Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
NOSEČNOST IN DVIGOVANJE OTROKA 17.11.2004 14:04:54
|
|
|
|
ronja5
|
Probaj se pogovorit z njo- njeni starosti primerno seveda. Sicer pa se organiziraj tako, da ti sedeš, ona pa ti spleza v naročje, ali pa ti jo v naročje posadi kdo drug! Vse dobro! Ronja
|
|
|
|
NOSEČNOST IN DVIGOVANJE OTROKA 17.11.2004 14:06:49
|
|
|
|
Erdbeere
|
sej zaenkrat še ni panike sem komaj 6 tednov :nosecka: pa tud tamala ima "le" 14 kg sam me je pa v bodoče vseeno mal strah
|
|
|
|
NOSEČNOST IN DVIGOVANJE OTROKA 17.11.2004 14:37:57
|
|
|
|
JASNA D
|
Jz sem svojega sinka dvigovala celo nosečnost in hvala bogu nisem imela težav. Ginekolog mi sicer dvigovanja ni prepovedal, je pa rekel, da naj poskušam čim manj. Lepo nosečnost! Jasna
|
|
|
|
NOSEČNOST IN DVIGOVANJE OTROKA 17.11.2004 15:40:09
|
|
|
|
Pupica
|
oi:) Poizkušaj reševat tako zadevo, da se Teja pocrklja kadar sediš, da jo tebi ni treba dvigovati. Sicer te pa čisto razumem, kako ne moreš rečt ne, ko pa je tvoja tak :angel:.Pa te lepe očke, veš pomoje so po tebi, pa nej pravijo kar hočejo! Kdaj se spet kaj srečamo8)? LP :kuza:
|
|
|
|
NOSEČNOST IN DVIGOVANJE OTROKA 17.11.2004 16:56:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Če nimaš nobenih težav, lahko malo brez problemov prenašaš9nebesa. Takega mnenja je tudi dr. Pušenjak, ki je ža kar nakajkrat dobil podobno vprašanje na forumu. Jaz sem mojo 4 letno princesko ves čas nosečnosti dvigovala in crkljala. Ni panike. Če ja seveda maternični vrat normalno dolg in lepo zaprt. Pozdravčke, Nojči:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?