|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Katere vložke uporabljate?
12.8.2007 11:07:44   
Maxica
Po letu in pol se mi je menstruacija vrnila v vsem svojem sijajuuser posted image  in sem pač kot vedno do zdaj uporabila vložke Always. Ampak katastrofa, totalno vsa koža pod vložki se mi je vnela, da je joj.user posted image  Zdaj pa ne vem, a se mora koža samo "privaditi" nazaj na to in utrditi, al naj zamenjam vložke.user posted image Sicer so mi Always v redu, ker imam M zelo močno in mi res zdržijo. Tamponov se nekak ne morem navaditi, kakšnih Vir80 mi pa tudi ni, da bi uporabljala, no.
Katere priporočate, da so bolj nežni in naravni???

Sami sončki okrog mene :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Katere vložke uporabljate?
12.8.2007 11:11:44   
Anonimen
Jaz imam kar tampone, za "zihrngo" pa v kričnem dnevu oz. ponoči še Allways ali pa kak dnevni majhen vložek. Brez krilc, ker SOVRAŽIM krilca.

So de pa o tem punce že pogovarjale in si bile enotne, da Allways glede vnetij niso fajn. Ampak ne vem več, za katere so potem rekle, da so O.K.

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
12.8.2007 11:17:14   
cmokec
Librese so meni dobre, pa Cathrine, samo ne znam prav napisati imena.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.8.2007 11:24:05   
crci06
če se prav spomnim so ene Cathrine soft kot iz bombaža - zelo nežne...

A bo spet reklama? user posted image

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.8.2007 11:29:00   
Anonimen
Libresse Natur, take zelen so dobri.

KO smo ravno pri tem: mater, je debilna tanova reklama z Always vložke, ko dva neseta en bel fotelj za eno žensko v belem, ki gre na avtobusno postajo ima tardečo, no, ji prineseta tisti fotelj na avtobusno, da se lahko v "tistih dneh" udobno usede, ker itak da zato, ker uporablja tanove Always user posted image  Mislim, poden od podna od reklame, kaj prej smo pa vseh šest dni stale al kaj????!!!!

(odgovor članu crci06)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
12.8.2007 11:30:33   
Anonimen
Poskusi Vir nature. So kao iz bombaža in imajo krilca.

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
12.8.2007 11:31:24   
Anonimen
Poskusi Vir nature. So kao iz bombaža in imajo krilca.

Mene pa ravno po njih vse srbi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
12.8.2007 11:37:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: al bina
kaj prej smo pa vseh šest dni stale al kaj????!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, dokler smo uporabljale Alwaysuser posted image

No, vrnimo se k temi. Jaz uporabljam tampone. Po Always (tudi sensitive) sem vedno fasala vnetje. Sedaj pa si v tistih "tahudih" dneh postiljam še s Chaterine sensitiv - poleg tampona. Samo so mi pa tamponi nekako najbolj pri srcu.

Čeprav sedja že 5 mesecev pavziram. In če bo vse po sreči bom še vsaj eno letouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
12.8.2007 11:47:34   
Anonimen
Jaz sem zaradi Alwaysov imela vedno ful težave z vneto in oteklo kožo.Potem sem kupila še vrsto drugih vložkov,in najbolj všeč so mi bili Libresse(nočni).Dobro pijejo in so blagi do moje kože.Pa tud eni od Liddla so ful dobri-so ful poceni,z avokadom in aloe vero-sam imena pa žal nevem.Še vedno pa najbolj priporočam Libresse.In seveda O.B. tampone-sam teh ne uporabljaš,kot si napisala zgoraj.

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
12.8.2007 11:52:15   
Mikica
Enako se je dogajalo pri meni, Always....katastrofa.
Potem sem v eni podobni debati zasledila Al binin nasvet za Libresse Natur, sem jih probala in res jih zelo pohvalim... a, ja, pa Al bina hvala user posted image  za nasvet

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
12.8.2007 12:13:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Mikica)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
12.8.2007 12:33:13   
lenika
Jaz uporabljam tampone in always sensitive, ponoči pa nočne always, pa še nikoli nisem imela vnetja.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.8.2007 12:34:24   
Anonimen
Carefree - niso plasticni pa se fajn vpijejo. Nocni so sploh kul (ok, meni itak pridejo skor cez cele gate, pa dobro ..).
Ce je sila oz. M ni ful mocna, pa uporabljam Always sensitive.

Plasticnih vlozkov ne prenasam, me vse srbi, pa se vse se ti lepi tja na rit .. pa se slisi se ko hodis in nasploh je bljak. user posted image  

LP, Ribica

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
12.8.2007 12:35:38   
Anonimen
Aja, Catherine sensitive so pa meni osebno zanic - se nacufajo al kaj (vsaj meni so se, pa ceprav sem jih menjala na 3-4 ure) user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
12.8.2007 13:20:28   
piščanc
carefree. po allways imam vedno vneto - pa če ga dam sam enkrat not. nisem pa še poizkusila Tosama natur.

zadnjič sem pa celo hotela naročiti mooncup, pa nimajo velikega. pa še cena je kar konkretna.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.8.2007 13:28:07   
dory
nobenih vlozkov...skoz tampone...mi gre ful na zivce,ko se premaknes v tistih dneh in ti med nogami neki kaplja...me kar zmrazi...

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 16
12.8.2007 14:40:51   
Anonimen
Jest sem čist po vseh vneta tam spodaj. In neverjetno mi je to, da se vsi taboljši vložki trgajo že po 5 minutah. Zadnjič sem kupila prvič Viriana in so mi fantastični. user posted image

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
12.8.2007 14:46:58   
Srčekgirll
Jst uporablam always, cerfree,....kar pač najdem v trgovini. Tampone (o.b.) pa sm včasih več uporabljala kot vložke, sedaj pa ne več, razn če grem kam.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
12.8.2007 15:02:33   
Lunca1
Jaz uporabljam prve dni Allways nočne, ker so mi ostali prekratki, pa Senta tampone, zdaj pa zadnje dni še Senta vložke, ker so manj umetni. Po A. pa se mi vedno čez nekaj dni vname koža.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 19
12.8.2007 15:19:58   
Klarita
Samo Always, tamponov sploh ne prenesem, razen mogoče na morju, če je sila pa še tam komaj čakam, da se ga znebim.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 20
12.8.2007 15:25:54   
* Mateja *
Maxi isto se je meni zgodilo. Prej sem imela navadne Always, po porodu sem pa prešaltala na sensitive, ker  nimajo une plastike čez in pol se mi je zdelo uredu. Še zdej uporablam iste!

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 21
12.8.2007 16:04:55   
ledenka
mooncup user posted image  ze 8 mesecev, nobenih vnetij, nobenega srbenja, nobenega vonja, ni kapljanja. pa krajse M in brez krcev. user posted image

prej pa catherine natur (se mi zdi) in tampax tampone z aplikatorjem, ki jih ni vec za dobi.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 22
12.8.2007 20:15:30   
Anonimen
ledenka kk pa je ta mooncup,jst si tega sploh ne predstavlam,tko ne vem...a to nč mim ne teče?user posted image  aja jst mam skos ob...toj touser posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
12.8.2007 20:18:29   
ledenka
tanci, nic ne tece mim, sam prav si ga moras vstavit. men premoci samo ponoci, ce imam ful mocno, pa se to redkokdaj.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
12.8.2007 20:27:46   
Anonimen
mooncup,

Kaj pa to sploh je?

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?