncup, da vidim v praksi, kako to izgleda.Katerega pa naj kupim- ker velikost A je po 30-em letu, vaginalni porod- samo jaz jih še nimam 30; velikost B je pa do 30-ega, samo za tiste, ki so imele carski rez- jaz pa nisem imela carskega reza.Torej...katerega?
|
|
RE: Katere vložke uporabljate? 12.8.2007 21:22:52
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Katerega pa naj kupim- ker velikost A je po 30-em letu, vaginalni porod- samo jaz jih še nimam 30; velikost B je pa do 30-ega, samo za tiste, ki so imele carski rez- jaz pa nisem imela carskega reza. Ce si ze rodila vaginalno, kupis A. Ce se ne ali si imela CR, in si mlajsa od 30, kupis B. Pri storklji imajo malce nerodno napisano.
|
|
RE: Katere vložke uporabljate? 12.8.2007 21:34:10
|
|
|
|
Njuškalo
|
Torej bo zame A, ker sem imela vaginalni porod.Kaj pa ,če sploh še nikoli ne bi rodila?
|
|
RE: Katere vložke uporabljate? 12.8.2007 21:40:41
|
|
|
|
tintin
|
Se pridružujem dobremu mnenju o Mooncupu. Tudi jaz ga imam/sem ga imela (zdaj sem ravno noseča)....super zadevca!
|
|
|
|
RE: Katere vložke uporabljate? 12.8.2007 21:46:20
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Ce se ne ali si imela CR, in si mlajsa od 30, kupis B. Pri storklji imajo malce nerodno napisano. Mater sem blond ,ko te sprašujem, kar si že napisala, sem kar spregledala, da si napisala, da bi imela A tudi v primeru, da še ne bi rodila
|
|
RE: Katere vložke uporabljate? 13.8.2007 10:01:21
|
|
|
|
modrooka
|
Libresse Natur
|
|
[Brisano sporočilo] 13.8.2007 20:11:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Katere vložke uporabljate? 13.8.2007 20:41:27
|
|
|
|
NevenkaP
|
Mooncup je zakon. Ali pa tamponi. Vložki pa samo za vsak slučaj za zraven za ponoči in to ta zelene Libresse natur, ali nekaj takega.
|
|
|
|
RE: Katere vložke uporabljate? 13.8.2007 21:12:01
|
|
|
|
petra*
|
NATRACARE so čisto nature in ravno tako tamponi( brez belila itd..) imajo jih v Kalčku v LJ. in na spletu. Super zadeva.opis:Mnogi ginekologi, ženskam z občutljivo kožo, svetujejo uporabo Natracare vložkov ker s tem zmanjšajo kontakt z materiali, ki so beljeni s klorom in proizvodi ki vsebujejo sintetiko in super absorbente pridobljenih v petrokemični industriji. Natracare biološki tamponi in higienski vložki brez dodanih kemikalij so visokokakovostni proizvodi, narejeni izključno iz naravnih materialov ki niso beljeni s pomočjo klora in ne vsebujejo sintetičnih materialov, plastike in ne vplivajo negativno na okolje. vse dobro,
|
|
|
|
RE: Katere vložke uporabljate? 13.8.2007 23:47:10
|
|
|
|
solatja
|
jessa iz dm-a. zaradi vnetij sem se morala odpovedati vsej plastiki (always, carefree, catherine) in pred kakimi 4 leti prešaltala na Jesso, ki so bili takrat edini vložki s povrhnjico iz koprene in niso bili debeli 5 cm. v tem času so se stvari mal spremenile (beri dizajn in modeli, pa tud o vrhnji plasti iz naravnega materiala nisem nič več zasledila), ampak nimam nobenih težav z njimi. tudi s temi ta novimi always (sensitive ). pa še izredno poceni so (za 16 vložkov 1, 20 eura se mi zdi, za 32 pa nekaj čez 2). uporabljam (sicer zelo redko) tudi jessa tampone. pa ta vir natur linija vložkov je tud super, ampak so dražji (nanje sem prešaltala po porodu, ko nisem imela več tistih špehov vir80 in vir ekstra), čeprav so nekoliko štorasti (se ne dajo zložit na majhno: pač za doma) za vsakdan pa prisegam izključno na Vir natur (so jih meli kar dolgo v sparu v akciji, zdej pa niso več )
|
|
RE: Katere vložke uporabljate? 15.8.2007 19:21:12
|
|
|
|
srki
|
Podnevi večinoma tampone, drugače pa Allways. Ampak tudi pri meni je koža vsa vneta, tako da so res za en drek.
|
|
|
|
RE: Katere vložke uporabljate? 15.8.2007 23:44:30
|
|
|
|
Nasy
|
Vedno samo take, ki nimajo tiste plastike čez, pa s krilci morajo bit. Nazadnje sem jih kupovala v Lidlu in sem zelo zadovoljna z njimi, tako cenovno kot za jih >nosit. Na tampone se pa ne morem navadit po nobeni strani, razen, če je sila na morju.
|
|
RE: Katere vložke uporabljate? 16.8.2007 9:40:45
|
|
|
|
Lianna
|
Vir80. Po ostalih dobim vnetje.
|
|
|
|
RE: Katere vložke uporabljate? 16.8.2007 10:45:26
|
|
|
|
mojsoncek
|
Cez dan tamponi, ponavadi O.B., ponoci pa Always s krilci. Interesantna zadeva tale Mooncup... mogoce bom pa probala...
|
|
RE: Katere vložke uporabljate? 16.8.2007 14:10:24
|
|
|
|
saraja
|
Jaz kupim v Dm - Jessine, te uporabljam že par let in so mi najbolj odgovarjali! LP
|
|
RE: Katere vložke uporabljate? 18.8.2007 19:01:48
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
Podnevi tamponi Jessa ali pa Siempre (Lidl), ponoči pa vložki Siempre (Lidl). Always !
|
|
RE: Katere vložke uporabljate? 20.8.2007 21:59:49
|
|
|
|
glista
|
Natracare.
|
|
|
|
RE: Katere vložke uporabljate? 21.8.2007 10:57:46
|
|
|
|
Felicity
|
Nuvenia Libresse
|
|
|
|
RE: Katere vložke uporabljate? 21.8.2007 11:19:25
|
|
|
|
polona2
|
Libresse Nature in Vir Nature.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?