NOSEČNOST IN DVIGOVANJE OTROKA (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Erdbeere -> NOSEČNOST IN DVIGOVANJE OTROKA (17.11.2004 14:01:12)

Mene pa zanima, ker pravijo, da naj nosečnica ne bi dvigovala težkih bremen, kako se recimo tiste z majnimi otroci tega branite, ker jest ne morem moji Teji kar rečt ne ne moreš k meni v naročje...sej bom G za mnenje vprašala pa vseeno me zanima še vaše mnenje :zmeden2:

ronja5 -> NOSEČNOST IN DVIGOVANJE OTROKA (17.11.2004 14:04:54)

Probaj se pogovorit z njo- njeni starosti primerno seveda. Sicer pa se organiziraj tako, da ti sedeš, ona pa ti spleza v naročje, ali pa ti jo v naročje posadi kdo drug!

Vse dobro! Ronja

Erdbeere -> NOSEČNOST IN DVIGOVANJE OTROKA (17.11.2004 14:06:49)

sej zaenkrat še ni panike sem komaj 6 tednov :nosecka: pa tud tamala ima "le" 14 kg sam me je pa v bodoče vseeno mal strah

JASNA D -> NOSEČNOST IN DVIGOVANJE OTROKA (17.11.2004 14:37:57)

Jz sem svojega sinka dvigovala celo nosečnost in hvala bogu nisem imela težav. Ginekolog mi sicer dvigovanja ni prepovedal, je pa rekel, da naj poskušam čim manj. Lepo nosečnost!

Jasna

Pupica -> NOSEČNOST IN DVIGOVANJE OTROKA (17.11.2004 15:40:09)

oi:)
Poizkušaj reševat tako zadevo, da se Teja pocrklja kadar sediš, da jo tebi ni treba dvigovati.
Sicer te pa čisto razumem, kako ne moreš rečt ne, ko pa je tvoja tak :angel:.Pa te lepe očke, veš pomoje so po tebi, pa nej pravijo kar hočejo!

Kdaj se spet kaj srečamo8)?

LP
:kuza:

Anonimen -> NOSEČNOST IN DVIGOVANJE OTROKA (17.11.2004 16:56:25)

Če nimaš nobenih težav, lahko malo brez problemov prenašaš9nebesa. Takega mnenja je tudi dr. Pušenjak, ki je ža kar nakajkrat dobil podobno vprašanje na forumu. Jaz sem mojo 4 letno princesko ves čas nosečnosti dvigovala in crkljala. Ni panike. Če ja seveda maternični vrat normalno dolg in lepo zaprt.
Pozdravčke, Nojči:sloncek::sloncek::sloncek:

Erdbeere -> NOSEČNOST IN DVIGOVANJE OTROKA (17.11.2004 21:33:59)

Hvala vsem za odgovor...bom pa še G vprašala za mnenje drug teden ko imam pregled...

ja pupica ne vem...sej če boš ti kaj v KR hodila tud loh poveš pa pridem (če bo čas seveda) pa se vidmo...ker do Jesenic pa lih ne hodim tako pogosto, se bom pa gotovo še kdaj oglasila

Stran: [1]