Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katere vložke uporabljate? 12.8.2007 11:11:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam kar tampone, za "zihrngo" pa v kričnem dnevu oz. ponoči še Allways ali pa kak dnevni majhen vložek. Brez krilc, ker SOVRAŽIM krilca. So de pa o tem punce že pogovarjale in si bile enotne, da Allways glede vnetij niso fajn. Ampak ne vem več, za katere so potem rekle, da so O.K.
|
|
|
|
RE: Katere vložke uporabljate? 12.8.2007 11:17:14
|
|
|
|
cmokec
|
Librese so meni dobre, pa Cathrine, samo ne znam prav napisati imena.
|
|
RE: Katere vložke uporabljate? 12.8.2007 11:24:05
|
|
|
|
crci06
|
če se prav spomnim so ene Cathrine soft kot iz bombaža - zelo nežne... A bo spet reklama?
|
|
|
|
RE: Katere vložke uporabljate? 12.8.2007 11:29:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Libresse Natur, take zelen so dobri. KO smo ravno pri tem: mater, je debilna tanova reklama z Always vložke, ko dva neseta en bel fotelj za eno žensko v belem, ki gre na avtobusno postajo ima tardečo, no, ji prineseta tisti fotelj na avtobusno, da se lahko v "tistih dneh" udobno usede, ker itak da zato, ker uporablja tanove Always Mislim, poden od podna od reklame, kaj prej smo pa vseh šest dni stale al kaj????!!!!
|
|
|
|
RE: Katere vložke uporabljate? 12.8.2007 11:30:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Poskusi Vir nature. So kao iz bombaža in imajo krilca.
|
|
|
|
RE: Katere vložke uporabljate? 12.8.2007 11:31:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Poskusi Vir nature. So kao iz bombaža in imajo krilca. Mene pa ravno po njih vse srbi.
|
|
|
|
RE: Katere vložke uporabljate? 12.8.2007 11:37:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina kaj prej smo pa vseh šest dni stale al kaj????!!!! Ja, dokler smo uporabljale Always No, vrnimo se k temi. Jaz uporabljam tampone. Po Always (tudi sensitive) sem vedno fasala vnetje. Sedaj pa si v tistih "tahudih" dneh postiljam še s Chaterine sensitiv - poleg tampona. Samo so mi pa tamponi nekako najbolj pri srcu. Čeprav sedja že 5 mesecev pavziram. In če bo vse po sreči bom še vsaj eno leto
|
|
|
|
RE: Katere vložke uporabljate? 12.8.2007 11:47:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem zaradi Alwaysov imela vedno ful težave z vneto in oteklo kožo.Potem sem kupila še vrsto drugih vložkov,in najbolj všeč so mi bili Libresse(nočni).Dobro pijejo in so blagi do moje kože.Pa tud eni od Liddla so ful dobri-so ful poceni,z avokadom in aloe vero-sam imena pa žal nevem.Še vedno pa najbolj priporočam Libresse.In seveda O.B. tampone-sam teh ne uporabljaš,kot si napisala zgoraj.
|
|
|
|
RE: Katere vložke uporabljate? 12.8.2007 11:52:15
|
|
|
|
Mikica
|
Enako se je dogajalo pri meni, Always....katastrofa. Potem sem v eni podobni debati zasledila Al binin nasvet za Libresse Natur, sem jih probala in res jih zelo pohvalim... a, ja, pa Al bina hvala za nasvet
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.8.2007 12:13:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Katere vložke uporabljate? 12.8.2007 12:33:13
|
|
|
|
lenika
|
Jaz uporabljam tampone in always sensitive, ponoči pa nočne always, pa še nikoli nisem imela vnetja.
|
|
|
|
RE: Katere vložke uporabljate? 12.8.2007 12:34:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Carefree - niso plasticni pa se fajn vpijejo. Nocni so sploh kul (ok, meni itak pridejo skor cez cele gate, pa dobro ..). Ce je sila oz. M ni ful mocna, pa uporabljam Always sensitive. Plasticnih vlozkov ne prenasam, me vse srbi, pa se vse se ti lepi tja na rit .. pa se slisi se ko hodis in nasploh je bljak. LP, Ribica
|
|
|
|
RE: Katere vložke uporabljate? 12.8.2007 12:35:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, Catherine sensitive so pa meni osebno zanic - se nacufajo al kaj (vsaj meni so se, pa ceprav sem jih menjala na 3-4 ure)
|
|
|
|
RE: Katere vložke uporabljate? 12.8.2007 13:20:28
|
|
|
|
piščanc
|
carefree. po allways imam vedno vneto - pa če ga dam sam enkrat not. nisem pa še poizkusila Tosama natur. zadnjič sem pa celo hotela naročiti mooncup, pa nimajo velikega. pa še cena je kar konkretna.
|
|
RE: Katere vložke uporabljate? 12.8.2007 13:28:07
|
|
|
|
dory
|
nobenih vlozkov...skoz tampone...mi gre ful na zivce,ko se premaknes v tistih dneh in ti med nogami neki kaplja...me kar zmrazi...
|
|
|
|
RE: Katere vložke uporabljate? 12.8.2007 14:40:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Jest sem čist po vseh vneta tam spodaj. In neverjetno mi je to, da se vsi taboljši vložki trgajo že po 5 minutah. Zadnjič sem kupila prvič Viriana in so mi fantastični.
|
|
|
|
RE: Katere vložke uporabljate? 12.8.2007 14:46:58
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Jst uporablam always, cerfree,....kar pač najdem v trgovini. Tampone (o.b.) pa sm včasih več uporabljala kot vložke, sedaj pa ne več, razn če grem kam.
|
|
RE: Katere vložke uporabljate? 12.8.2007 15:02:33
|
|
|
|
Lunca1
|
Jaz uporabljam prve dni Allways nočne, ker so mi ostali prekratki, pa Senta tampone, zdaj pa zadnje dni še Senta vložke, ker so manj umetni. Po A. pa se mi vedno čez nekaj dni vname koža.
|
|
|
|
RE: Katere vložke uporabljate? 12.8.2007 15:19:58
|
|
|
|
Klarita
|
Samo Always, tamponov sploh ne prenesem, razen mogoče na morju, če je sila pa še tam komaj čakam, da se ga znebim.
|
|
|
|
RE: Katere vložke uporabljate? 12.8.2007 15:25:54
|
|
|
|
* Mateja *
|
Maxi isto se je meni zgodilo. Prej sem imela navadne Always, po porodu sem pa prešaltala na sensitive, ker nimajo une plastike čez in pol se mi je zdelo uredu. Še zdej uporablam iste!
|
|
|
|
RE: Katere vložke uporabljate? 12.8.2007 16:04:55
|
|
|
|
ledenka
|
mooncup ze 8 mesecev, nobenih vnetij, nobenega srbenja, nobenega vonja, ni kapljanja. pa krajse M in brez krcev. prej pa catherine natur (se mi zdi) in tampax tampone z aplikatorjem, ki jih ni vec za dobi.
|
|
RE: Katere vložke uporabljate? 12.8.2007 20:15:30
|
|
|
|
Anonimen
|
ledenka kk pa je ta mooncup,jst si tega sploh ne predstavlam,tko ne vem...a to nč mim ne teče? aja jst mam skos ob...toj to
|
|
|
|
RE: Katere vložke uporabljate? 12.8.2007 20:18:29
|
|
|
|
ledenka
|
tanci, nic ne tece mim, sam prav si ga moras vstavit. men premoci samo ponoci, ce imam ful mocno, pa se to redkokdaj.
|
|
RE: Katere vložke uporabljate? 12.8.2007 20:27:46
|
|
|
|
Anonimen
|
mooncup, Kaj pa to sploh je?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?